GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

Raț, Dănciulescu, Leu și Drăgulescu, la prima ediție a galei care își propune să premieze privații din sport: „Performanța, direct proporțională cu banul investit!”

Gala Sport Business Awards // sursă foto: Instagram
Gala Sport Business Awards // sursă foto: Instagram

Articol de , , - Publicat miercuri, 27 martie 2024 20:52 / Actualizat miercuri, 27 martie 2024 21:26

În această seară, în sala de evenimente Le Château din București a avut loc prima ediție a galei Sport Business Awards, eveniment la care au participat nume cu rezonanță din sportul românesc.

Evenimentul a fost organizat de Albini Prassa, firma elvețiano-română care importă și distribuie ceasuri de lux, și MVP Consultancy, companie de consultanță în marketing sportiv, menirea acestuia fiind de „a evidenția recunoașterea contribuției sectorului privat la dezvoltarea sportului”.

Concret, „companiile cu rol activ în susținerea sportului” au fost premiate sub privirile unor nume uriașe din sportul românesc, foști sportivi din fotbal, gimnastică, automobilism, baschet, handbal și nu numai. Reprezentanților acestora le-au fost acordate trofee simbolice, în semn de recunoștință pentru implicarea în sport.

La revenirea în țară, Gică Hagi a numit cei doi oameni de bază ai naționalei: „Sunt cei mai decisivi!”
COLUMBIA - ROMÂNIA 3-2
La revenirea în țară, Gică Hagi a numit cei doi oameni de bază ai naționalei: „Sunt cei mai decisivi!”

Raț, Dănciulescu, Mihai Leu și Drăgulescu la prima ediție a galei Sport Business Awards

Organizatorii au prezentat gala ca fiind „un punct de referință și de inspirație, dialog și colaborare între mediul de afaceri și cel sportiv, având scopul de a încuraja dezvoltarea comună și succesul mutual prin sport”.

La finalul evenimentului, o parte dintre foștii sportivi care au participat, precum Florin Prunea, Ionel Dănciulescu și Răzvan Raț, au discutat cu reporterii prezenți la fața locului.

Raț, angrenat în diferite afaceri după retragerea din activitatea de fotbalist, a opinat că „banul este cel care susține sportul, mai ales în fotbal performanța este direct proporțională cu cantitatea de bani care intră în club”.

Florin Prunea, despre echipa națională: „Suntem departe, dar avem timp”

Florin Prunea a abordat subiectul echipei naționale, învinsă marți seara de Columbia, 2-3: „Aceste teste ne-au arătat cam pe unde suntem. Suntem destul de departe, dar până la turneul final mai este destul de mult timp, mai avem două partide amicale. Important este că băieții nu s-au accidentat, acum se întorc la echipele de club”.

„Evoluția din primele 80 de minute nu prea ne dă speranțe, dar cred că selecționerul și-a asumat asta. Problemele le vedem cu toții, nu trebuie să fii mare specialist. E clar că avem probleme în benzi, suntem dependenți de revenirea lui Nicușor Bancu, care nici măcar nu este fundaș stânga”, a mai afirmat Prunea.

Ionel Dănciulescu, după suspendarea primită de Dinamo: „Absurd!”

Ionel Dănciulescu a comentat penalizarea primită de Dinamo din partea Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, disputarea a 4 meciuri fără spectatori pe teren propriu și amendă de 100.000 de lei după bătăile dintre ultrași de la meciul cu UTA.

„Mi se pare un pic absurd ca marea majoritatea a suporterilor să sufere pentru 10-15 persoane. Patru meciuri, ei nu vor mai juca niciun meci acasă cu suporteri în acest sezon. Cei care erau vinovați ar fi trebuit excluși 6 luni sau 1 an, dar să nu sufere majoritatea suporterilor”.

Mai multe știri de actualitate:

Primele măsuri anunțate de Dinamo, după suspendarea-record: „Patru etape cu porțile închise înseamnă final de sezon!”
DINAMO
Primele măsuri anunțate de Dinamo, după suspendarea-record: „Patru etape cu porțile închise înseamnă final de sezon!”
Adevăratele motive pentru care Șumudică a trebuit să plece din Turcia: „Din momentul ăla parcă s-a întâmplat ceva. I-a deranjat!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Adevăratele motive pentru care Șumudică a trebuit să plece din Turcia: „Din momentul ăla parcă s-a întâmplat ceva. I-a deranjat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează