GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SUA

VIDEO Cum a dat-o afară Donald Trump pe Nadia Comăneci: „Te iubesc, dar ești concediată!”

Donald Trump, președintele în exercițiu al Statelor Unite, a fost un admirator al Nadiei Comăneci +22   FOTO
Donald Trump, președintele în exercițiu al Statelor Unite, a fost un admirator al Nadiei Comăneci

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2022 20:29 / Actualizat duminica, 25 decembrie 2022 16:20

Donald Trump, fostul președinte al Statelor Unite, a fost un admirator al Nadiei Comăneci, pe care a invitat-o, în 2008, la ediția cu celebrități a reality-show-ului „Ucenicul”, realizat de miliardarul american la NBC. 

Legendara gimnastă a României a fost însă eliminată în al doilea episod. Într-un ultim mesaj, Trump i-a spus în timpul emisiunii: 

„Nadia, sunt un mare fan, te-am văzut învingătoare la Olimpiadă, te-am urmărit câștigând atâtea concursuri. Ești extraordinară. O competitoare la cel mai înalt nivel. Un lider în sport. Dar nu poți fi manager de proiect aici, nu poți conduce echipa mea. Te iubesc, dar ești concediată”.

Atunci, la sfârșitul show-ului, Nadia a declarat pentru NBC: „Nu cred că meritam să fiu dată afară, puteam fi importantă pentru echipă. Sunt dezamăgită, însă știu că toate premiile vor fi donate în scop caritabil”.

Citește și alte știri de actualitate: 

Mihai Mironică, dezvăluiri incredibile: „Gigi Becali m-a înjurat o oră! Mi-a spus că nepotul lui mă va duce în pădure”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
1760269960798678
Gabriela Juncu  •  04 Noiembrie 2020, 11:14

- daca un vaccin impotriva sars-cov-2 a fost implementat exista si a fost testat fiind fara efecte adverse in tara ce l-a produs de ce nu ar fi indicat pentru eradicarea pandemiei - pentru jumatate din populatia fiecarei tari ?! - daca exista deja tratamente descoperite impotriva acestui virus fara efecte adverse de ex. in Venezuela care a anuntat de o saptamana Lumea intreaga - de ce nu se inghesuie niciun guvern sa achizitioneze pentru tara sa?! Sa fim seriosi, Ion Tiriac nu are afaceri cu vaccinuri, omul nu poate fi acuzat de infantilism sau lipsa de inteligenta - are in spate un imperiu - ce ii da forta sa fie impartial.... -

1461177693935533
Sorin Gane  •  04 Noiembrie 2020, 00:18

UN FEL DE : FIRA-TI AI DRACU DE SIMPATICI

eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  03 Noiembrie 2020, 19:29
Postat de cpt.ahab pe 03 Noiembrie 2020, 18:42

Își demonstrează încă o dată orientarea neo-marxistă!

Comunisti pana in adancul oaselor

Vezi toate comentariile (6)
Comentează