GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  FOTOGRAFIA ZILEI

FOTOGRAFIA ZILEI: cele mai tari imagini din sport în luna octombrie 2020

FC Barcelona a obținut doar un egal, 1-1, în deplasarea de pe terenul lui Deportivo Alaves. Catalanii au doar 8 puncte, sunt pe locul 12 în acest sezon, iar Messi e departe de strălucirea de altădată. (foto: Guliver/Getty Images) +20   FOTO
FC Barcelona a obținut doar un egal, 1-1, în deplasarea de pe terenul lui Deportivo Alaves. Catalanii au doar 8 puncte, sunt pe locul 12 în acest sezon, iar Messi e departe de strălucirea de altădată. (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2020 12:54

GSP publică cele mai interesante imagini din sport în luna octombrie 2020.

Cele mai tari cadre surprinse de fotoreporteri, cele mai controversate momente, cele mai frumoase clipe petrecute în arenele de sport și cele mai spectaculoase imagini cu suporteri sau oameni pasionați de sport. 

Nu rata filă cu filă galeria foto dedicată evenimentelor sportive importante de pe GSP.RO, răsfoiește galeria foto!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
energydrik
energydrik  •  26 Octombrie 2020, 15:08

Foto de la meciul cu Slovenia pentru mondialul din 2002, bucurie mare la golul marcat de Rudonja. Hagi jubila pe margine!

patrupezifrustrati
patrupezifrustrati  •  15 Octombrie 2020, 12:54

Iesi cu prazul tau Bancu...ce cauta slabul asta cu frana trasa la nationala?! Liga 1 maxim pentru acest antitalent............suntem penibili dar Bancu este prea slab pentru asa cv ! Sa nu poti centra cand esti singur si sa ai 4 viteze in urma tuturor din stadion..............cam asta e Bancu !

traian_v
traian_v  •  13 Octombrie 2020, 08:46

Deplin meritat. Mai ales dupa ce i-a dat cu terenul in cap lui Halep.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează