GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DERAPAJ

Ilie Năstase, derapaj verbal la adresa unei jurnaliste: „Prea tânără și proastă! Ești o comunistă”

Ilie Năstase
Ilie Năstase

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 noiembrie 2022 15:55 / Actualizat vineri, 18 noiembrie 2022 16:27

Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase (76 de ani) a comis un derapaj verbal la adresa unei jurnaliste care l-a contactat pentru un punct în vedere, după ce a fost prins conducând sub influența alcoolului

Noaptea trecută, Năstase a fost prins băut la volan, cu o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În consecință, s-a ales cu o amendă contravențională de 1.305 lei, iar permisul i-a fost suspendat vreme de 90 de zile. 

Contactat de o jurnalistă Digi24 pentru a-i cere un punct de vedere în acest caz, Năstase a jignit-o pe aceasta.

Viorel Moldovan și Răducioiu n-au avut milă de un titular al României: „Ce regres! Se vede că joacă acolo”
ROMÂNIA - SLOVENIA 1-2
Viorel Moldovan și Răducioiu n-au avut milă de un titular al României: „Ce regres! Se vede că joacă acolo”

Derapaj verbal comis de Ilie Năstase la adresa unei jurnaliste

În continuare, dialogul dintre cei doi, prezentat de Digi24. În cadrul acestuia, Năstase s-a plâns de legile din România și de faptul că nu poți conduce legal după ce consumi „o bere sau două”.

  • Jurnalistă: „Vă sun să vă cer un punct de vedere oficial în legătură cu incidentul care a avut loc noaptea trecută, în care ați fost prins băut la volan”. 
  • Ilie Năstase: „Nu am fost prins băut la volan. Am băut două beri. Am primit o amendă, dar cei care m-au urmărit, m-au așteptat acolo două ore și au sunat la 112 să spună că am ieșit din restaurant. (...) Mi-am luat o amendă de 600 de lei și o lună suspendarea carnetului. Ca cineva să vină să te pârască, mi se pare incredibil și pentru asta am decis să plec din România. Nu e prima dată când mi se face chestia asta”. 
  • Jurnalistă: „Știți că nu aveți voie să vă urcați absolut deloc la volan dacă ați consumat alcool?” 
  • Ilie Năstase: „Absolut deloc? De ce în țările civilizate ai voie să bei două beri? De ce nu îi copiem și noi pe cei de acolo?”
  • Jurnalistă: „Asta este legislația de la noi”.
  • Ilie Năstase: „Este o legislație proastă, doamnă. Spuneți-mi și mie un român care nu bea o bere sau două și se suie la volan. Spuneți-mi unul că eu nu prea știu. Toți prietenii mei...”
  • Jurnalistă: „Deci toți prietenii dumneavoastră consumă alcool și se urcă la volan? Asta îmi spuneți?”
  • Ilie Năstase: „Doamnă, sunteți prea tânără și prea proastă ca să înțelegeți. Dacă v-am răspuns, sunteți o idioată. E bine? Țările civilizate au voie. Dacă dumneata trăiești în țara asta comunistă, ești o comunistă. Hai! Du-te dracu de proastă!”

În ciuda afirmațiilor lui Ilie Năstase, Poliția Română a comunicat că amenda primită de fostul sportiv se ridică la 1.305 lei, iar dreptul de a conduce i-a fost ridicat pe o perioadă de 90 de zile, mult peste varianta prezentată de fostul sportiv. 

Ilie Năstase a mai fost prins băut la volan. A recurs și atunci la înjurături

Ilie Năstase a mai fost prins băut la volan în mai 2018. La momentul respectiv polițiștii i-au cerut lui Năstase să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care fostul sportiv a devenit recalcitrant și a adresat injurii polițiștilor.

Mai multe știri de actualitate: 

Dialog cu un român angajat la Al Jazeera: „M-a enervat propaganda anti-Qatar”

Manchester United îl dă în judecată pe Ronaldo! Anunțul de ultimă oră venit din Anglia + Comunicatul oficial al clubului

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (18)
cdba3133
cdba3133  •  19 Noiembrie 2022, 13:46

Am ras cu lacrimi. El este suparat pe o oarecare jurnalista (scuze: nu se cunoasc numele acelei jurnaliste). O face COMUNISTA pe respectiva. Asa ceva, mai rar. El comunist inversunat. El propus mereu de continuatorul comunismului in Romania.PSD. Ba la functia de primar al Bucurestiului apoi Senator PSD in Parlamentul Romanesc este scarbit de o jurnalista comunista. Se pare ca si el este scarbit de o anumita orientare politica. Nu spun care. Se vor supara cei din redactie.

cj1960i
cj1960i  •  19 Noiembrie 2022, 10:09
Postat de DjimZmit pe 19 Noiembrie 2022, 05:13

"O jurnalista" nu are si ea un nume, acolo, ca toate "o jurnalistele"?

Oare... Maricas?

DjimZmit
DjimZmit  •  19 Noiembrie 2022, 05:13

"O jurnalista" nu are si ea un nume, acolo, ca toate "o jurnalistele"?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează