FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - DANEMARCA U21

ROMÂNIA U21 - DANEMARCA U21. Danezii vin cu trupa bună! Adrian Mutu, încrezător înaintea duelului cu nordicii: „Motivația noastră este foarte puternică”

Articol de - Publicat luni, 16 noiembrie 2020 07:45 / Actualizat luni, 16 noiembrie 2020 16:20

Deși calificați la Euro 2021, nordicii nu fac niciun experiment la meciul de marți seară, decisiv pentru noi.

  • Meciul dintre România U21 și Danemarca U21 este programat marți, 17 noiembrie, de la ora 20:30. Dacă învinge, România se califică la EURO 2021!

Speranța că Danemarca va deplasa în România un lot cu multe nume noi, fiind deja calificată la Euro, din postura de câștigătoare a grupei a 8-a preliminară, nu a fost decât o iluzie. Selecționerul lor, spaniolul Albert Capellas, a convocat tot ce are mai bun, cu o singură excepție, extrema stângă Jacob Bruun Larsen, care a jucat în partida directă din tur, dar care, între timp, a făcut deja pasul la echipa mare. În rest, nordicii au toți jucătorii care au reușit să-și asigure cu mult timp înainte de finalul preliminariilor prezența la turneul final continental de la anul, care va avea loc în Slovenia și Ungaria.

Adrian Mutu spune că se aștepta ca Danemarca să vină cu cea mai bună garnitură și susține că asta nu modifică datele meciului de mâine, de la Ploiești. Pentru a prinde sigur un loc în rândul celor mai bune 5 locuri secunde din cele 9 care duc la Euro, România are nevoie de victorie. „Danezii vin să câștige, dar motivația noastră este foarte puternică fiindcă doar victoria ne poate duce a doua oară consecutiv la un turneu final”, a spus Mutu.

Antrenamentul oficial este programat la Buftea

În mod normal, antrenamentele oficiale ale celor două formații ar fi trebuit să aibă loc pe „Ilie Oană”, unde se va disputa meciul. Selecționerul nostru a decis însă ca echipa să nu mai riște, în condiții de pandemie, și nu mai facă deplasarea la Ploiești, iar ultima ședință de pregătire să aibă loc tot în cantonamentul de la Buftea. Adeversarii vor face antrenament azi, de la 20:30, pe „Ilie Oană”.

E normal ca Danemarca să vină cu cea mai bună echipă, e ultimul joc de pregătire înainte de Euro și vor să se testeze cu un adversar puternic, așa cum e România.
- Adrian Mutu, selecționer U21

29 de selecții la naționala U21are căpitanul Danemarcei, stoperul Victor Nelsson, care a debutat și la echipa mare

Clasamentul din grupa României

ROMÂNIA U21 - DANEMARCA U21. Danezii vin cu trupa bună! Adrian Mutu, încrezător înaintea duelului cu nordicii: „Motivația noastră este foarte puternică”

Cei 23 de jucători din lotul României U21 pentru meciul cu Danemarca

  • Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), George Micle (FC Argeș);
  • Fundași: Denis Haruț (FC Botoșani), Ștefan Vlădoiu (Universitatea Craiova), Alexandru Pașcanu (SD Ponferradina / Spania), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Denis Ciobotariu (CFR Cluj), Radu Boboc (FC Viitorul), Raul Opruț (Hermannstadt), Ricardo Grigore (Dinamo);
  • Mijlocași: Marius Marin (AC Pisa / Italia), Gabriel Simion (FCSB), Cătălin Itu (CFR Cluj),  Darius Olaru (FCSB), Ianis Hagi (Rangers/Scoția), Alexandru Mățan (FC Viitorul), Claudiu Petrila (Sepsi OSK), Olimpiu Moruțan (FCSB), Carlo Casap (Viitorul)
  • Atacanți: Nicolae Carnat (CFR Cluj), George Cîmpanu (Universitatea Craiova), Valentin Costache (CFR Cluj)

Preliminarii EURO 2021 // Match Preview România U21 - Danemarca U21

Citește mai multe știri din fotbal:

ROMÂNIA U21. VIDEO Budescu ar fi invidios » Ce „bijuterie” a reușit Andrei Vlad la antrenamentul naționalei U21

EXCLUSIV. Începe războiul la naționala României » Mirel Rădoi se simte vânat de familia Becali! Și amenință că va vorbi

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
764766
764766  •  16 Noiembrie 2020, 16:11

Bine că am scăpat de Man și astfel avem o șansă. Practic Man ne-a mâncat meciul cu Ucraina, ratând și plasând numai la adversar.

reteleanu
reteleanu  •  16 Noiembrie 2020, 10:51

batem. hai, Romania!

5640124639346680
Monica Anette  •  16 Noiembrie 2020, 10:39

Mult succes echipei si antrenorului Adrian Mutu !!!! Suntem mandrii de voi!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează