GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  LANSARE CARTE

VIDEO „Talent, Fenomen și Legendă” » Marele Marcel Răducanu și-a lansat cartea

Marcel Răducanu (68 de ani), legenda Stelei, și-a lansat cartea, „Talent, Fenomen, Legendă”, în cadrul unui eveniment la Muzeul Fotbalului din București +24   FOTO
Marcel Răducanu (68 de ani), legenda Stelei, și-a lansat cartea, „Talent, Fenomen, Legendă”, în cadrul unui eveniment la Muzeul Fotbalului din București

Articol de , - Publicat vineri, 20 ianuarie 2023 20:18 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2023 21:28

Marcel Răducanu (68 de ani), legenda Stelei, și-a lansat cartea, „Talent, Fenomen, Legendă”, în cadrul unui eveniment la Muzeul Fotbalului din București.

La lansarea de carte au participat Ilie Năstase și Rică Răducanu, care i-au încântat pe foștii colegi cu poveștile lor, într-o atmosferă extrem e prietenoasă. A fost prezent și Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua.

VIDEO. Ce a spus Marcel Răducanu la lansarea de carte

„Acum nu mai e ceea ce a fost înainte în anii 80. Eu când plecam cu mașina din piața Galați, unde stăteam, până în Ghencea, râdeam singur pe drum când știam ce urma să fac cu Dumitru IV și Vasile Aelenei. La Dortmund, fiecare era pentru el, își luau gențile și plecau. Eu rămâneam singur în cabină și stăteam trist. 

Când am început să joc era deja mai bine, înțelegeam și ceva germană și băieții de acolo au fost foarte drăguți cu mine și m-au ajutat să mă integrez. De asta am avut și succes”, a spus Marcel Răducanu.

Ar fi bine să joace și FCSB-ul în Ghencea. Eu nu înțeleg deloc acest fenomen. Sunt două echipe. De ce n-ar vrea să se unească să facă o echipă ca lumea și să aibă dreptul să joace în Ghencea.. Asta nu e problema mea, că degeaba vă spun că nu se va întâmpla nimic. Nici pentru Daniel Oprița nu este ușor, ești pe primul loc, câștigi tot și n-ai voie să promovezi 
Marcel Răducanu

+20 FOTO

VIDEO. Ilie Năstase: „O echipă care a câștigat Cupa Campionilor ar trebui să joace unde vrea ea”

Ilie Năstase a fost prezent și el la lansarea de carte a lui Marcel Răducanu. Iată cele mai interesante declarații ale fostului tenismen: 

-  „Marcel Răducanu a fost un mare talent care n-a fost recunoscut la justa lui valoare. Din păcate, sunt mulți sportivi așa. Țin minte când eram în Germania, Marcel a făcut un meci extraordinar la Dortmund. Seara erau emisiunile de sport, de fotbal. L-au invitat și l-au întrebat cum a dat golul ăla fantastic. el a plecat de la 16 metri și a driblat 3-4 de s-au dat cap în cap. A driblat portarul, s-a făcut că trage și s-a mai dus o dată la 16 metri și a dat gol în paianjen. L-au întrebat prezentatorii cum a dat golul, la care Marcel: «Tre să-mi dați un teren de fotbal de 100 de m că în studio nu pot să vă arăt»”

- „N-aș vrea să mă bag în situația asta cu FCSB pe Ghencea. Normal ar fi ca orice echipă de fotbal care a câștigat Cupa Campionilor să joace unde vrea ea pentru că terenurile astea de sport sunt făcute din banii noștri și să se joace fotbal. Noi ne luăm că Steaua nu joacă acolo, Dinamo nu joacă acolo. Oriunde dacă clubul plătește prețul, trebuie să joace pe orice stadion din România”

- „N-am vorbit cu Simona pentru că nu e în țară și nu o sun eu să o întreb ce face. Dacă ne gândim puțin, toate echipele din provincie sunt susținute de primăriile din țară. Ar trebui și Steaua lăsată să joace dacă intră în prima ligă”

VIDEO. Florin Talpan, a criticat Legea Sportului: „Cred că trebuie schimbată”

„Domnul Marcel Răducanu a scris istorie pentru Steaua. Eu, din punct de vedere juridic, dumnealui (n.r. Marcel Răducanu) din punct de vedere al talentului trebuie să punem suflet și să ajungem în liga 1. 

Eu sunt foarte supărat din acest punct de vedere, trebuia să fim până în momentul de față! Trece timpul și nu e ok. Nu sunt eu în măsură să judec legile. Cert este că noi suntem Steaua și Steaua trebuie să rămânem. 

Trebuie modificată legea sportului ca noi să avem drept de a fi în Liga 1. De fapt și acum sunt portițe,dar nu se vrea. Steaua este în Ghencea, nu poate juca altă echipă acolo!”, a declarat Florin Talpan, prezent la lansarea cărții lui Marcel Răducanu.

VIDEO. Rică Răducanu i-a încântat pe foștii colegi cu poveștile sale

Citește și:

„Ridicol! A falimentat un club și dă lecții?!” » Răspuns pentru Marian Iancu, ieșit astăzi la atac

Sabău i-a impresionat pe „studenți” » Chipciu: „Mi-e greu să cred că retrogradăm, la cum jucăm” + „Mister ne dă putere”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  21 Ianuarie 2023, 13:51

...eu pot sa dovedesc tot ce am spus ...insa ce rost are ?...voi tot nu o sa intelegeti nimik ...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  21 Ianuarie 2023, 12:07

...cred ca gsp ul este continuatorul Sportului ..***...eu am spus adevarul in precedentul comentariu ...ei m au cenzurat ca pe timpurile comuniste ...de ce oare ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  21 Ianuarie 2023, 05:15

Marcel Raducanu...cel mai mare fotbalist roman al tuturor timpurilor ...persecutat de comunisti nu adulat ca Hagi ...sper sa se spuna adevarul despre el ...toti dar absolut toti au preluat ce a spus *** ...l au facut pe hagi rege ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează