FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA, 11 OCTOMBRIE, DE LA ORA 19:00, ÎN DIRECT PE TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO.

Vasile Miriuţă vorbeşte despre visul său şi recunoaşte: "Îi susţin pe maghiari, nu mă interesează criticile venite din România"

Miriuţă s-a născut la Baia Mare şi a debutat în Liga 1 la Dinamo, în 1991, dar în
Miriuţă s-a născut la Baia Mare şi a debutat în Liga 1 la Dinamo, în 1991, dar în "naţională" a jucat doar pentru Ungaria

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 05 octombrie 2014 10:07

Vasile Miriuţă, antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit pentru presa maghiară despre partida dintre România şi Ungaria din 11 octombrie, de la ora 19:00, în direct pe Tvr 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.
Tehnicianul ardelenilor recunoaşte că o susţine pe Ungaria în disputa cu România şi vorbeşte despre visul său.

"Sînt sincer! Am trăit 24 de ani în România, iar ultimii 22 i-am trăit în Ungaria. Am fost dispus să îl ajut şi pe fostul selecţioner Pinter Atilla. Îl cunosc şi pe cel care i-a luat locul, Pal Dardai. Am jucat împotriva lui în Bundesliga.

Familia mea trăieşte în Ungaria, băiatul meu s-a născut acolo. Eu îi susţin pe maghiari, nu mă interesează criticile venite din România din cauza asta. În viitor, poate va veni momentul cînd voi fi pe banca favoritelor mele Gyor şi Ferencvaros. Desigur, marele meu vis e să antrenez selecţionata Ungariei", a declarat Miriuţă.

9 meciuri a jucat Miriuţă pentru Ungaria, între 2000 şi 2003. Nu mai puţin de 8 ani a evoluat în prima ligă din Ungaria, la Gyor, Videoton, Ferencvaros, Ujpest şi Honved

Citește și:

România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Nationala
România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (327)
gicutzu69
gicutzu69  •  07 Octombrie 2014, 13:48
Postat de lumpy666 pe 06 Octombrie 2014, 02:27

IERI a DECLARAT:GHEORGHE FUNAR la CLUJ acum NU stiu daca a facut la STADIONUL celor de la "CEFURA KOLOZSVARIS VASUTAS CLUB" ca daca EL o sa devina PRESEDINTELE ROMANIEI atunci EL NU o sa mai dea voie la PREMIERUL UNGARIEI "V.ORBAN" sa calce la CLUJsau inARDEAL,CEde stire dinSHOWBIZ! -Acum intrebarea se pune altfel in caz ca"G.FUNAR"devinePRESEDINTEce o sa faca cuTRICOUL LUI "Vasile-MIRIUTA-Laci"pt ca mie mie cam teama ca o sa se roage deMIRIUTAsa dea si EL un AUTOGRAFpeTRICOUL LUI MIRIUTAsi o sa duca EI doi IMPREUNA TRICOUL LA BUDAPESTA si o sa dea PREMIERULUI UNGARIEI V.ORBAN="IT'S MY GIFT"

Nu are nicio sansa Funar sa iasa cum nici Vadim nu o sa iasa,o sa iasa unul care ne va vinde tara,degeaba zicem ca sarim ,ca facem ca nu sa facem nimic.

gicutzu69
gicutzu69  •  07 Octombrie 2014, 13:45

Atunci pleaca naibii in Ungaria de tradator ce esti,macar taceai din gura,intro zi tot iti da vreunul una peste chelia aia de ungur imputit,inca de pe vremea cand jucai fotbal te tot scremeai cu ungaria ta atata,daca aveai valoare jucai pentru natioanala noastra!TRADATORULE!

gametable08
gametable08  •  06 Octombrie 2014, 19:58

bA SA ne c888m in chelia ta,iesi in mm in Ungaria ,,sa ne c888 m in Ungaria ta!

Vezi toate comentariile (327)
Comentează