FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - FINLANDA U21 4-1

ROMÂNIA U21 - FINLANDA U21 4-1 // Mirel Rădoi a avut dubii înainte de meci: „Am cântărit foarte mult”

Articol de GSP - Publicat joi, 14 noiembrie 2019 22:56

Mirel Rădoi (38 de ani), selecționerul naționalei de tineret, și-a lăudat jucătorii după victoria la scor contra Finlandei U21, 4-1, în preliminariile EURO 2021.  

„Am avut ceva emoții înainte de meci și eram fericit dacă se termina și cu o victorie la scor minim. E bine că jucătorii au avut o reacție pozitivă, o reacție matură pentru vârsta lor. Au arătat că sunt jucători care încearcă să își împingă limitele. Spre bucuria noastră, nu au mai avut acea barieră mentală.  

Să sperăm că nu va fi ceva grav pentru Boboc (n.r. ieșit accidentat în minutul 32). Vom găsi soluții și vom merge mai departe indiferent la cine vom apela”, a spus Mirel Rădoi, la Pro X.  

Dubii în privința lui Rațiu 

Andrei Rațiu (21 de ani) a fost integralist în cadrul acestei întâlniri, deși trece prin clipe dificile. Bunicul său a decedat, iar Mirel Rădoi a recunoscut că a avut dubii în ceea ce privește introducerea lui în primul „11”.  

„Am cântărit foarte mult dacă să îl introducem pe Andrei Rațiu, am avut păreri diferite la nivel de staff, ne-a fost frică să nu îl încărcăm și mai tare. Era bunicul lui, a crescut alături de el. Eu îl înțeleg. Am fost inspirat în alegerea de a-l juca, probabil bunicul lui îl vede de acolo de sus și este fericit”, a spus selecționerul.  

Mihăilă, în drum spre naționala mare 

Valentin Mihăilă (19 ani) a marcat trei goluri în acest meci, iar Mirel Rădoi este de părere că jucătorul Craiovei merită cele 5 milioane de euro cerute de către Mihai Rotaru în schimbul său.

„Glumind un pic, poate FC Voluntari se gândește să plătească acea sumă pe Mihăilă, pentru că îi priește stadionul. E un jucător care e pe o pantă ascendentă. Arată atitudine, determinare. Poate că se va gândi și Cosmin Contra la el”, a spus Rădoi.  

Îi ține pumnii lui Contra  

Tricolorii mici au câștigat și vine rândul celor mari să facă o figură frumoasă cu Suedia, în meciul de vineri seară, de pe Arena Națională.  

„Să sperăm că va fi o victorie, nu mă interesează la câte goluri. Suntem alături de ei, le ținem pumnii și sperăm ca suporterii să facă o atmosferă cum au făcut astă-seară cei 3.000 de sufletiști”, a mai spus Rădoi.  

VIDEO // CE A SPUS OAIDĂ DUPĂ MECI

VEZI ȘI:

ROMÂNIA U21 - FINLANDA U21 4-1 // Valentin Mihăilă: „Am vorbit înainte de meci să-i batem la 3 goluri diferență”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
2972243196184169
Daniel Claudiu Sanda  •  15 Noiembrie 2019, 15:53

Oaida....sunt perplex....Oaida este jucator de fotbal....de nationala????????????????Incredibil!!!!!!!

402220920339446
Iliescu Iulian  •  15 Noiembrie 2019, 10:33

Vreau sa vad un meci pe bune între națională mica cu naționala mare

Vezi toate comentariile (2)
Comentează