GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SCANDAL

VIDEO ȘOCANT! Dumitru Dragomir a sărit la bătaie pe Calea Victoriei, după ce a fost provocat: „Ești o slugă, bă! O fosilă comunistă!”

Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost protagonistul unui scandal pe Calea Victoriei, după ce un cetățean a început să-i reproșeze, pe un ton agresiv, mai multe fapte din trecut
Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost protagonistul unui scandal pe Calea Victoriei, după ce un cetățean a început să-i reproșeze, pe un ton agresiv, mai multe fapte din trecut

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 septembrie 2020 00:03 / Actualizat vineri, 11 septembrie 2020 00:40

Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost protagonistul unui scandal, joi noaptea, pe Calea Victoriei, după ce un cetățean a început să-i reproșeze, pe un ton agresiv, mai multe episoade din trecut.

După ce a părăsit studio-ul B1 TV, unde a fost invitat la o emisiune, Dragomir a fost acuzat de Marian Moroșanu - cetățean cunoscut pentru prostestele împotriva PSD -, printre altele, de distrugere a clubului Craiova și de servire a regimului comunist. Deși inițial fostul conducător al LPF a tratat situația cu calm în fața tonului agresiv al respectivului cetățean, ulterior Dragomir a sărit la bătaie, fiind oprit la timp de un alt bărbat care îl însoțea.

VIDEO Dialogul dintre Dumitru Dragomir și Marian Moroșanu:
(Atenție, limbaj licențios)

  • Marian Moroșanu: De ce mințiți atât de mult? 
  • Dumitru Dragomir: Bă, cum te cheamă, mă, pe tine? 
  • Marian Moroșanu: Ați fost sluga lui Ion Coman, a lui Postelnicu... 
  • Dumitru Dragomir: A lui mă-ta! 
  • Marian Moroșanu: Scursură comunistă! 
  • Dumitru Dragomir: Boule, de ce minți? 
  • Marian Moroșanu: Dar când ai fost condamnat pentru 3 ani că ai distrus Craiova? Cum a fost, mă, comunistule? 
  • Dumitru Dragomir: Da, mă, da!
  • Marian Moroșanu: Ești o slugă, bă! 
  • Dumitru Dragomir: Termină, dobitocule! 
  • Marian Moroșanu: Ai fost o slugă, mă, o fosilă comunistă! 
  • Dumitru Dragomir: Din ce trăiești, mă, tu? 
  • Marian Moroșanu: Jigodiilor, fosilelor! Sunteți fosile comuniste! 
  • Dumitru Dragomir: Cum ai zis, mă? M-ai jignit? Stai, mă, m-ai făcut jigodie?!
  • Marian Moroșanu: Bă, ia mâna de pe mine, comunistule! 
  • Dumitru Dragomir: Cine e, mă, slugă?!
VIDEO ȘOCANT! Dumitru Dragomir a sărit la bătaie pe Calea Victoriei, după ce a fost provocat: „Ești o slugă, bă! O fosilă comunistă!”

Marian Moroșanu (foto) a devenit cunoscut datorită modului vocal, uneori agresiv, prin care se manifestă public împotriva Partidului Social Democrat.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (150)
digei
digei  •  11 Septembrie 2020, 05:34

Dragomir, o fosila comunista, da. Un infractor? Da. A bagat Craiova traditionala in ligile inferioare si a inchis ochii cand CSU, clona pesedista, a inceput direct din Liga a II-a. A praduit banii din contractele de televiziune, cate n-a facut. Un derbedeu. Bai frate, cand deschide acest puscarias gura toata presa calare pe el, il preiau la virgula. Iar daca cel mai important jucator al Nationalei de azi incearca sa respinga o intrebare care se referea la acuzele lui imediat e linsat de catre aceeasi presa. Asta a ajuns presa de azi, subordonata unor asemenea personaje insalubre. Dragomir, Becali, Borcea.... De aia sunt atat de agresivi, aroganti, violenti, triviali.

277708536361513
Cristi Sorin  •  11 Septembrie 2020, 10:07
Postat de dinamo_forever_77 pe 11 Septembrie 2020, 09:43

Esti de-a dreptul haios si naiv in acelasi timp :)))) Cine a dat cu dedicatie contractul catre Bechtel ? NASTASE si al sau guvern !!! Cine a "pierdut" contractul dintre statul roman si compania americana ? FIX al nostru guvern !!! Cum sa acuzi o terta persoana de asa ceva ? Ai impresia ca toate mizerile scrise in presa sunt adevarate ? Nu mai departe de acum o luna, primarul psd Tudorache....a facut campanie publicitara (din banii nostri) la un spital care nu exista !!!! Despre ce *** vorbim ? Despre toti patatii din presa scrisa ? Ba...aveti un cap pe umeri. Puneti-l la treaba. GANDITI. Nu le mai inghititi ca focile pe nemestecate !!!! P.S> Totusi ma simt dator sa-ti lansez o pista de gandire pentru tine si cei ce gandesc ca tine. Psd, pnl, pdl au fost pana acum la guvernare. SI am vazut cat de "buni" au fost. Ce avem de pierdut sa le dam si altora o sansa ? GANDITI !!!!

Nu te mai preface ca n-ai inteles..Cei care critica contractele pe bani publici ( Armand sau Barna) nu au rusine cand beneficiaza de ele. E vorba de ipocrizia celor dn USR..

amicu
amicu  •  11 Septembrie 2020, 07:06

Bravo nene. Ai fost insa prea bland pentru ce inseamna acest *** pentru societatea romaneasca. Ca sa vedeti mare candidat, cat de mult ii pasa de reguli si de cetateni, nu putea sa isi miste curul pana la o parcare, masina il astepta pe trecerea de pietoni. Lucruri marunte,insa care spun multe despre acesti *** ai societatii. Aceasta *** este prea des promovata si de catre publicatiile si televiziunile de sport, in frunte cu gsp

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (150)
Comentează