GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Bicicletele electrice nu sunt viitorul. Ele sunt prezentul! Tot ce trebuie să știi despre cea mai eficientă soluție pentru evitarea traficului

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2020 15:35 / Actualizat miercuri, 07 octombrie 2020 13:55

Trăim în orașe din ce în ce mai sufocate de traficul aglomerat care ne dă bătăi de cap zilnic, însă aproape că refuzăm să luăm măsuri pentru a rezolva această problemă. Din lipsă de timp, comoditate sau pură neimplicare, închidem ochii la soluțiile care ne sunt mai la îndemână decât credeam vreodată.

Viețile noastre sunt diferite față de cum erau în urmă cu 15 sau 20 de ani, însă tot diferite sunt și modalitățile prin care putem să „driblăm” traficul urban care ne dă atât de mari bătăi de cap. Într-o lume aflată într-o continuă schimbare, bicicletele electrice concepute de Econic One pot reprezenta acea piesă lipsă din puzzle-ul care ne poate îmbunătăți radical stilul de viață agitat.

Oamenii se plâng tot mai des de aglomerația din orașe, de cozile interminabile petrecute în trafic și de poluarea care afectează din ce în ce mai mult mediul înconjurător. Și, pe bună dreptate, nemulțumirile lor sunt îndreptățite. Am ajuns să petrecem ore în șir în drumul către locul de muncă și să ne irosim timp vital blocați în „jungla” urbană. Nici mijloacele de transport în comun nu mai sunt o soluție eficientă. Permanent supraaglomerate, ele nu reprezintă decât un stres suplimentar pentru oamenii care ar da orice pentru a ajunge mai repede la locul de muncă sau la întâlnirea planificată.

Ce nu reușim să conștientizăm e că schimbarea e chiar în mâinile noastre. Sau, altfel spus, în pedalele noastre. Bicicletele electrice au căpătat o popularitate excepțională în ultimii ani, iar în marile orașe europene putem vedea tot mai des oameni care se folosesc de această metodă de transport pentru a-și face viața mai ușoară.

De ce au din ce în ce mai mult succes bicicletele electrice? Fiindcă sunt concepute perfect pentru „omul modern”, care lucrează în corporații sau la firme importante și care nu-și permite să întârzie la acea ședință importantă de la ora 09:00. Fiindcă își îndreaptă atenția spre segmentul tânăr al populației, adică cei care aproape că nu mai găsesc timp pentru a face puțină mișcare.      

Bicicletele Econic One exact asta își propun. Să fie sufletul orașului, să ajute oamenii să pedaleze mai repede către locul de muncă și să simtă libertatea de a naviga mai ușor printr-un oraș paralizat de trafic. Ne-am pierdut bucuria de a ieși la o plimbare în parc sau în oraș tocmai din cauza aglomerației generate de mașini. Acum, avem alternativa ideală pentru a ne putea bucura din nou de micile plăceri ale vieții, iar achizionarea unei biciclete electrice ne poate scoate din sedentarismul în care ne-am cufundat tot mai mult.

Bicicletele electrice nu sunt viitorul. Ele sunt prezentul! Tot ce trebuie să știi despre cea mai eficientă soluție pentru evitarea traficului
Bicicleta electrica Econic One

Conștienți de bătăile de cap majore cauzate de trafic, inginerii și specialiștii Econic One au conceput în ultimii cinci ani biciclete electrice care să se adapteze perfect nevoilor noastre esențiale. Ultimele variante lansate pe piață sunt vârful iceberg-ului din această industrie și îmbină perfect tehnologia, performanța de primă clasă și profesionalismul. În utlimii cinci ani, specialiștii Econic One au conceput acest tip de biciclete electrice pentru a accelera tranziția de la aglomerația urbană de zi cu zi la un viitor ideal pe care ni-l dorim cu toții. 

Bicicletele electrice Econic One sunt recomandate pentru stilul de viață contemporan, fiind perfect concepute pentru persoanele tinere, cu vârste între 20 și 50 de ani, care au mai mereu de suferit din cauza aglomerației și suferă din cauza blocajelor întâmpinate spre locul de muncă. În plus, bicicletele concepute de Econic One favorizează un stil de viață sănătos, bazat pe mișcare și activitate fizică. Gata cu aglomerația urbană, cu traficul epuizant de zi cu zi! A sosit timpul schimbării, e vremea călătoriilor fără agitația cu care eram obișnuiți! În plus, noile biciclete Econic One sunt și varianta perfectă pentru petrecerea timpului liber și a călătoriilor fără griji prin natură.

Deseori, stilul de viață aglomerat ne împiedică să dedicăm mai mult timp activităților fizice, însă putem gestiona altfel timpul pe care-l pierdem în trafic. Momentele interminabile petrecute în drumul spre muncă pot fi înlocuite prin folosirea unei biciclete electrice. Nu doar că economisim ore prețioase, dar sănătatea noastră are de câștigat.

Bicicletele electrice sunt ideale pentru deplasarea la locul de muncă. Într-un oraș aglomerat, „sufocat” de trafic și cozi kilometrice, o bicicletă e modalitatea pefectă pentru a îmbina utilul cu plăcutul. Riscurile de a întârzia la job sau la întâlniri importante sunt diminuate la maximum, iar plăcerea de a pedala în aer liber e incomparabilă cu aglomerația existentă nu doar atunci când călătorim cu propriul autovehicul, ci și când o facem cu celelalte mijloacele de transport în comun.

Cu ce vin la pachet bicicletele electrice Econic One?

  • aplicație de mobil care permite identificarea bicicletelor pe GSP și deblocarea de la distanță a acesteia
  • pedalare asistată, care face orice pantă sau deal să pară complet plate.
  • autonomie de până la 142 de kilometri
  • versatilitate - potrivită atât pentru mediul urban, cât și pentru excusii în cele mai inaccesibile locuri din natură
  • design personalizat: poț să-ți concepi propriul design pentru bicleta ta, în funcție de stilul fiecăruia. Mai mult, accesoriile și culorile pot fi alese după bunul plac al cumpărătorului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
adiktedz
adiktedz  •  06 Octombrie 2020, 16:24

Fiti seriosi, sunt concepute pentru tari civilizate cu piste ptr biciclisti, nu la noi. prefer sa stau in trafic cu masina la noi decat sa fiu mega stresat ca am langa mine 20 insi cu biciclete pe sosea. lasati-o asa.

badie
badie  •  25 Septembrie 2020, 23:55
Postat de Geani Muraru pe 25 Septembrie 2020, 11:56

Prosteala pt prosti. Campanie pt saraci. Mergeti cu bicicleta ca sa aiba loc *** bogati cu masinile lor uriase

Multe dintre bicicletele electrice sunt mai scumpe decat majoritatea masinilor care circula pe sosele... asa ca mai baga o fisa

131624217670160
Geani Muraru  •  25 Septembrie 2020, 11:56

Prosteala pt prosti. Campanie pt saraci. Mergeti cu bicicleta ca sa aiba loc *** bogati cu masinile lor uriase

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează