FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU, DUMINICĂ, 21:45, GSP.RO ȘI TVR 1

UEFA mută antrenamentele! La recomandarea forului european, ședințele de pregătire oficiale dinaintea partidei cu Muntenegru vor avea loc pe stadionul CFR-ului

Articol de - Publicat vineri, 02 septembrie 2016 00:00

După festivalul Untold care a distrus gazonul de pe Cluj Arena, administratorii stadionului au făcut mai multe proceduri pentru ca acesta să fie cât mai bun la ora meciului.

Însă, aseară, pe adresa Federației a venit un mail de la UEFA prin care erau anunțați că pe stadionul municipalității nu se pot face antrenamentele de sâmbătă!

"Din păcate, azi nu avem în România experienţa necesară pentru a întreține un gazon de fotbal. De aceea am și apelat la experți din străinătate. De altfel, acum, un al doilea expert din afară e zi de zi la Cluj și asistă lucrările de acolo, sperăm ca suprafața să fie în condiții mai bune", spune Răzvan Burleanu.

Christoph Daum, selecționerul echipei naționale, e de părere că "duminică vom încerca să jucăm cel mai bun fotbal al nostru, indiferent de starea gazonului. Vom da tot ce avem mai bun și vom câștiga la Cluj".

"Mai bine decât la București".

Chiar dacă iarba de pe Cluj Arena nu arată foarte bine, iar jucătorii se tem de eventualele accidentări, președintele Federației e mulțumit că primul meci din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018 se dispută în Ardeal: "Cred că am făcut o alegere bună că nu am adus meciul cu Muntenegru pe Arena Națională. Am văzut la meciul Steaua-Poli Iași că suprafața de joc nu e foarte bună. Dacă până acum consideram că România are nevoie de stadioane moderne, acum spunem că avem stadioane, dar nu și suprafețe de joc. Tragem speranțe că la Cluj vom avea la ora meciului cu Muntenegru un gazon bun. Nu foarte bun, dar sperăm să avem o echipă care să se prezinte foarte bine la ora jocului".

PROGRAMUL ECHIPEI NAȚIONALE PÂNĂ LA ORA MECIULUI

Vineri, 2 septembrie (București)

  • 12:15 - conferință de presă: Rudi Verkempinck și Răzvan Marin

Sâmbătă, 3 septembrie (Cluj Napoca)

  • 17:20 - conferință de presă a lui Christoph Daum, urmată de conferința unui jucător

  • 18:00 - antrenament oficial al României deschis primele 15 minute

Duminică, 4 septembrie (Cluj Napoca)

  • 21:45 - România - Muntenegru (în direct pe TVR1)

Citește și:

Cosmin Contra a semnat » Clubul a făcut anunțul spectaculos pe „Made in Romania”, hitul momentului în fotbal
Stranieri
Cosmin Contra a semnat » Clubul a făcut anunțul spectaculos pe „Made in Romania”, hitul momentului în fotbal
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Stranieri
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Elias Charalambous mai vrea un jucător la FCSB: „Îl cunosc, e bun”
Superliga
Elias Charalambous mai vrea un jucător la FCSB: „Îl cunosc, e bun”

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (4)
americanu197
americanu197  •  02 Septembrie 2016, 12:31

saraki

haideusicfr
haideusicfr  •  02 Septembrie 2016, 11:56
Postat de Serban Ionescu pe 02 Septembrie 2016, 09:12

Sa nu fii in stare sa organizezi un meci, sa te balbai , sa revii ,sa ametesti spectatorii , arata ca Burleanu e total rupt de realitate!!

Ce vina are Burleanu?

haideusicfr
haideusicfr  •  02 Septembrie 2016, 11:54

Stadioane pe bani publici. Din pacate comunismul a ramas printre noi. In anumite forme.Una dintre ele este cheltuirea banului public dupa cum *vrea* Primaria. In mod normal pentru ca e vorba de banul public al tuturor ,microbisti sau nu ,sanatosi sau bolnavi ar trebui organizat un referendum public. Sunteti de acord cu .....stadion ,sala * polivalenta* etc. Nu ! Categoric nu! Si atunci coruptia isi arata coltii. Nu conteaza calitatea constructiilor ,investitiilor ,banii si atat. La Bucuresti Arena * Nationala* a tot schimbat gazonul.Pe banii nostri. Copertina a vut probleme. La Cluj ,s-a distrus gazonul. De ce la stadionul CFR nu sunt asemenea probleme? Chiar daca financiar echipa nu sta prea bine. Pentru ca e stadion particular. Facut cum trebuie.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează