GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cea mai TARE zi din viața unui parior! A transformat un bilet necâștigător de 12 lei într-o locuință de aproape 40.000 de euro

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 februarie 2022 18:21 / Actualizat vineri, 04 februarie 2022 18:21

S-a încheiat Liga Winner, cea mai tare competiție dedicată pariorilor din agenții. Mii de jucători au intrat în cele două tombole cu bilete necâștigătoare de minim 5 lei sau cu tichete obținute la jocurile de tip slot-machines din agențiile Winner. Lovitura de grație a dat-o un bucureștean, care a obținut premiul cel mare cu un tichet necâștigător de 12 lei. E vorba de o garsonieră în București în valoare de aproape 40.000 de euro, un cadou extrem de nimerit la început de 2022. Asta e atitudinea de Winner!

LIGA WINNER - Garsoniera și alte premii

Și alți participanți din întreaga țară au obținut recompense extraordinare din partea Winner la cele două extrageri din decembrie și ianuarie:

  • 1x Excursie în Egipt
  • 3x Play Station 5 + Jocul FIFA 2022
  • 10x TV Smart
  • 15x  SmartWatch
  • 20x Vouchere de 500 lei
  • 20 Premii x 500 lei

Liga Winner va reveni în curând și le pregătește jucătorilor din cele peste 400 de agenții Winner alte surprize care să le taie respirația. Dar să vedem ce spune bucureșteanul care a arătat atitudine de Winner și a luat marele premiu de la Liga Winner: o garsonieră în București în valoare de aproape 40.000 EURO.

Interviu cu câștigătorul Garsonierei

Biletul norocos, plasat într-o agenție Winner din Sectorul 2 al Capitalei, conținea meciuri din Italia, Germania, Cehia, România, Spania, Belgia, Anglia și Turcia. Chiar dacă biletul a fost necâștigător, la final bucuria a fost mult mai mare. Garsoniera din București e acum a lui! Am stat de vorbă cu norocosul, care era vădit emoționat în momentul în care a primit marea veste.

Winner România: Ce făceai în momentul în care ai fost anunțat că ai câștigat garsoniera?

Câștigător: Când am fost sunat, eram acasă mă jucam cu fetele mele.

Winner România: Mai știi ce conținea biletul care a fost extras?

Câștigător: Biletul cu care am obținut garsoniera conținea mai multe selecții pre-match, din mai multe campionate. I-am făcut poză, îl țin ca amintire.

Winner România: Pariezi mai mult live sau pre-match?

Câștigător: Tipul de pariu preferat este pre-match, dar mai pariez și live în agenție.

Winner România: Ai anumite campionate pe care pariezi în special?

Câștigător: De obicei pariez pe campionatele puternice, acolo unde cunosc cât de cât echipele, transferurile: Spania, Italia, Germania, Franța.

Winner România: Care e echipa ta favorită?

Câștigător: Echipa mea favorită din România e FCSB, iar din străinătate Barcelona.

Winner România: Pariezi și pe alte sporturi în afară de fotbal?

Câștigător: Fotbalul e sportul pe care pariez cel mai des. Foarte rar mai combin și din tenis câte un meci sau două pe bilet.

Winner România: Cum te gândești să îți decorezi garsoniera?

Câștigător: Nu știu cum voi decora garsoniera, de treaba asta se vor ocupa soția și una dintre fete. Ele sunt mai în măsură 😊 Le las pe ele să se ocupe de decorare și aranjare.

Winner România: Vei recomanda Winner și prietenilor tăi?

Câștigător: O să recomand Winner prietenilor, cunoscuților și necunoscuților. Le voi recomanda tuturor, pentru că a reușit să-mi schimbe viața. 

Winner România: De ce îți place mai mult în agenție? Vei juca și online?

Câștigător: Prefer jocul de agenție pentru că de multe ori suntem mai mulți pariori. Ne inspirăm unul de la altul, ne mai dăm cu părerea la diferite meciuri. Încercăm să găsim varianta câștigătoare. În principiu, o să încerc și online-ul. Nu mă dau înapoi de la online.

Winner România: La ce loterii internaționale joci de obicei?

Câștigător: Și soția joacă loterii internaționale. Joacă Loto Polonia și Italia Kino. Cam astea sunt loteriile internaționale la care pariem în familie.

Winner România: Felicitări încă o dată pentru marele premiu și mult succes la decorare! 😊

Câștigător: Mulțumesc Winner. Sunteți cei mai tari!

Ce mai găsești în cele peste 400 de agenții Winner

Aducem primăvara mai repede cu promoțiile și ofertele din agențiile Winner România. Încearcă Winner la 2 Goluri! E deja 2-0 pentru echipa pe care ai pariat și stai cu sufletul la gură dacă-ți iese sau nu biletul? Nu mai e cazul! Cu Winner la 2 Goluri, sărbătorești mult mai devreme, înainte ca meciul să se fi încheiat. Uneori chiar din prima repriză! 

Winner la 2 Goluri e un produs oferit de Winner România, online și în agenții, pentru Liga 1, campionatele de top ale Europei (Premier League, Serie A, Ligue 1, Bundesliga și La Liga), Champions League și Europa League. Când echipa pe care ai mizat ajunge pentru prima dată la o diferență de 2 goluri pe tabela de marcaj (2-0, 3-1, 4-2, 5-3 etc.), Winner îți validează pariul câștigător IMEDIAT. Rezultatul final chiar nu mai contează!

Multiplicatoarele Winner

La Winner ai aceeași ofertă online și în agenții. Iată cele mai importante produse:

  • Winner Avantaj înseamnă cele mai mari cote din piață pentru Șansă Dublă și 1X2 în pre-match. Poți combina mai multe meciuri marcate cu stegulețul Avantaj pe biletul tău. Meciurile zilei, mereu în Avantaj la Winner.
  • Șansă Winner îți dă 10% din câștig pe un bilet de cel puțin 11 partide, cu un eveniment pierdut. Cota minimă e 1.25 per selecție. Șansa îți surâde la Winner România!
  • EXTRA Winner. Acum poți primi până la 150% în plus pentru biletele cu cel puțin 25 de evenimente, cotă minimă pe eveniment 1.25.
  • Winner Combo îți oferă posibilitatea să adaugi pe bilet mai multe tipuri de pariuri din același meci. Când nu te poți decide pe o singură selecție la derby-ul zilei!
  • Winner Minut cu Minut. Validează pariurile pre-match în timp real.

Winner. Mereu ceva diferit.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează