FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA, VINERI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE ANTENA 1 ŞI GSP TV, LIVETEXT PE GSP.RO

Spiriduşi versus giganţi » Atacăm Ungaria cu cinci jucători sub 1,80 de metri!

Astfel de dueluri ar putea fi posibile în meciul România - Ungaria // Fotomontaj GSP
Astfel de dueluri ar putea fi posibile în meciul România - Ungaria // Fotomontaj GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 03 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 02 septembrie 2013 19:58

Exceptînd vîrful Stancu, nici el foarte înalt, "tricolorii" vor arăta de la defensivă spre avanposturi ca o echipă iute, dar fără gabarit, iar pe flancuri vom fi depăşiţi clar la capitolul fizic.

La ultima partidă, 1-1 cu Slovacia în amicalul de luna trecută, Piţurcă a mizat pe aceeaşi reţetă: tehnică şi viteză în faţa unor adversari solizi. A mers doar pe jumătate.

Vineri, la fel ca şi în meciul cu slovacii, e foarte probabil să avem un prim 11 format din "pitici", de la apărare în sus. Maghiarii merg pe cartea forţei!

Cu 15 centimetri mai mari!
Dacă Tătăruşanu, Goian sau Chiricheş mai ridică puţin media generală a "naţionalei", semnele de întrebare apar la nivelul duelurilor directe de tipul Popa-Kadar, în banda dreaptă a atacului nostru, unde diferenţa va fi de 19 centrimetri în favoarea maghiarilor. Sau la întîlnirea Raţ-Szalai, în defensivă, unde ungurul are 15 centimetri în plus!

Viaţă grea vor avea şi închizătorii, bătălia la centru punîndu-i faţă în faţă pe Bourceanu, 1,76m, şi pe Elek, 1,91m.

9 jucători sub 1,80m se află în lotul convocat de Piţurcă şi 6 dintre ei vor fi, cel mai probabil, titulari

8 fotbalişti peste 1,90m se regăsesc în lotul maghiar şi 4 dintre ei nu vor lipsi din prima echipă vineri

585506-dueluri.jpg

"Jucătorii de la Steaua şi Astra sînt obosiţi!"
Selecţionerul a susţinut ieri obişnuita conferinţă de presă din prima zi a acţiunilor "naţionalei" şi a detaliat deschis problemele pe care le are la lot.

Despre Bucur: "Gigel e un fotbalist foarte experimentat. A mai fost la naţională, iar forma de acum mă face să cred că am ales potrivit"

Suporteri: "Presiunea va fi fantastică. Avem nevoie să ne susţină necondiţionat. Numa cu ajutorul lor putem învinge"

Pantilimon: "De fiecare dată cînd a venit la naţională nu a reuşit mare lucru. Nu are jocuri în picioare. Lobonţ, deşi nu joacă la Roma, e un lider şi un element esenţial în angrenajul echipei"

Jucătorii din Liga 1: "Jucătorii de la Steaua şi Astra au venit foarte obosiţi. Să sperăm ca îi putem reface pînă vineri"

ALTE ŞTIRI:

Afluenţă de jurnalişti maghiari!
Partida de vineri suscită un interes enorm din partea ziariştilor maghiari. La jocul de calificare vor fi prezenţi nu mai puţin de 51 de jurnalişti din Ungaria, 39 urmînd să ia loc la masa presei iar alţi 12 primind acreditări foto. Vor veni şi 4 ziarişti din Turcia, următoarea adversară a României.

"Mulţi nu joacă la club!"
Bogdan Stelea a susţinut ieri prima conferinţă de presă ca selecţioner U21. Fostul portar nu e mulţumit, întîlnind problemele de la "naţionala" mare: "Mulţi fotbalişti nu joacă la club!". Primul său meci va avea loc pe 10 septembrie, împotriva Muntenegrului, în preliminariile CE 2015. Pînă acum, România a jucat un singur meci în grupa 6, 2-2 în Feroe.

"Naşu'", încîntat de gazon
Mircea Sandu a vizitat, ieri dimineaţă, Naţional Arena pentru a inspecta suprafaţa de joc: "Gazonul e în stare perfectă. Scaunele deteriorate de la ultimul meci al Stelei trebuie înlocuite. În rest, totul arată impecabil!". Lucrările de reabilitare au început pe 23 august, se vor încheia miercuri. "Anumite zone din gazon au fost înlocuite pentru uniformitate şi s-au repoziţionat sistemele de irigat pentru a combate deficitul de lumină", a precizat ALPAB.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Cum l-a primit Dan Șucu pe Boupendza, ultimul transfer de la Rapid » Fotografie de colecție pe Internet
Superliga
Cum l-a primit Dan Șucu pe Boupendza, ultimul transfer de la Rapid » Fotografie de colecție pe Internet
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (2)
sakamoto
sakamoto  •  03 Septembrie 2013, 21:48

De cind il stiu pe Putzi, el numai cu jucatori scunzi lucreaza. Conservator si obtuz! De aceea a retrogradat echipele de club unde a antrenat, geniul marelui conducator MIRCEA-SPAGA!

shogun_blue
shogun_blue  •  03 Septembrie 2013, 10:26

ne rup la cornere

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close