FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

FOTO Nations League, etapa #4 » ȘASE goluri în Germania - Elveția + Spania, înfrângere surpriză

UEFA Nations League, etapa #4, liveSCORE // REUTERS +17   FOTO
UEFA Nations League, etapa #4, liveSCORE // REUTERS

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2020 18:08 / Actualizat miercuri, 14 octombrie 2020 01:00

Marți seară au avut loc 7 meciuri din UEFA Nations League, competiție importantă în vederea preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022, găzduit de Qatar. Toate meciurile au fost liveSCORE pe GSP.ro.

  • Aceasta este a doua ediție de UEFA Nations League, prima fiind câștigată de Portugalia în 2019

Vezi AICI clasamentele și programul complet din Liga Națiunilor!

Surpriză mare în Liga A, unde Spania a pierdut pe terenul Ucrainei, scor 0-1. Tsygankov a marcat singurul gol al partidei, după o pasă a lui Yarmolenko. Rezultatul complică situația din Grupa 4, după ce Germania a obținut doar un egal în fața Elveției, scor 3-3. Oaspeții au condus cu 2-0 și 3-2, însă n-au reușit să smulgă o victorie în fața nemților.

Spania conduce grupa cu 7 puncte, urmată de Germania și Ucraina cu câte 7 puncte. Elveția mai are șanse minime să se salveze de la retrogradare, având numai două puncte.

Luxemburg, ce surpriză!

Marea surpriză s-a produs în Liga C, unde Muntenegru a cedat acasă, 1-2 cu Luxemburg, și poate pierde promovarea! Cele două formații sunt la egalitate de puncte, însă luxemburghezii au acum avantajul meciurilor directe.

Feroe domină Liga 4

În ultimul eșalon, Liechtenstein și San Marino s-au încurcat în meci direct în Grupa 2, 0-0, iar Gibraltar devine mare favorită la promovare. În Grupa 1, Feroe are un avantaj de 5 puncte față de urmăritoare și e ca și promovată în Liga C.

Toate rezultatele serii din Nations League:

Liga A, grupa 4:

Germania - Elveția 3-3

Ucraina - Spania 1-0

Liga C, grupa 1:

Azerbaidjan - Cipru 0-0

Muntenegru - Luxemburg 1-2

Liga D, grupa 1:

Letonia - Malta 0-1

Insulele Feroe - Andorra 2-0

Liga D, grupa 2:

Liechtenstein - San Marino 0-0

CITEȘTE ȘI:

Gazeta are raportul de joc » Ianis Hagi, ZERO în Norvegia! Cifrele îi dau dreptate lui Mirel Rădoi

EXCLUSIV Ciprian Marica știe de unde vine haosul în fotbal: „Ne credem de multe ori că suntem buricul pământului și totul se învârte în jurul nostru”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  14 Octombrie 2020, 09:33

Romania vrea sa pice in urna 4 de asta tot pierd astia ! Vor sa joace cu san marino, Andora si Luxemburg...nu stitice e in mintea lor diabolica !

idarius
idarius  •  14 Octombrie 2020, 07:48

Ma intreb cum de nu cenzurati asemenea postari .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează