GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  POLITICĂ

Gigi Becali și-a anunțat revenirea în politică: "Vreau să-mi unesc forțele cu el, că e om deștept"

Gigi Becali alături de Traian Băsescu
Gigi Becali alături de Traian Băsescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 ianuarie 2019 09:45

Gigi Becali (60 de ani) a spus în ultimii ani că nu vrea să mai revină în politică, dar se pare că 2019 i-a adus alte gânduri finanțatorului FCSB, care s-a răzgândit.

Omul de afaceri vrea să se alăture lui Traian Băsescu, fostul președinte al României, și omul pe care l-a atacat în nenumărate rânduri în trecut.

"M-am întâlnit cu președintele PMP, Eugen Tomac, la Teleferic. I-am zis că vreau să mă întâlnesc și cu Traian Băsescu, să unim toate forțele astea de dreapta din opoziție. Am uitat tot răul, gata.

Mi-aș dori să mă întâlnesc cu el, că Băsescu e om deștept. Eu țin minte doar când m-a sunat la pauza meciului cu Valencia și m-a invitat la Cotroceni. A fost o onoare pentru mine", a spus Becali la Realitatea TV.

Gigi Becali a fost președintele partidului Noua Generație și membru în Parlamentul European în perioada iunie 2009 - decembrie 2012, iar din Parlamentul României a făcut parte între 2012 și 2013, apoi a fost condamnat la închisoare.

Interesant e că zilele trecute Becali a avut un conflict cu fostul ginere al lui Traian Băsescu, Bogdan Ionescu, la Poiana Brașov. Mai multe detalii AICI!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
chris_bu67
chris_bu67  •  04 Ianuarie 2019, 16:19

Omul lui Dumnezeu face politică?

albalbastru72
albalbastru72  •  04 Ianuarie 2019, 14:07

Pai ar cam fi momentul sa intrii din nou si in politica si la facultate ca oricum tara e condusa de penali in perioada asta deci e momentul ideal.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  04 Ianuarie 2019, 14:07

Bufonul ăsta se tot gudura pe lângă psd-ul lui Geoană, atunci când credea că a învins în alegerile prezidențiale, iar acum o dă de pereți cu unirea dreptei!!! La Gigel te poți aştepta la chestii d'astea, ce e naşpa este că mai sunt fraierici d'ăştia care înghit cu lingura mare promisiunile psd-iste!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează