FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPANIA - ROMÂNIA 5-0

SPANIA - ROMÂNIA 5-0 // VIDEO Sergiu Hanca, la GSP Live: „N-are rost să spun ce se întâmpla dacă eram eu”

Articol de GSP - Publicat marti, 19 noiembrie 2019 09:00

Sergiu Hanca (27 de ani), fundașul lui KS Cracovia, unul dintre stranierii în formă ignorați de selecționerul Cosmin Contra, a vorbit la GSP Live despre eșecul României de pe terenul Spaniei, scor 0-5.

„Dacă nu sunt la națională înseamnă că nu merit, așa a decis domnul Contra. Nu are rost să spun că dacă eram eu acolo se schimba ceva. Din păcate, calificarea la EURO s-a ratat, dar mai avem șanse la barajul din Liga Națiunilor. Cel mai important e ca oricine vine selecționer să ne califice.  

Eu cred că problema vine de la copii și juniori. Mă uitam la naționala Spaniei, toți provin din academii, tuturor li s-a implementat mentalitatea de învingători. Ei la 18-19 ani joacă în campionate puternice, la noi rar se întâmplă asta. Eu cred că fotbalistul român are calitate, dar ne lipsesc detaliile care fac diferența. În afară de academia lui Gică Hagi, altcineva nu mai face nimic”, a declarat Sergiu Hanca la GSP Live.

5 goluriși 3 assist-uri în 14 meciuri de campionat a reușit Hanca în acest sezon pentru Cracovia, în prima ligă din Polonia

4 meciuria strâns Sergiu Hanca la națională

Vezi și:

SPANIA - ROMÂNIA 5-0 // CONTRA ȘI-A DAT DEMISIA! „PLEC! Nu e treaba cine trebuie să fie selecționer” + atacă jucătorii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (4)
sasesase
sasesase  •  19 Noiembrie 2019, 15:33

Mi ați șters comentariul? Am zis ceva greșit? Asta este liberă exprimare? Democrația ?

1353188564847974
Tudor Andrei  •  19 Noiembrie 2019, 12:35
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Bai *** de.moderatori, voi nu vedeti mesajul acestui ...reprezentant al unei *** ***, probail.unineuronal psdist? De ce nu banati astfel de *** ba?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

148803699728280
Gazeta Gazeta  •  19 Noiembrie 2019, 12:22

TOTI VIN DE LA ACADEMII ....CARE ACADEMII MAI BRANZA UNSURA DE FOTBALIST DAR PANA SA AJUNGA LA ACADEMII COPII AIA SUNT ADUSI SAU SUNT GASITI DE SCOUTERI DE PRIN TOATE MAIDANELE SPANIEI LA NOI IN TARA DE UNDE SUNT ADUSI .....E VRE UNUL DE PE LA TARA DE PRIN VRE UN SAT FARA ECHIPA .......TALENTELE SUNT SI SE NASC UNDE NIMENI NU SE ASTEAPTA TREBUIE CAUTATI LA NOI DACA ESTI DE BANI GATA SAU RUDA A CUIVA GATA ESTI TALENT SI ESTI PROPUS VB DIN PROPRIA EXPERIENTA ASA CA TACI DRACU DIN GURA CA STIU EU CUM SE FACE SELECTIA SI LA LOTURILE NATIONALE SI CINE JOACA CAND SE FAC TRIALURILE.....SI TU UNDE JOCI CA SA VB TU DE UNDE VINE PROBLEMA SI TU FIUL CUI ESTI........

Vezi toate comentariile (4)
Comentează