GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ANCHETĂ

Rudel Obreja iese la atac: "Geanina Terceanu este cea care m-a condamnat la 3 ani cu executare, încălcîndu-mi toate drepturile!"

Articol de - Publicat sambata, 21 noiembrie 2015 17:13

Rudel Obreja iese la atac după ce DNA a reținut-o pe judecătoarea Geanina Terceanu. Fostul președinte al federației de box primise trei ani de închisoare cu executare în "Dosarul Sorin Ovidiu Vîntu", omul de afaceri căruia i-ar fi pretins un milion de euro pentru a interveni pe lîngă un complet de judecători de la Înalta Curte.

"Geanina Terceanu este cea care m-a condamnat la 3 ani cu executare, călcîndu-mi în picioare toate drepturile, respingîndu-mi toate cererile de probe, încercînd să facă pe plac DNA-ului, ca nu cumva să atragă atenția asupra ei... Se dovedește acum că DNA avea cunoștintă de activitatea infracțională a acestei «penaliste». (De ce au așteptat 3 ani ??!!!)", întreabă Obreja pe pagina sa de facebook.

"Ea a arătat doar cît de slugarnică și speriată e și nu știa cum să-i condamne pe cei din dosarele DNA", a adăugat Obreja.

"S-a lucrat în famiglie!"

Obreja spune că, imediat după ce a aflat sentința condamnării sale, a atras atenția asupra deciziei scandaloase. "Condamnarea mea îi foloseste lui Sorin Ovidiu Vîntu, acesta beneficiind de reducerea la jumătate a pedepsei într-unul din dosarele jafului național!

Am cerut să se verifice dacă Vîntu a beneficiat de articolul 19 (delațiunea). Mi s-a respins! Am făcut eu rost de decizia respectivă. Cine credeți că l-a judecat? Exact SOȚUL doamnei «judecător» Geanina Terceanu!!! Dl. Terceanu. S-a lucrat în famiglie!", a scris pe 17 iunie 2015 Obreja.

Așteaptă judecata Divină

Rudel Obreja cred că pînă la urmă toate acţiunile vor ieși la suprafață cu ajutorul Divinității. "M-am rugat și mă rog în continuare Lui Dumnezeu să activeze dreptatea divină în ce mă privește pe mine și familia mea. Nu pot decît să-i mulțumesc lui Dumnezeu că-mi ascultă ruga", a încheiat Obreja.
Fostul pugilist este anchetat și în dosarul "Gala Bute", unde este acuzat de spălare de bani, evaziune fiscală şi complicitate la abuz în serviciu.

"Și-au bătut joc de mine și de familia mea, acești «munți de moralitate». Parc-o văd pe doamna judecător cum mă persifla de la înalțimea domniei sale, abia aștepta să mă condamne (fără nici o probă!!!) pentru a-i arata DNA-ului că în viața ei usturoi n-a mîncat. Dar puțea de la o poștă..." Rudel Obreja

Cine e Geanina Terceanu?

Judecătoarea care în primă instanță i-a achitat pe cei opt inculpați din "Dosarul Transferurilor" în aprilie 2012, punctînd că "fapta nu a existat". Ulterior, DNA a reținut-o pentru 24 de ore sub acuzația de luare de mită, procurorii susținînd că aceasta a primit suma de 220.000 de euro pentru a-i achita pe oamenii de fotbal.

Citește și:

România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Nationala
România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (5)
nusu_d
nusu_d  •  23 Februarie 2016, 17:08

Ce are *** cu prefectura?! Ce ii mai place acestui inculpat sa se victimizeze. Sa zica merci ca a luat doar 3 ani. Cica i s-au incalcat drepturile hahahaha. Care drepturi? Pai un inculpat poate sa ceara tot felul de prostii care ii trec prin cap pentru a tergiversa un proces, judecatorul nu e obligat sa i le accepte. Judecatorii accepta doar acele probe, marturii pe care le considera relevante pentru aflarea adevarului. Ce sa mai spui cand ai fost inregistrat cu aparatura? Cat tupeu sa mai ai? Daca era istet acest ipochimen isi recunostea fapta si poate avea sansa sa ia o pedeapsa mai mica. Cand probele sunt beton degeaba mai mergi pe "Nu". Rudare nu mai vorbi tu de moralitate si dreptate ca esti la ani lumina de ele.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1693887277507950
Laur Fcsb  •  22 Noiembrie 2015, 08:38

Daca judecatorii sunt corupti cei care pot decide soarta libertatatea unui om,atunci este clar suntem o tara pierduta,nu mai avem sifuranta in nik!!!Sunt curios cate l ni va sta in inchisoare acum Terceanu asta!!!Nu ma astept la ani ca la noi doar oamenii de rand nesemnificativi fac ani multi de puscarie..

steaua1986forever
steaua1986forever  •  21 Noiembrie 2015, 18:50

Rudel *** mai are un pic si ne povesteste ca udrea e fata mare.........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează