FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - UCRAINA U21

ROMÂNIA U21 - UCRAINA U21 // VIDEO Tudor Băluță: „Trebuie să luptăm să nu mai fim o surpriză la turneele finale”

Articol de - Publicat miercuri, 09 octombrie 2019 18:46

Tudor Băluță (20 de ani, mijlocaș defensiv) a vorbit înaintea meciului România U21 - Ucraina U21, din preliminariile Euro 2021.

  • România U21 - Ucraina U21 se joacă joi, 10 octombrie de la ora 20:30, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.  
  • România U21 - Irlanda de Nord U21 e programat luni, 14 octombrie, de la ora 20:30, pe Stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari.  
  • Meciurile vor fi transmise pe Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro. 

„Cu siguranță trebuie să fim mai atenți la unele aspecte pe care trebuie să le eliminăm față de meciul cu Danemarca. Ucraina e o echipă buna, ca toate celelalte din grupă. Au obținut un rezultat extraordinar, câștigând Cupa Mondială.

Nu este presiune, suntem în continuare încrezători, chiar dacă am pierdut prima partidă. Mergem la fiecare meci foarte concentrați să luăm toate cele 3 puncte.

Nu știu dacă va conta absența lui Coman. Toți cei de aici sunt în cea mai bună formă și cei care vor juca mâine vor face un meci bun. Trebuie să luptăm pentru ca lumea să nu ne mai considere o surpriză și să se obișnuiască la turneele finale cu noi.

Nu sunt dezamăgit că nu sunt la echipa mare, tot tricoul echipei naționale îl am pe mine”, a declarat Băluță.

„Mă simt bine la Brighton”

Băluță a fost titular în premieră pentru Brighton în urmă cu două săptămâni. Fostul fotbalist al Viitorului a fost pe teren în meciul pierdut de echipa sa, scor 1-3, împotriva celor de la Aston Villa, în „șaisprezecimile” Cupei Ligii Angliei.

„Eu mă simt bine la Brighton, mă pregătesc bine. Mă bucur că am debutat în acel meci din cupă, echipa se află într-un moment bun și sper s-o ținem tot așa. 

Bineînțeles că este o diferență între ceea ce este în România și fotbalul din străinătate”, a mai spus Băluță.

LOTUL CONVOCAT DE CĂTRE MIREL RĂDOI

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Cosmin Dur-Bozoancă (Universitatea Cluj) 

Fundași: Andrei Rațiu (Villarreal / Spania), Radu Boboc (Viitorul Constanța), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Denis Ciobotariu, Ricardo Grigore (ambii Dinamo), Alexandru Pașcanu (CFR Cluj), Mihai Velisar (Gaz Metan Mediaș) 

Mijlocași: Tudor Băluță (Brighton / Anglia), Marius Marin (Pisa / Italia), Andrei Ciobanu (Viitorul Constanța), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaș), Olimpiu Moruțan, Răzvan Oaidă, Dennis Man (toți FCSB), Mihai Neicuțescu (Dinamo), Valentin Mihăilă (Universitatea Craiova) 

Atacanți: George Ganea (Viitorul Constanța), Adrian Petre (Esbjerg / Danemarca), Denis Drăguș (Standard Liege / Belgia) 

CLASAMENT GRUPA 8

VIDEO Match preview Danemarca U21 - România U21

VEZI ȘI:

ROMÂNIA U21 - UCRAINA U21 // VIDEO INTERVIU Marius Marin: „Mama m-a bătut când a aflat că merg la fotbal!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
klauz
klauz  •  09 Octombrie 2019, 20:33

Ia te uita cine vorbeste de "lupta", unul cu picioarele deformate care nici macar nu poate alerga si care "lupta" plimbandu-se...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează