GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPECIAL

Previziunile anului sportiv 2012: ”Trei medalii sigure la Olimpiadă! Steaua 80% în finala EL, Dinamo campioană”

Gabriela Apostol are o experienţă de 15 ani ca astrolog.
Gabriela Apostol are o experienţă de 15 ani ca astrolog.

Articol de - Publicat luni, 16 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2012 16:56

Astrologul Gabriela Apostol estimează că echipa feminină de gimnastică, spadasinele Ana Maria Brînză şi Anca Măroiu vor urca 100% pe podium la JO de vară.

Previziunile astrologului Gabriela Apostol pentru anul sportiv 2012, care va fi marcat de prezenţa Stelei în primăvara Europa League şi de Jocurile Olimpice de la Londra, sînt extrem de optimiste: "România are şanse foarte bune de a se face remarcată în plan internaţional prin performanţe sportive excepţionale".

Astrologul le dă speranţe fanilor echipei din Ghencea într-un parcurs cît mai lung în Europa League: "Şansele ca Steaua să ajungă în finală sînt de 80%. Ilie Stan are o perioadă dificilă pînă în aprilie: de omogenizat şi armonizat echipa, de luptat cu numeroase bîrfe şi jocuri de culise. Se va bucura însă de rezultatele Stelei".

În schimb, roş-albaştrii nu sînt creditaţi pe plan intern: " Dinamo are şanse 100% să ia campionatul, iar lupta pentru Cupa României se va da între Rapid şi Oţelul. Favoriţi la trofeu sînt bucureştenii".

"Poloiştii pot lua bronzul"
Gabriela Apostol le ridică moralul şi olimpicilor români. Prevede că sportivii cu şanse reale la Londra vor cuceri cel puţin patru medalii.: "Şansele ca echipa de gimnastică feminină să cîştige medalii la JO sînt de 100%. La fel şi în cazul spadasinelor Ana Maria Brînză şi Anca Măroiu". Anticipează şi o mare surpriză: "Reprezentativa de polo e într-o formă bună şi se poate califica la JO. Şansele să cîştige o medalie la Londra sînt de peste 80%, dar cu siguranţă poate aspira la cea de bronz. Antrenorul Kovacs Istvan ar trebui să mai lucreze la strategie şi să-şi mai acorde atît lui, cît şi echipei momente de odihnă".

"Belu şi Bitang deţin cheia succesului"
Astrologul dezvoltă. Gimnastica feminină: "Antrenorii Octavian Belu şi Mariana Bitang deţin în mare parte cheia succesului echipei. Pentru domnul Belu anul 2012 e important din punct de vedere numerologic. Are mari şanse de succes. Poate fi un an al banilor şi al puterii, dar şi unul periculos, cu diverse cumpene. Secretul reuşitei e comunicarea, dar şi metodele moderne de antrenament. Este bine să ţină cont de intuiţie, nu se va înşela. Doamna Bitang va rezolva totul cu răbdare".

"Nimic nu-i stă în cale Anei Maria Brânză"
Astrologul explică predicţiile în cazul spadasinelor pe care le vede pe podium la Londra. "Ana Maria Brânză are tendinţa de a acţiona imprudent sau impulsiv de multe ori, dar în acest fel se va impune categoric, îşi va depăşi neîncrederea în propriile forţe. E un an al prestigiului, al recompenselor, nimic nu poate să-i stea în cale", susţine Gabriela Apostol.

"Măroiu va avea un an memorabil"
Astrele o văd strălucind şi pe Anca Măroiu: "Totul se va petrece în acest an ca şi cum ea ar decide rezultatul tuturor acţiunilor. Va fi un 2012 memorabil, totul este ca în prima parte a lui să fie mai prudentă din punct de vedere fizic, pentru că nu ştie ce înseamnă teama, oboseala sau neputinţa. Totuşi este nevoie şi de odihnă şi relaxare, căci altfel îi pot recidiva afecţiuni mai vechi, mai ales pînă în 15 aprilie. Intuiţia, perspicacitatea, discreţia şi hărnicia îi vor asigura un an prosper. A la furturi sau pierderi!".

EURO 2012: Croaţia, campioană europeană
Cele mai mari şanse de a deveni campioana Europei le are Croaţia. Posibilele contracandidate la titlul european sînt Cehia, Portugalia, Anglia şi Franţa.

FOTBALUL LA DNA: "Sandu e pe fază, Dragomir mai afectat"
"Sandu va şti să profite din plin de ocaziile oferite, căci e «pe fază», cu tot ce se întîmplă în jurul său, aşa că dacă va decide să demisioneze, va simţi că e momentul potrivit. Va şti să soluţioneze problemele dificile, va fi promovat în toamnă. În rest, e vorba doar de multă agitaţie şi alertă inutilă. Dragomir e mai afectat de scandal, practic plătind acum poliţe mai vechi".

Alte previziuni olimpice

SIMONA ALEXANDRU (SPADĂ) - Şanse la medalie olimpică: 98 %
"Succese neaşteptate. Va lupta pentru stabilitatea grupului. Atenţie la odihnă, fondul de oboseală e ridicat. Ar putea apărea probleme la articulaţii, mai ales la nivelul claviculei şi şoldului".

SANDRA IZBAŞA (GIMNASTICĂ) - Şanse la medalie olimpică: peste 98%.
"Are mari şanse de a cuceri o medalie la sol sau individual compus, chiar dacă nu se află într-un an foarte bun, secretul constă în perseverenţă şi răbdare. Este cea mai nonconformistă şi independentă membră a lotului, ea putând să ridice moralul întregii echipe"

ANA PORGRAS (GIMNASTICĂ) - Şansele la medalie olimpică: 96 %.
"Este într-o perioadă foarte importantă pentru viaţa şi cariera ei, de aceea ar trebui să fie mai încrezătoare în forţele proprii şi să-şi depăşească temerile legate de nereuşite. La capitolul muncă este remarcabilă, fiind foarte harnică şi dedicată, secretul este să se simtă în siguranţă şi motivată, apreciată. Este indicat să concureze la paralele şi bârnă, mai puţin la sol, unde este dezavantajată de statură, de fapt osatură. Are mari şanse să reuşească o frumoasă performanţă, cu condiţia de a nu se mai pierde in detalii, a avea încredere în capacităţile personale şi de a respecta o dietă corectă şi orele de odihnă".

NICOLAETA GRASU (ARUNCAREA DISCULUI) - Şanse la medalie olimpică: 90%
"Are o energie  pozitivă şi o încredere deosebită în propriile reuşite, o forţă deosebită şi chiar dacă pare că acceptă destul de uşor înfrângerile nu iartă. Ar putea surprinde pe toată lumea, totul este să-şi stăpînească emoţiile şi să fie mai disciplinată".

MARIAN OPREA (TRIPLUSALT) - Şanse la medalie olimpică: 90%
"Poate să surprindă şi el prin performanţe, dar îi trebuie multă răbdare, şi încredere în propriile puteri. Este un an al provocărilor, depinde de el să-şi urmeze interesul. Dacă se va califica, prima perioadă a JO îi este mult mai favorabilă".

LARISA IORDACHE (GIMNASTICĂ) - Şanse la medalie olimpică: peste 85%
"Este cea mai favorizată dintre membrele lotului de gimnastică, anul acesta este unul foarte important pentru carierea ei, şi multă lume îşi pune speranţele în ea. Are toate şansele să aibă recunoaştere, prestigiu şi mari realizări. Secretul este să colaboreze cu echipa şi să fie cât mai agresivă dar fără a fi imprudentă, chiar dacă simte că are mari responsabilităţi. Ar trebui stimulată ambiţia şi credinţa. Cele mai mari şanse le are la bârnă şi sol".

ALINA DUMITRU (JUDO) - Şanse la medalie olimpică: 80%
"Un an dificil, în care are nevoie de multă atenţie, căci orice neatenţie din partea sa va aspru penalizată. Permanenta stare de alertă şi vigilenţa o vor scuti de multe neplăceri. Trebuie să-şi depăşească problemele emoţionale, şi să se concentreze doar pe lucrurile importante sau pe ceea ce face, fără a se preocupa de alte gînduri. Atacurile surpriză, procedeele neconvenţionale pot fi atuuri forte în cîştigarea  medaliilor".

CANOE 2 - Şanse la medalie olimpică: 80%

"Echipa formată din Victor Mihalachi şi Alexandru Dumitrescu este o echipă care se completează reciproc, forţa fizică şi curajul  lui Alexandru şi instinctele rapide ale lui Victor pot funcţiona la unison, pe amîndoi , cuvîntul cheie fiind ambiţia şi dacă fiecare îşi vede serios de rolul său, vor recolta multe recompense. Prima perioadă a JO le este mult mai favorabilă".

CĂTĂLINA PONOR (GIMNASTICĂ) - Şanse la medalie olimpică:  80 %.

"Mari şanse de reuşită, atenţie la antrenamente, este necesară multă încredere în ea şi mai ales din partea  domnului Bellu. Chiar dacă aparent nu este în formă fizică foarte bună din ianuarie până-n aprilie (atenţie la durerile lombare şi la zona genitală), va reuşi să revină în forţă".

CANOTAJ 8Ă1 - Şanse la medalie olimpică:  80 %.

"Echipajul  feminin de canotaj 8 rame cu cîrmaci are şansele importante de a fi medaliată cu argint sau aur la JO".

CAMELIA POTEC (ÎNOT) - Şanse la medalie olimpică: 80%

"An dificil cu multe provocări atît în plan sportiv cît şi din punct de vedere al afacerilor. Are mult de muncă, iar munca o ajută să depăşească gîndurile negre şi lipsa de încredere. Este importantă atitudinea pozitivă pentru a reuşi în tot ceea ce-şi propune. Are mari şanse de a ajunge pe un loc fruntaş  şi de a reuşi în tot ceea ce-şi propune dacă îşi depăşeşte emoţiile şi lucrează în echipă".Un an cu multe provocări sportive şi în afaceri. Are mult de muncă, asta o ajută să depăşească gîndurile negre şi lipsa de încredere"

FLAVIUS KOCZI (GIMNASTICĂ) - Şanse la medalie olimpică: 80%
"Mare atenţie căci există un risc foarte ridicat de accidentare, mai ales din forţare sau imprudenţă. Dacă depăşeşte aceste stări este foarte posibil să fie reuşite,  dar nu la valoarea la care vă aşteptaţi".

MARIAN DRĂGULESCU (GIMNASTICĂ) - Şanse la medalie olimpică: 75%
"Este bine să fie atent la sănătate, este posibil să se agraveze probleme de sănătate mai vechi, chiar dacă forma fizică este foarte bună. Dacă se depăşesc problemele poate câştiga medalii la sol şi la sărituri, oricum atenţie mărită nu este unul dintre anii foarte buni".

ECHIPA MASCULINĂ DE GIMNASTICĂ - Şanse la medalie olimpică: 70%

"Antrenorul Marius Urzică, se va confrunta în acest an cu roadele muncii depuse timp de 2 ani, este bine să nu-şi propună prea multe şi să se bazeze doar pe propriile resurse, căci pot apare surprize neplăcute. De aceea este bine să aibă şi o variantă de rezervă şi să fie prudent"..

NAŢIONALA FEMININĂ DE HANDBAL
"Echipa e stresată şi epuizată. Se va califica pentru JO, dar şansele de a fi printre finaliste sînt minime".

FOTBAL

Gheorghe Hagi - Antrenor la Viitorul
"Are o perioadă destul de agitată şi frămîntată pînă la jumătatea lunii aprilie, discuţiile cele mai importante legate de ofertele de a antrena o echipă naţională sau una străină se fac pînă la sfîrşitul lunii ianuarie, acestea vor duce la luarea deciziei finale. Şansele cele mai mari sînt ca acesta să antreneze echipa Viitorul Constanţa. Oricum, anul 2012 este un an important şi foarte bun pentru antrenorul Gheorghe Hagi, primele rezultate fiind vizibile din toamnă".

Victor Piţurcă - Dificultăţi în toamnă
"Va reuşi să construiască o «naţională» solidă şi competitivă cu care va avea succese în această primăvară, dar dificultăţi în toamnă cînd încep preliminariile CM 2014. Are nevoie de multă voinţă, răbdare, perseverenţă şi tact pentru a depăşi momentele grele. Şansele de calificarea la Mondialele din Brazilia: 80%".

Adrian Mutu - Alege ofertele de imagine
"Va alege ofertele care îi cresc imaginea, neglijînd sau ignorînd alte propuneri. Va rămîne un pion important pentru naţionala României în startul calificărilor la CM 2014".

Razvan Raţ - S-ar retrage de la "naţională"
"O perioadă agitată, îşi găseşte mai greu cadenţa. A doua jumătate a anului cu rezultate deosebite şi salturi în carieră spectaculoase. S-ar putea să nu mai joace pentru «naţională»".

Ciprian Marica - Rezultate în octombrie
"Luna ianuarie este decisivă pentru cariera sa, dar rezultatele concrete se vor arăta abia din luna octombrie. În lunile februarie, martie şi jumătatea lui aprilie sînt multe dispute".

Gigi Becali - Să fie mai discret!
"Trebuie să se străduiască mult pentru a-şi menţine statutul cîştigat. Impedimente: conservatorismul, stările emoţionale, critica dură, generozitatea. Pînă pe 2 februarie, e o perioadă în care înţelege, descoperă sau realizează importanţa anumitor lucruri sau fapte. E bine să-şi asculte intuiţia şi să fie mai discret. Mare atenţie din 24 ianuarie pînă la Paşti, la sănătate dar şi la duşmanii ascunşi, de fapt nedeclaraţi, este bine să fie mai discret şi să nu-şi expună toate planurile. Abia la sfîrşitul anului, de fapt de la începutul lunii octombrie vor apare rezolvările pe care le aşteaptă. O parte din probleme se vor rezolva încă din luna mai, doar că se vor lăsa aşteptate rezultatele concrete, materiale, practice".

Cristi Borcea - Atenţie la accidente!
"Are şi el un an dificil cu multe controverse, rivalităţi, lupte şi suspiciuni. Este destul de mult discutat, practic fiindu-i dificil să se facă înţeles sau în cel mai rău caz este înţeles greşit. De aici pînă la dispute permanente nu este decît un pas. Multe din planurile şi proiectele importante care au fost blocate se vor aranja rapid, în luna ianuarie, chiar dacă este posibil să-şi strice din acest motiv relaţii importante. Atenţie mărită la sfîrşitul lunii iunie şi în iulie, la sănătate şi la posibile probleme cu maşina sau chiar la mici accidente. Spre sfîrşitul anului  din noiembrie mai exact, se vor rezolva aşa cum îşi doreşte, toate problemele".

Adrian Porumboiu - Duritate aparentă
"Mulţi se vor teme de duritatea lui aparentă. De fapt, nu face decît să-şi reevalueze relaţiile. Atenţie la starea de sănătate în perioada 20 ianuarie - 14 aprilie şi apoi la sfîrşitul lunii iulie, mai ales sistemul digestiv poate fi greu încercat. Şi în cămin pot avea loc evenimente importante, care îi vor distrage atenţia de la «vacarmul străzii»".

Cristi Chivu - Complicaţii la sistemul osos
"Un an foarte bun din punct de vedere financiar. Multă prudenţă se impune legată de sistemul osos, mai ales de la jumătatea lunii februarie pînă în 25 iunie, cînd pot să apară complicaţii ale unor probleme mai vechi. Atenţie la zona sentimentală, îşi neglijează puţin căminul şi de aici pot apărea tensiuni, dar le va rezolva armonios".

Gabriel Torje - Fără mişcări imprundente

"Poate că are în prima parte a anului de luptat cu multe bîrfe la adresa sa, şi ar fi bine să nu facă mişcări imprudente. În schimb în toamnă se va afla într-o cu totul altă lumină şi poziţie, datorită unei şanse proverbiale; secretul ă înţelepciunea de a aştepta discret".


Gică Popescu - Funcţie de conducere în octombrie
"Schimbări sau funcţii de conducere vor putea apărea din luna octombrie".

Mircea Lucescu - Îl obosesc obstacolele în carieră
"An dificil din punct de vedere al sănătăţii, obstacolele în carieră îl obosesc şi mai mult. Ar trebui să ia în calcul propuneri de schimbări importante din toamnă".

Vasile Avram - An furtunos

"An furtunos, cu multe forţe coercitive şi în care se pare că mulţi parteneri sau suporteri vor să-i facă viaţa amară, dar cu siguranţă va lupta pentru dreptate din toate forţele. Sănătatea s-ar putea să-i fie destul de afectată de toate evenimentele anului".

Ion Crăciunescu - Schimbări importante în carieră

"Va avea parte de schimbări importante în carieră, ceea ce nu are legătură cu a rezista la conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor, ci de propriile interese, fiind un an bun, în care-l stimulează , fiind foarte selectiv".

Dan Petrescu - Începe greu anul, dar îl încheie bine

"Are un început de an mai greu, ca apoi evenimentele să ia o turnură neaşteptată, reuşind să i se recunoască valoarea şi să ducă, chiar dacă cu eforturi supraomeneşti, la bun sfîrşit acţiunile începute".

Dorinel Munteanu - 2012 plin de reuşite

"Are un an plin de reuşite, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ţină cont de jocurile de culise, este bine să nu rişte prea mult, să nu speculeze şi să facă mici compromisuri, în acest fel nimic nu-i va deteriora imaginea şi nici acţiunile pline de rezultate spectaculoase. Progresul este evident, dar deciziile le va lua sub influenţa momentului, după sfîrşitul lunii august".

 

 

 

 

 

 

CV Gabriela Apostol, astrolog

Experienţă de 15 ani
A scris cărţi în domeniu, numeroase articole pentru ziare şi reviste
Colaborează cu posturi de televiziune şi radio
Predă astrologie şi feng shui (lector Eurocor)
Face previziuni zilnice pe site-ul personal www.mirabilys-magazin.ro
Se ocupă de numerologie
E terapeut, nutriţionist, pasionată de orice zonă legată de spiritualitate

Ce s-a întîmplat cu previziunile din 2011

GSP a publicat anul trecut predicţiile făcute de astrologul Valeriu Pănoiu. Citeşte aici articolul!

Adeverite
- Campionatul va fi cucerit de o echipă neaşteptată, aflată la primul titlu (Oţelul a cîştigat campionatul)
- Schimbări în cariera lui Hagi (în martie a fost demis de la Galatasaray)
- Mircea Sandu are şanse să fie reales în Comitetul Executiv UEFA
- Victor Piţurcă e de aşteptat să facă o mişcare radicală pînă la sfîrşitul verii (a fost demis de la U Craiova şi a preluat naţionala)
- Borcea ar putea să se retragă din circuitul public. Din iunie poate face un copil

Neadeverite
- Răzvan Lucescu poate califica «naţionala»
- Naţionala de handbal feminin iese în faţă (locul 13 la CM)
- Echipajul feminin de canotaj 8Ă1 şi echipa feminină de gimnastică fac performanţe (fără medalii la CM)
- Calea lui Mircea Lucescu spre Liga Campionilor este mult mai uşoară dacă Şahtior o elimină pe AS Roma (eliminat în «sferturi» de Barcelona)
- Chivu, Tamaş - stîlpii "naţionalei", Ştefan Radu - constant la lot

Citește și:

România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Nationala
România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (9)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  16 Ianuarie 2012, 10:09

Si astia sunt tot un fel de escroci-ghicitori ! Daca nu se adevereste sa fie arestata ! hmm

alekzander
alekzander  •  16 Ianuarie 2012, 09:43

Astroloaga o va calauzi pe Steaua spre finala EL!! HEHEHHEHE

mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  16 Ianuarie 2012, 09:36

ar fi culmea sa mai ia si bani (si cred ca sunt pr0sti care dau,inclusiv gsp) pe qaqaturlle astea de prostviziuni.pai 50% cu 50% le nimeresc si eu cand sunt beat,sau pisica mea sau caracatita mai-stiu-eu-care.aceasta mama omida-paroasa-a-dudului ar putea sa se apuce linistita de plantat arpagic,ca e sezon.daca citesti atent din jurnale evenimentele,tot ai sansa sa o nimeresti un 60% cu 40%.asa ca pe jumi-juma cum a brodit-o aceasta fleanka-fleanka e fix un esec cat casa.ia zi omido,pica basescu?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează