GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  BOX

VIDEO // EXCLUSIV Rudel Obreja: „Klaus Iohannis este un penal! Suntem atât de idioți încât votăm așa ceva”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2020 20:10

Rudel Obreja (54 de ani), fostul președinte al Federației Române de Box, a fost invitat în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, care se difuzează în fiecare miercuri de la ora 20:00 pe GSP.RO.

Obreja l-a acuzat în termeni duri pe actualul Președinte al României, Klaus Iohanis. 

  • Fostul șef al boxului românesc a fost condamnat, în 2018, la 5 ani de închisoare pentru evaziune fiscală în dosarul „Gala Bute”, o anchetă pornită de jurnaliștii de investigație ai Gazetei Sporturilor. A fost eliberat după 7 luni petrecute în spatele gratiilor, după ce a invocat alcătuirea ilegală a completurilor de 5 judecători. Dosarul "Gala Bute" a ajuns la instanţa supremă în aprilie 2015, acuzațiile aduse celor din dosar fiind de luare sau dare de mită, abuz în serviciu, complicitate la luare de mită, evaziune fiscală şi spălare de bani.

„Am ieșit din închisoare pe 19 decembrie 2018. Președinte era ăsta care e și-acum. I-am zis să-i fie rușine că apără așa ceva. Dar îi convine! El este penal. El este prins cu fofârlica cu casele alea pe care tot le-a traficat. Este dovedit de instanță președintele ăsta neamț. Suntem atât de idioți încât votăm așa ceva. Eu nu intru în politică, dar omul ăsta a fost dovedit cu acte false că a luat case de la oameni. Casele erau drepturile altora. Și nu știu eu, știe instanța! La el deciziile instanței nu sunt bune, că le-atacă. Și apară toți măgarii din justiție care fac măgării. Mie nu mi-a plăcut niciodată, dar l-am votat în 2014”, a declarat Obreja la „Prietenii lui Ovidiu”.

Rudel Obreja: „Românii sunt manipulați”

„Am gura mare, așa e. Probabil că și din cauza asta... Eu îmi iubesc țara, patria, conaționalii. Vreau să facem lucruri. Suntem în stare s-o facem! Au demonstrat-o alții mult mai mult decât mine. Suntem umiliți în țara noastră! Românii nu înțeleg asta pentru că sunt manipulați de 30 de ani. Asta mă doare pe mine! Am gura mare și spun lucrurile cum le vădeu. Nu știu dacă dețin adevărul absolut. Demnitatea mea, onoarea mea, prestigiul meu și tot ce-am făcut în viață cu bune și cu rele. Am făcut multe rele și nu o să mi le ia nimeni”, a încheiat Obreja. 

URMĂREȘTE AICI EDIȚIA INTEGRALĂ CU RUDEL OBREJA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
983732924972315
Soos Vilmos  •  23 Ianuarie 2020, 19:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

613255359488309
Mitica Popescu  •  23 Ianuarie 2020, 18:23
Postat de Ovidiu Si Daniela Rotariu pe 22 Ianuarie 2020, 22:31

Domnule Obreja, esti baiat destept, se vede de la distanta... dar cu votatul nu prea ai dreptate. Am avut alternativa? Singurul mai rasarit de pana acum a fost Basescu, dar fii pe pace a zis si el "sa traiti, am inteles" la UE atunci cand a trebuit. Nu te cunosc, te-am vazut pentru prima data intr-o emisiune si mi-a placut prestatia ta. Sper sa nu te bage astia inapoi la mititica, ca-i pacat de istetimea ta

in asta consta "istetimea" ? cum de isi permite draCnistu asta sa faca asemenea afirmatii NESUSTINUTE DE FAPTE DOVEDITE IN JYSTITIA AIA CARE PE EL L-A DUS DUPA (LANGA) UDREA-ALTA HOATA ???? "nu iese fum daca nu este foc" - ai auzit de acest proverb vechi romanesc ? "ai intrat in ciorba de stevie, te mananca ratele!" daca iti vedeai de treaba, nu mai erai atat de otravit.... SI DACA INDIVIZII ASTIA DE LA ZIAR CONTINUA SA MAI *PUBLICE ASTFEL de pareri nefondate, neadeverite,. VOR AJUNGE LA UN TIRAJ EGAL CU NR. CELOR DIN REDACTIE...

stormseeker
stormseeker  •  23 Ianuarie 2020, 10:30

Sintem poate singura tara in care declaratiile neacoperite de dovezi ale puscariasilor sa apara pe prima pagina a ziarelor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close