FOTBAL  »  NATIONALA  »  ŞTIRILE DIMINEŢII

"Tricolorii" au ajuns la aeroport şi vin spre ţară

Articol de - Publicat duminica, 27 martie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 27 martie 2011 11:57

Jucătorii s-au trezit la 8 dimineaţa, cei care au apucat să doarmă, pentru că destui dintre ei "sînt atît de supăraţi şi de descurajaţi încît n-au apucat să închidă un ochi", spune un om din staff. "Ne-am simţit tăvăliţi pur şi simplu pe teren, bosniacii ne-au copleşit", recunoaşte şi unul dintre jucători, care ne roagă să nu-i dăm numele. De ce? "Ştiţi şi voi de ce. Oamenii nu suportă slăbiciunile altora", zîmbeşte amar.

Au mîncat pe fugă, cu Răzvan printre ei, trecînd de la unul la altul şi încercînd să-i readucă pe linia de plutire. Adevărul e că România arată ca o echipă devastată, ce diferenţă de mental între noi şi bosniaci!

Înainte de meci, am trăit un episod unic ca jurnalişti. Cum echipa Gazetei era cazată în acelaşi hotel din Zenica în care a stat şi lotul gazdelor, s-a întîmplat să locuim chiar la acelaşi etaj cu unii dintre fotbalişti. La prînz, chiar ieri, în ziua meciului!, am încercat să dormim. Dinspre camerele bosniacilor răzbătea murmur de voce ridicată şi muzică. Băieţii beau cîte o bere, ascultau melodiile preferate şi unii trăgeau cîte o ţigară.

Ne-am dus şi le-am ciocănit în uşă, rugîndu-i să o lase un pic mai moale. Ei aveau meci, noi urmam să scriem despre el. Momentul pare suprarealist, dar e autentic! 100% autentic.

Dar să revenim la ziua de azi. Delegaţia României s-a urcat în autocar şi a plecat spre Sarajevo, de unde în cîteva minute va decola spre Bacău. Lucescu evită discuţiile despre demisie cu presa şi le dă jucătorilor senzaţia că se gîndeşte deja, dacă bate Luxemburg marţi, la meciul cu Bosnia din 3 iunie. "Răzvan va încerca să-i extragă pe fotbalişti din mediul critic din ţară, pe care deja l-au resimţit pe net", spune acelaşi om din staff.

Citește și:

Marca, după România - Slovacia: „Un blat disimulat, toată lumea fericită” + Gazzetta dello Sport: „Blatul este gustos, merg la braț mai departe”
Euro 2024
Marca, după România - Slovacia: „Un blat disimulat, toată lumea fericită” + Gazzetta dello Sport: „Blatul este gustos, merg la braț mai departe”
Planul secret în cazul lui Ianis Hagi: „A fost o strategie, da”
Nationala
Planul secret în cazul lui Ianis Hagi: „A fost o strategie, da”
Scandal după Ucraina – Belgia! De Bruyne și-a ieșit din minți
Euro 2024
Scandal după Ucraina – Belgia! De Bruyne și-a ieșit din minți

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (12)
florin301
florin301  •  27 Martie 2011, 12:45

de ce mai veniti? stati nene acolo. SA VA FIE RUSINE DE ATITUDINEA PE CARE ATI ARATAT-O.

radiannicolae
radiannicolae  •  27 Martie 2011, 12:33

sper ca sustinatorii echipei nationalei a romaniei sa invadeze terenul la meciul cu luxemburg-ul, sa nu se poata juca, sa pierdem la ``masa verde`` si sa speram ca mai mairii fotbalului din romania sa se care din locurile care le aduc multi bani...

re5pect
re5pect  •  27 Martie 2011, 12:06

Ce sa te mai agiti cu romania? Atat timp cat nu esti in stare sa bati belarus,albania si bosnia... nu inteleg dc mai sta acest antrenor la carma echipei nationale? Piturca a fost demis ca a facut egal cu italia si franta... Si acest 'lucescu" care ii murdareste numele tatalui sau nu este demis… DEMISIA RAZVANE!!!!!!!!nu ai stoofa de selectioner!!!!!il bagi pe florescu care nu stie ce e cu el!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează