GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  ANCHETA DNA

Atacă la Strasbourg!

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 ianuarie 2008 00:00

Fraţii Becali susţin că vor face plîngere împotriva României la Curtea Europeană a Drepturilor Omului pentru că li s-au încălcat mai multe drepturi în ancheta DNA

Nominalizaţi de DNA pe lista urmăriţilor penal în "dosarul fotbalului", fraţii Ioan şi Victor Becali contraatacă. Într-un comunicat remis ieri, impresarii semnalează că li s-ar fi încălcat o serie de drepturi procesuale, între care dreptul la apărare şi prezumţia de nevinovăţie. Ei avertizează că vor răspunde printr-o plîngere la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) de la Strasbourg, indicînd procurorul de caz drept culpabil pentru "previzibila admitere" a cererii.

"Asistăm la un adevărat linşaj mediatic, orchestrat de DNA, împotriva noastră şi a mai multor oameni din fotbal, ce are la bază un aşa-zis dosar penal", e părerea procuratorilor. Ei precizează că "nu cunoaştem care sînt faptele concrete pentru care sîntem acuzaţi, întrucît în ordonanţa procurorului acestea nu sînt descrise, ni s-a interzis accesul la materialul probatoriu care stă la baza acuzaţiilor, în felul acesta fiind puşi în imposibilitatea de a proba netemeinicia unor eventuale probe de vinovăţie".

"Nu încurcaţi ancheta!"

Gică Popescu a fost ieri la sediul DNA, unde i s-au comunicat acuzaţiile pentru care e urmărit penal. După ce a zăbovit circa jumătate de ceas la întrevederea cu anchetatorii, el a explicat că "am aflat din presă despre faptul că sînt cercetat, ceea ce nu mi se pare normal. Împreună cu avocatul meu, vom aduce probe în sprijinul nevinovăţiei mele. Am însă o rugăminte la mass-media. Să lase procurorii să-şi facă treaba, să nu încurce ancheta!".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Superliga
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Mihai Rotaru își freacă palmele: „Are o foame incredibilă să joace, n-am mai văzut ca el! Uitați-vă ce vom avea la mijloc!”
Superliga
Mihai Rotaru își freacă palmele: „Are o foame incredibilă să joace, n-am mai văzut ca el! Uitați-vă ce vom avea la mijloc!”
Lovitură teribilă pentru FCSB! Jucătorul crucial s-a accidentat și va lipsi o lună
Superliga
Lovitură teribilă pentru FCSB! Jucătorul crucial s-a accidentat și va lipsi o lună

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (2)
 •  09 Martie 2009, 15:57

UE,uniunea europeeana,MIGUEL BARROSO,president,CE_CONSILIUL EUROPEI,cedo-strasbourg,TPI TRIBUNALUL PENAL INTERNATIONAL DE LA HAGA,cer urgent justitiei romane,dna,procuratura,politie,jandarmerie,sa de-a URGENT PRIMELE CONDAMNARI DE 3 ANI PUSCARIE,clanului mafiot becali,gigi becali,victor ,ioan,giovanni,si toata banda,URGENT SI EXTRADAREA LOR ?AN TEMNITA DE LA TPI_HAGA:PRINCIPALA ACUZATIE:TRADARE?TRADATORII?STATULUI SI POPORULUI ROMAN_DAC,FRAUDE,EVAZIUNI FISCALE,excrocarea statului roman dac,!!!!!

 •  27 Februarie 2008, 19:36

STRASSBOURG SI HAGA TRIBUNAL ,VIN LA BUCURESTI SA-I ARESTEZE,PE FRATII IOAN SI VICTOR BECALI ,PT EXCROCAREA FOTBALISTILOR ROMANI SI JEFUIREA COPIIILOR TALENTATI FOTBALISTI DIN NATIONALA ROMANIEI DE PESTE 25 ANI.ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close