GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

VIDEO Ionuț Rada, invitatul lui Alexandru Barbu la GSP Live » 31 ianuarie

Ionuț Rada, în tricoul lui CFR Cluj
Ionuț Rada, în tricoul lui CFR Cluj

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024 08:33 / Actualizat miercuri, 31 ianuarie 2024 12:45

Ionuț Rada, fostul fundaș central de la Universitatea Craiova, CFR Cluj, Rapid, FCSB sau Bari, campion al României cu formația clujeană în sezonul 2011-2012, a fost invitatul lui Alexandru Barbu la ediția de astăzi a emisiunii GSP Live.

Cei doi au discutat despre situația la zi din Superliga. FCSB este liderul clar al clasamentului și are 11 puncte avans față de ocupantele locurilor doi și trei, CFR Cluj, respectiv Rapid. Bucureștenii s-au impus de o manieră categorică duminică seară în Bănie contra lui CSU Craiova, scor 3-0.

De asemenea, Alexandru Barbu și Ionuț Rada au vorbit și despre debutul lui Adrian Mutu pe banca celor de la CFR Cluj, dar și despre succesul Rapidului în derby-ul cu Dinamo, scor 2-1, pe Arena Națională.

Mai jos, emisiunea integrală.

Emisiunea va începe la ora 11:00 și va putea fi urmărită pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor, pe canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează