FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU, 7 SEPTEMBRIE, ORA 21:45

ULTIMA ORĂ Cosmin Contra face un anunț BOMBĂ: "E posibil să îl aduc pe Gnohere la naționala României!" » Singura cerință pentru "Bizon"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 august 2018 19:59

Cosmin Contra, selecționerul României, nu exclude naturalizarea golgeterului Ligii 1, Harlem Gnohere. 

  • România - Muntenegru se joacă pe 7 septembrie, ora 21:45, pe stadionul "Ilie Oană", Ploiești.

"Omrani și Gnohere sunt fotbaliști care au un randament extraordinar. I-am spus «Bizonului», când am fost în Olanda, că trebuie să mai dea câteva kilograme jos. Ar trebui să ajungă pe la 90. Ar fi mult mai eficient în acel moment.

Apoi e posibil să îl aduc la națională. De când a venit în România s-a descurcat fără oscilații, a fost constant în evoluții, atât la Dinamo cât și la FCSB. Nu ar fi o problemă naturalizarea. Noua legislație permite să o facem în câteva luni, în regim de urgență", a declarat Cosmin Contra la TV Digi Sport. 

"Gnohere ar fi o soluție extraordinară pentru echipa națională. Trebuie doar să mai dea jos câteva kilograme. Eu l-aș naturaliza cu ochii închiși"Ilie Dumitrescu

În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile Euro 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la Euro 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (36)
danger.
danger.  •  23 August 2018, 14:05

Nu stiu daca este realizabil , oricum Andone nu da randament ...

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  23 August 2018, 09:33
Postat de titiduru22 pe 23 August 2018, 03:38

Noroc ca nu-ti vor cere tie parerea in privinta asta .

trebuie cumva sa-ti cerem tie aprobarea ca sa ne expunem parerile aici ?are dreptate, mai trebuie culio,camora, flores si-i gata nationala .

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  23 August 2018, 09:03

@Eugen Iustin Nu-ti forta cerebelul firav!De unde ai scos-o si pe asta ca "acum 100 de ani nici nu exista Romania"?Din vreo wilkipedie sorosista?Afla ca Regatul Romania-adica statul romanilor-sub aceasta denumire exista inca de la 1881, cand s-a incoronat regele Carol I de Hohenzolern!Iar in 1918 s-a infaptuit Romani Mare- prin reintregirea cu Basarabia,nordul Bucovinei,Cadrilaterul, Transilvania,Maramures,Crisana si Banat- avand in total,suprafata de 295 ooo km patrati!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează