GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  TELEVIZIUNE

Anunț-șoc pe piața media din România » Televiziunea de sport se ÎNCHIDE după 18 ani! Ce se întâmplă cu angajații

Orange Sport își va încheia activitatea pe 30 iunie
Orange Sport își va încheia activitatea pe 30 iunie

Articol de - Publicat vineri, 29 martie 2024 13:50 / Actualizat vineri, 29 martie 2024 14:51

Toate canalele Orange Sport se vor închide de la 30 iunie! Este o veste cu mare impact pe piața media din România.

Orange Sport se închide, conform Fanatik. Televiziunea asigura transmisia mai multor competiții importante din sport. Superliga putea fi urmărită pe canalele televiziunii care va dispărea. Postul TV transmitea zilnic pe 3 canale, iar în funcție de evenimente putea ajunge la 5.

Conform Prosport, angajații postului au primit astăzi un mail de la Orlando Nicoară, administratorul Orange Sport, care i-a anunțat data la care se va închide postul și că vor urma concedieri. Din informațiile obținute de GSP.RO, o parte din angajați se vor muta la Prima Sport.

La Orange Sport lucrează în acest moment nume importante din presă ca Dan Udrea, Silviu Samuilă, Emil Grădinescu, Bogdan Cosmescu sau Cosmin Băleanu, dar și oameni din fotbal ca Mihai Stoica (manager general FCSB), Basarab Panduru (membru al Generației de Aur) sau Constantin Zotta (fost arbitru FIFA).

Negocieri-bombă pentru Gică Hagi » Poate pleca de la Farul: „Impresarul e la discuții” + prima reacție a „Regelui”
FARUL
Negocieri-bombă pentru Gică Hagi » Poate pleca de la Farul: „Impresarul e la discuții” + prima reacție a „Regelui”

Orange Sport se închide de la 30 iunie, după 18 ani

Postul de televiziune transmitea competiții extrem de atractive pentru iubitorii sportului, printre care: Superliga, Cupa României, Liga 2, Premier League, UEFA Champions League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 sau campionatul din Portugalia.

Televiziunea a fost lansată la sfârșitul lui 2006 sub numele de Boom Sport. A devenit Dolce Sport în 2010, iar în 2017 a fost cumpărată de firma de telefonie mobilă Telekom, devenind Telekom Sport. În urmă cu doi ani, după ce Orange a preluat o parte din portofoliul Telekom, postul a preluat numele Orange Sport.

În afară de fotbal, postul mai transmitea și competiții din alte sporturi: EHF Champions League, EHF European League și EHF European Cup la handbal. De altfel, asigura transmisia și a altor competiții de impact, precum NBA, Moto GP, Liga Națională de Baschet, Turneul celor 6 Națiuni sau World Rally Championship.

Orange se închide, TVR Sport se deschide

Dacă toate canalele Orange Sport se vor închide din vară, o altă televiziune pornește la drum. TVR Sport debutează sâmbătă, iar grila de programe „va avea un conţinut divers, cu jurnale de ştiri, transmisii în direct, dezbateri şi emisiuni sportive”, după cum anunță postul public de televiziune.

TVR Sport este al 14-lea canal al Televiziunii publice. Conform oficialilor televiziunii, acesta „va fi principalul mijloc de promovare a valorilor sportive româneşti, a sportului în general şi a sportului ca mod de viaţă sănătos”.

Pe acest canal se vor transmite Jocurile Olimpice din 2024, competiție ce se va desfăşura în perioada 26 iulie - 11 august 2024, alături de alte canale ale televiziunii naționale. Competiția de la Paris va putea fi urmărită în România și pe Eurosport.

Conform unui anunț făcut de către oficialii TVR, oferta va cuprinde campionate şi competiţii internaţionale de fotbal, volei, nataţie, polo, gimnastică, box, snooker, șah și tenis.

Dar și „momente din istoria strălucită a sportului românesc cu şi despre mari campioni”, de la Nadia Comăneci la Sandra Izbașa, de la Ivan Patzaichin la Cătălin Chirilă sau de la Ilie Năstase la Simona Halep.

Citește și alte știri:

Veteranul din Superliga nu se gândește la retragere: „Voi mai juca un sezon, cel puțin!”
FARUL
Veteranul din Superliga nu se gândește la retragere: „Voi mai juca un sezon, cel puțin!”
Atacantul pe care Raul Rusescu îl vrea la FCSB: „Mâine l-aș lua, cu ochii închiși! Îmi place la nebunie!”
FCSB
Atacantul pe care Raul Rusescu îl vrea la FCSB: „Mâine l-aș lua, cu ochii închiși! Îmi place la nebunie!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (90)
FalconCrest
FalconCrest  •  23 Aprilie 2024, 23:46
Postat de concret pe 23 Aprilie 2024, 23:04

Etapa viitoare luam 3 puncte cu Voluntari si iar plangi, repetent low life. :)))

pai daca bateti voluntari retrogradeaza voluntari. nu va mai poate da meciul. si cum adica iar plangi? ca nu prea am avut motive sa plang sezonul asta tinand cont ca nu ati castigat vreo 85% din meciuri. ha ha ha

concret
concret  •  23 Aprilie 2024, 23:04
Postat de FalconCrest pe 23 Aprilie 2024, 21:55

retrogradare pentru vitanul tau abzresti. yuppy.

Etapa viitoare luam 3 puncte cu Voluntari si iar plangi, repetent low life. :)))

FalconCrest
FalconCrest  •  23 Aprilie 2024, 21:55
Postat de concret pe 30 Martie 2024, 21:28

berceni-popesti joaca in fiecare etapa in deplasare, repetent obez. :)))

retrogradare pentru vitanul tau abzresti. yuppy.

Vezi toate comentariile (90)
Comentează