GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MEDIA

"Andrei a adormit cu fularul Pandurilor si cu mingea primita de la Hagi!"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2010 00:00

Generatia de aur a revenit pe teren... Hagi, Popescu sau Belodedici , jucatorii care au facut istorie in tricoul nationalei, au facut din nou spectacol in cadrul unui meci caritabil disputat la Tg Jiu.

Evenimentul a pus fata in fata "Generatia de Aur" si "Pandurii Old Boys". Echipa lui Gheorghe Hagi s-a impus cu 6-5 in fata Pandurilor intr-un meci condus la centru de fostul arbitru FIFA Ion Craciunescu.

La finele partidei jucatorii si-au scos tricourile la licitaţie. Banii stransi au mers la Andrei Glavan, un copil care are urgent nevoie de o operatie pentru inlaturarea unei tumori la cap.

Emisiunea “Sunt bun dar nu ma vede nimeni”, moderata de Robert Nita a continuat  actiunile de caritate pentru a-l ajuta pe Andrei Glavan. Printre cei care nu au ramas indiferenti, au salutat intentia noastra si l-au ajutat pe Andrei Glavan sunt: Ionel Danciulescu, Constantin Galca, Gheorghe Craioveanu, Laurentiu Rosu, Diana Chivu (sora lui Cristi Chivu), Gheorghe Stefan etc.

“In momentul in care am auzit despre cazul lui Andrei Glavan de la sotii Dobos, am incercat sa-l ajutam financiar pentru ca Andrei sa aiba parte de operatia de care are nevoie. Dar speram ca impreuna vom putea deschide drumul si spre alte inimi care sa se implice. Compania Blue Air a sustinut financiar mai multe cazuri sociale. Suntem de parerea ca: Daca pierzi omenia, orice business e nul!”
Florentina Ivan – director de marketing al companiei Blue Air

 “Le multumim tuturor celor care s-au implicat si ne-au sprijinit atat moral, cat si financiar. Nu avem cuvinte suficiente pentru a le multumi. Dupa prima operatie tumoarea nu a fost extirpata in intregime, medicul a refuzat sa mai faca o a doua operatie, de teama ca Andrei sa nu fie paralizat, dar ne-a propus un tratament de chimioterapie. Andrei a adormit cu fularul Pandurilor si cu mingea primita de la Hagi!
Catalin Glavan ( tatal lui Andrei)

 

"Ma bucuram ca un copil de fiecare data cand Toni se atingea de minge! Il incurajam mereu. Sper sa existe cat mai multe meciuri si sa ne bucuram macar ca specatori de astfel de lucruri frumoase”
Georgiana Dobos (sotia lui Toni Dobos)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Așa se fac schimbările la FCSB! Imagini fabuloase cu Gigi Becali și Mihai Stoica surprinse de reporterul GSP
Europa League
Așa se fac schimbările la FCSB! Imagini fabuloase cu Gigi Becali și Mihai Stoica surprinse de reporterul GSP
Reacția lui Gigi Becali la golul lui Daniel Bîrligea cu PAOK » Gest neașteptat al patronului FCSB-ului
Europa League
Reacția lui Gigi Becali la golul lui Daniel Bîrligea cu PAOK » Gest neașteptat al patronului FCSB-ului
Mutare surpriză pe piața media! Florin Răducioiu a semnat și schimbă televiziunea!
Superliga
Mutare surpriză pe piața media! Florin Răducioiu a semnat și schimbă televiziunea!

La câți bani a renunțat Ianis Hagi pentru a fi reprimit în lotul lui Rangers

CSA Steaua sau FCSB?! » Candidatul Mircea Geoană, reacție explozivă în studioul GSP: „Eu asta aș prefera”


Comentarii (1)
 •  16 Februarie 2010, 23:44

Sincere felicitari atat organizatorilor acestui meci caritabil,dar mai ales participantilor. OMUL sfinteste locul ! Va multumim din suflet pt ca ati existat, viitorul nu se vede inca, din pacate suntem nevoiti sa traim din amintirea dvs. Si slava Domnului, avem de unde ne aminti !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează