FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - FINLANDA U21 4-1

ROMÂNIA U21 - FINLANDA U21 4-1 // VIDEO Valentin Mihăilă, dedicație de suflet la final: „Încerci să uiți cât mai repede, dar este foarte dificil”

Articol de GSP - Publicat joi, 14 noiembrie 2019 22:35

Valentin Mihăilă (19 ani) a reușit o prestație remarcabilă în victoria României U21 contra Finlandei U21, din preliminariile EURO 2021, marcând trei goluri. 

Atacantul Craiovei i-a dedicat victoria lui Andrei Rațiu (21 de ani), al cărui bunic a decedat înainte de această partidă.

„Sunt foarte fericit pentru victorie în primul rând. Vreau să îi dedic această victorie lui Rațiu, care a avut un eveniment nefericit în familie și a reușit să joace cu determinare în această seară. Încerci să uiți cât mai repede, dar este foarte dificil. Eu de fiecare dată mă rog pentru familia mea și pentru toți cei apropiați mie. 

Cele mai importante sunt cele trei puncte pe care le-am câștigat astăzi. Sperăm să facem o partidă bună și în Irlanda și să înscriem la fel de multe goluri. Am și vorbit cu tatăl meu și cu Mirel și spuneam că sperăm să câștigăm tot la trei goluri diferență. Avem o echipă foarte bună și ne facem treaba foarte bine și defensiv și ofensiv”, a spus Valentin Mihăilă, după meci. 

Victor Pițurcă, antrenorul său de la Craiova, l-a urmărit din tribune, iar Mihăilă s-a arătat surprins și i-a făcut o promisiune: „A fost la meci? Nu am știut. Mă bucur că a plecat fericit. Sper să reușesc să înscriu și la echipa de club la fel de multe goluri”. 

Mesaj pentru Mitriță și naționala mare 

Valentin Mihăilă le ține pumnii și tricolorilor lui Cosmin Contra și îi urează lui Alex Mitriță să marcheze de două ori contra Suediei.  

„Sper să câștige mâine seară la un scor la fel de mare și să înscrie 2 goluri. Mitriță este un idol pentru mine. Îl ador, ador stilul lui de joc. I-am spus să îmi aducă un tricou cu autograf din America”, a spus Valentin Mihăilă.  

VIDEO // Dezvăluirea lui Gabriel Răduță despre Valentin Mihăilă

VEZI ȘI:  

ROMÂNIA U21 - FINLANDA U21 // VIDEO Dezvăluire inedită despre Valentin Mihăilă la pauză: „Da, e idolul lui”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
sibelius
sibelius  •  15 Noiembrie 2019, 11:47

U21 propune jucători. Daca vom avea un selecționer la Nationala mare cu un vocabular care să depășească 50 de cuvinte și 3-4 moduri de a fluiera, putem spera la calificări.

j0k3r
j0k3r  •  15 Noiembrie 2019, 06:42
Postat de Mirel Ranete pe 15 Noiembrie 2019, 00:57

Niste adversari, va rog frumos.

Ah, ***. Bucura-te pt acest copil, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

893357050780852
Mirel Ranete  •  15 Noiembrie 2019, 00:57

Niste adversari, va rog frumos.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează