GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  AMICAL

DigiSport explică de ce nu acceptă amînarea derby-ului Dinamo - Rapid pentru amicalul cu Barcelona: "Pe banii noştri facem ce vrem!"

Articol de - Publicat joi, 28 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 28 iunie 2012 00:48

Pe 11 august, LPF a programat Dinamo-Rapid, Dolce vrea să transmită tot atunci Dinamo-Barcelona. Digi ameninţă că nu mai plăteşte banii pentru cluburi: 13 milioane de euro


După ce Gazeta a anunţat că DigiSport a informat LPF că nu va permite amînarea derby-ului Dinamo - Rapid din etapa a IV-a pentru a face loc amicalului Dinamo - Barcelona (11 august) şi că, în caz contrar, nu va mai achita a doua tranşă de bani din contractul pe anul în curs, ieri, şefii postului de sport din compania RCS-RDS au reacţionat.

"Cum să mutăm meciul doar fiindcă cer doi indivizi?"
"Au venit doi indivizi, care n-au vorbit cu nimeni de la LPF sau FRF, dar vor să amîne un meci. Am fi de acord, dar în anumite condiţii. Dinamo - Rapid e programat pe DigiSport în acel week-end. Cum să-l mutăm în cursul săptămînii că vor doi tipi, care au mai şi dat amicalul respectiv la Dolce? În primul rînd, ne-am pierde din audienţă! Pe banii noştri aşteptam să ne cheme cineva să discutăm. Am sesizat Liga şi Federaţia că nu acceptăm amînarea meciului Dinamo - Rapid pentru că noi plătim drepturile de televizare", au precizat oficialii Digi.

Euro 2012 pe GSP TV!
GSP TV va transmite intregral meciul Germania-Italia, dar şi finala de la Euro. Astfel, mîine şi duminică, de la 21:45, cele două partide vor fi comentate într-un mod original din studioul Radio GSP de Gabi Safta şi Marian Codirlă. "Pregătim cîteva ediţii speciale pentru meciurile din semifinale şi finală! Ne dorim prelungiri şi penaltyuri ca să trăim la maximum finalul meciurilor", a punctat Gabi Safta.

Citește și:

Dezvăluirea iubitei jucătorului #1 ATP: „M-am săturat de câți fotbaliști au încercat să mă agațe”. Dar internauții râd de ultima poză cu alesul ei: „Bietul Jannik...”
Tenis
Dezvăluirea iubitei jucătorului #1 ATP: „M-am săturat de câți fotbaliști au încercat să mă agațe”. Dar internauții râd de ultima poză cu alesul ei: „Bietul Jannik...”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (31)
adisor1
adisor1  •  30 Iunie 2012, 19:23
Postat de guderian pe 28 Iunie 2012, 10:54

digi,sport, the best. Futbol din toate campionatele puternice, F1, moto GP, WRC, tenis, pana si panarama de Liga 1. Mergeti si va uitati pe gsp si sport.ro, ca ai transmit discutii interminabile despre futbolul pe care NU-L transmit.=)) Apropo, ce e dolce? Sper sa sfarseasca precum romtelecom, fara niciun abonat.

guardian e fan digi de cand ia scos antenele si ia bagat unguri! guardian presimt ca in 2 ani treci pe dolce..pt ca pe digi numa unguri o sa ai..tu sti cati abonati are romtelecom? sti cati $ are? sti cate datori are rcs rds? in jur de 700 de milioane euro...e tare rcs ca are atatea datori:)

danieldinamos
danieldinamos  •  28 Iunie 2012, 12:53

Indiferent cu cine juca barca cu steaua sau vaslui cfr etc digi trebuia sa il dea caci cand am platit abonamentul pe tot anul am ramas fara programele preferete ale antenei si nam mai facut scandal mam conformat prostiei romanesti contracte semnate si nerespectate si oameni bataia de joc acu zic ca cu banii lor fac ce vor atunci sa plateasca despagubiri tuturor privati de posturile antenei

guderian
guderian  •  28 Iunie 2012, 12:46
Postat de valicadinamo pe 28 Iunie 2012, 11:04

auzi dar digi ca scoate a2 ,scoate gsp ca se razbuna unii pe altii ,asa la dolce stai linistit macar ai a1 ,2 toate posturile importante si in cativa ani se vor schimba polii de putere ! atunci sa va vad !

In curand Antenele vor fi scoase si de catre Focus, probabil si de pe platformele de satelit carora li se vor mai cere sume exorbitante. O sa fie free air, ca TVR-ul, daca vor mai vrea telespectatori.=)) Or sa fie transmise doar in cartierul lui Felix. Si-asa au ramas fara obiectul muncii, de cand PDL e in opozitie. A mai ramas marinarul. Nu e mai satura lumea de dezbateri inutile.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează