FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPANIA - ROMÂNIA

SPANIA - ROMÂNIA // VIDEO Cristi Pulhac, reacție dură la pauza meciului: „Spaniolii i-au spart carcasa lui Tătărușanu. E un meci ca în spatele blocului”

Articol de GSP - Publicat luni, 18 noiembrie 2019 22:54

Cristi Pulhac, Grigore Sichitiu și Liviu Ganea au fost invitați la GSP Live și au vorbit la pauza meciului dintre Spania și România despre scorul umilitor după primele 45 de minute. Ibericii conduc naționala noastră, 4-0.

„Mă așteptam la un alt meci. Au avut 5-6 ocazii cu Tătărușanu, i-au spart carcasa. Mă așteptam să nu obținem un rezultat bun, dar măcar să văd alt meci, nu un joc ca în spatele blocului. Mă așteptam la un meci frumos și să văd că putem pune și noi probleme. 

E meciul în oglindă cu cel din tur. Trebuie să faci un mix între tineri și jucători cu experiență. Nedelcearu și Rus erau roșii la față. Aici nu dăm vina doar pe jucători, ci și pe staff-ul tehnic, că nu fac eu echipa. Săpunaru cu Nedelcearu ar fi fost o variantă în apărare, trebuie făcut un mix”, a declarat Cristi Pulhac la GSP Live.

Grigore Sichitiu a criticat și el tactica lui Contra: „Cu ce moral se duc jucătorii ăștia la play-off-ul Ligii Națiunilor. Sunt prea tineri jucătorii. Nistor e cel mai bun mijlocaș din Liga 1 și nu joacă, dar evoluează alții care nu joacă nici la echipele lor de club. N-au înțeles nimic cei din națională. Eu mă bazez când vorbesc pe comparații. Vă rog să-mi dați o echipă care joacă cu 7 tineri în calificările europene. E păcat să compromiți acești tineri. E umilință mare. Neputință. Ai trimis tineri împotriva celor mai importanți jucători din Europa”.

„Toată lumea a pus presiune pe Contra să folosească tinerii de la U21 și n-a mai fost atent la ceilalți jucători cu experiență. Acum poate să vină și să spună că a făcut voia publicului”
Liviu Ganea

Vezi AICI desfășurarea meciului Spania - România

Vezi și:

SPANIA - ROMÂNIA // FOTO Răzvan Burleanu, pressing la Gică Hagi în timpul meciului cu Spania? Cei doi au fost împreună pe „Wanda Metropolitano”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr
Campionate
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează