FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UCRAINA, ASTĂZI, ORA 20:30, TVR 2 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Titularii din meciul de mîine cu Cipru sau Suedia s-au antrenat singuri în această dimineaţă

Articol de , - Publicat marti, 08 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 08 februarie 2011 13:51

Răzvan Lucescu pregăteşte în paralel cu meciul amical cu Ucraina, din această seară, şi partida de mîine cu Cipru sau Suedia.

Astfel, selecţionerul a lucrat în această dimineaţă, de la 11:00,  doar cu  titulari de mîine: Tătăruşanu - Râpă, D. Grigore, Tamaş, Sălăgeanu - Torje, Ropotan, Florescu, Zicu - B. Stancu, Marica. Acestora li s-a mai alăturat portarul Silviu Lung jr.

Ciprian Tătăruşanu şi Bogdan Stancu au sosit abia aseară în cantonamentul naţionalei.

Ceilalţi tricolori au rămas liberi la hotelul Grecian Bay din Agia Napa.

La numai zece metri de terenul de antrenament al românilor s-a pregătit  naţionala Suediei, printre jucătorii nordicilor regăsindu-se şi atacantul lui AC Milan, Zlatan Ibrahimovici. Acesta l-a căutat din priviri pe Cristi Chivu, bunul său prieten de pe vremea cînd evolua la Ajax Amsterdam şi Inter Milano, dar fără succees, căpitanul naţionalei României fiind menajat pentru turneul din Cipru.

Răzvan Lucescu a anunţat că va începe meciul de diseară, de la 20:30, direct pe TVR 2 şi liveTEXT pe GSP.ro, în următoarea formulă: Pantilimon - Maftei, Gardoş, Papp, Raţ - Roman, G. Mureşan, Alexa, Deac - Sburlea, G. Bucur.

În funcţie de rezultatul partidei cu Ucraina, România va întîlni Cipru sau Suedia pe 9 februarie, zi în calendarul UEFA în care echipele de club sînt nevoite să lase la loturi fotbaliştii convocaţi.

Iată lotul prezent în Cipru:
Portari: Pantilimon, Tătăruşanu, S. Lung jr.
Fundaşi: Râpă, Maftei, Tamaş, D. Grigore, Gardoş, Papp, Raţ, Sălăgeanu
Mijlocaşi: Torje, M. Roman, Ropotan, Alexa, Zicu, I. Apostol, G. Mureşan, Florescu, Silviu Ilie, Deac
Atacanţi: B. Stancu, Gh. Bucur, Sabrin Sburlea, Marica, L. Ganea

România joacă diseară primul meci din Turneul din Cipru, împotriva naţionalei Ucrainei. Meciul va începe la ora 20:30 şi va fi transmis de TVR2. Partida va fi liveTEXT pe gsp.ro

Citește și:

„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Din a patra divizie pe culmea Europei în 3 ani! » Fotbalistul refuzat de Craiova a costat 850.000 euro. Acum e cotat la 40 de milioane și e cel mai bun de la Euro 2024!
Euro 2024
Din a patra divizie pe culmea Europei în 3 ani! » Fotbalistul refuzat de Craiova a costat 850.000 euro. Acum e cotat la 40 de milioane și e cel mai bun de la Euro 2024!
Explică atacurile lui Alin Stoica: „Din cauza asta are această răutate aparte și rupere de realitate”
Nationala
Explică atacurile lui Alin Stoica: „Din cauza asta are această răutate aparte și rupere de realitate”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (3)
vladutzzz89
vladutzzz89  •  08 Februarie 2011, 13:43

din tot lotul, nu inteleg ce cauta acolo sburlea si dragos grigore (care nu prea a jucat). alexa la 31 de ani, are 2 selectii, cateva meciuri in cupe europene..., bucur si mucles ce cauta... in rest, o echipa tanara si de perspectiva (?)..

xcristianx
xcristianx  •  08 Februarie 2011, 13:09

ca acesti tineri sa joace contra lui Zlatan Ibrahimovici nu contra tinerelor sperante ale Suediei

dani26
dani26  •  08 Februarie 2011, 12:14

La handbal cu echipa slaba, pe alocuri mediocra de-a binelea, am reusit sa ne calificam la campionatul mondial si sa luam un aiurea loc 19, dar am fost acolo(in dauna unei forte, precum Rusia)..insa la fotbal cu aceasta echipa de bicisnici,semi-profesionisti si jucatori slabi, nu putem reusi decat accederea din grupa a3a valorica in a 4a.Ce e grav e ca nici nu are de unde altii...dar echipa aceasta mi se pare prea mult,e prea slaba...de fapt Maftei, Roman, Sburlea,Alexa, Deac, Papp, Grigore *

Vezi toate comentariile (3)
Comentează