GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »   INTERVIU

FOTO&VIDEO Trupa Vunk îşi lansează noul album în exclusivitate cu Gazeta Sporturilor! » "Sper să scăpăm de Mutu!"

Trupa Vunk îşi lansează azi albumul: +5   FOTO
Trupa Vunk îşi lansează azi albumul: "Nu scapă nimeni! (fără emoţii)"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 09 noiembrie 2012 17:57

Cornel Ilie (36 de ani), solistul trupei Vunk, crede că Adrian Mutu nu mai este util echipei naţionale în drumul spre Brazilia 2014.

Între două repetiţii pentru marele concert de lansare al albumului, ce va avea loc pe 14 noiembrie la Sala Polivalentă, Cornel Ilie a acordat un interviu Gazetei Sporturilor. El spune că a ales ziarul pentru lansarea albumului pentru ca muzica trupei să ajungă la toţi fanii săi: "Piaţa muzicală din România aproape că nu există". De aici, dialogul a virat brusc către sport.

- Cornel, ce sporturi practici?
- Îmi place foarte mult tenisul. Jucam de regulă foarte des, dar nu prea am mai avut timp în ultima vreme. De asemenea, cînd mai avem turnee în ţară, ne oprim mereu pentru o partidă de fotbal.

- Urmăreşti fotbalul românesc?
- Da, ca fan al Stelei sînt la curent cu tot ce se întîmplă. În ultima perioadă, am fost văzut pe viu Barcelona - Celtic şi Steaua - Dinamo. Ca atmosferă, intensitate, tensiune nu e mare diferenţă. Marea deosebire e la capitolul educaţie, acolo vezi mai mult respect. Însă, la Bucureşti, am rămas impresionat de ambele galerii, nu doar de cea a Stelei. Chiar dacă se şi înjurau. Cred că pentru fete nu e aşa plăcut la meci...

- Crezi că reuşeşte acest stadion modern, Arena Naţională, să îi mai tempereze pe fani?
- Publicul trebuie să înţeleagă că fotbalul este doar un sport. Miza nu e pe viaţă sau pe moarte. Sînt 3 puncte pe care le iau nişte oameni cu care nu o să vorbească în viaţa lor, nişte oameni care cîştigă enorm de mulţi bani, cei mai mulţi nemeritîndu-i. Fanii să facă limita între pasiune şi implicare personală şi fizică, cîteodată.

"Brand, nu fotbalist!"

- Se califică România la Mondialul din Brazilia?
- Da, e timpul! Sper însă să scăpăm de Mutu, ne punem bazele într-un jucător care nu mai joacă fotbal de cîţiva ani. El e un brand, nu un fotbalist. Sînt jucători mult mai în formă, dornici să se afirme. E păcat să ne bazăm pe oameni care nu mai au nici o motivaţie, nici măcar pe aceea de a-şi repara imaginea.

- Ce sportiv român preţuieşti?
- Andrei Pavel. Indiferent dacă învingea sau pierdea, vedeai că se implică total, i se citea pasiunea pe chip şi în gesturi. Avea respect pentru sport şi pentru public. Dădea maximum la fiecare meci. L-am cunoscut şi ca om şi m-a impresionat. Sînt fanul lui!

- În final, un mesaj pentru fanii voştri?
- Nu scapă nimeni, nici de album, nici de emoţii. Nici măcar de noi! (rîde)

"Nu sînt fan Piţurcă. Are rezultate bune, dar mi se pare că nu se poate adapta la orice echipă şi la orice meci. E o greşeală că îl cheamă pe Cociş în locul lui Sînmărtean" (Cornel Ilie, solist Vunk)

"L-am cunoscut pe Rusescu la un eveniment. Este foarte modest, are umor şi mi se pare un om cult. E preferatul meu de la Steaua" (Cornel Ilie, solist Vunk)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Motivare șocantă a Înaltei Curți în „dosarul Mario Iorgulescu” » Explicația ștergerii condamnării de 13 ani și 8 luni pentru omor: „Nu a folosit mașina ca mijloc pentru suprimarea vieții”
Special
Motivare șocantă a Înaltei Curți în „dosarul Mario Iorgulescu” » Explicația ștergerii condamnării de 13 ani și 8 luni pentru omor: „Nu a folosit mașina ca mijloc pentru suprimarea vieții”
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (2)
elohin
elohin  •  09 Noiembrie 2012, 12:47

te referi la 0-5 cu serbia ?

mako
mako  •  09 Noiembrie 2012, 08:37

sper sa scapam de vunk si gsp...daca nu era mutu nu aveam nici macar rezultatele din campaniile trcute

Vezi toate comentariile (2)
Comentează