GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

De ce să apelezi la servicii de închirieri auto pe termen lung

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2020 12:56 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 12:56

Închirierile pe termen lung reprezintă servicii special concepute pentru manageri, antreprenori și PFA-uri, dar se pot adresa și persoanelor fizice. Un astfel de serviciu poate fi de ajutor pentru persoanele care nu vor să facă investiții în automobile proprii, însă au nevoie de acestea. Există mai multe avantaje de care un antreprenor se poate bucura în momentul în care închiriază mașini pe termen lung . 

Ce este leasingul operațional?  

Leasingul operațional reprezintă o alegere optimă pentru companii mici și mijlocii. Tot mai mulți antreprenori aleg ca, în loc să plătească rate lunare mari în cazul unui leasing financiar, să închirieze prin leasing operațional. Această decizie este ideală pentru companiile care necesită mai multe mașini într-o perioadă anume a anului. Externalizarea operațiunilor de service și mentenanță este o idee bună pentru a mări eficiența.   

Astfel, WLC Rent, prin intermediul Inchirieri-Masini.ro, oferă opțiunea de leasing operațional, un serviciu dedicat firmelor care se obține rapid și nu implică multe documente. În plus, gama de mașini pusă la dispoziție de Inchirieri-Masini.ro este una variată și cu siguranță fiecare antreprenor va găsi ceea ce caută.   

Avantajele serviciului de închirieri auto pe termen lung  

Persoanele care aleg să închirieze autovehicule prin leasing operațional se bucură de o serie de avantaje care fac ca această decizie să fie mai bună decât leasingul clasic. La WLC Rent, ne putem ocupa de taxele de drum, de asigurare și de revizii, dar și de reparații și de ITP. De asemenea, de fiecare dată când este necesar, compania care închiriază va primi o mașină la schimb, atunci când vehiculul închiriat este în service.  

De asemenea, finanțarea este completă și nu este necesar să fie plătit un avans în acest sens, ceea ce înseamnă că un astfel de pachet nu afectează nivelul de îndatorare al companiei. Pentru leasing operațional nu este solicitată nici valoare reziduală, sau de depozit, pentru închirierea autoturismului dorit.   

Un alt avantaj important al leasingului operațional este acela că nu există niciun risc în ceea ce privește devalorizarea mașinii și nici în cazul în care apar situații în care nu mai poate fi plătit leasingul.   

Toate costurile sunt trecute pe factură, iar prețul ratei lunare este fix, ceea ce înseamnă că departamentul financiar al companiei nu va avea probleme în a aloca fondurile corespunzător pentru că vor ști exact care sunt cheltuielile lunare.  

Adăugând la toate acestea că mentenanța și plata asigurărilor sunt incluse, costurile totale pentru întreținerea și folosirea vehiculului scad considerabil, simplificând totodată și contabilitatea, dar și gestiunea, pentru că mașinile nu trebuie să fie înscrise în bilanțul firmei.  

Companiile care aleg să închirieze mașini pe termen lung prin leasing operațional susțin faptul că aceasta a fost cea mai bună decizie pentru a oferi companiei toate mașinile de care are nevoie, cu costuri minime și, de asemenea, cu un număr minim de acte și operațiuni contabile. La economia adusă de acoperirea celor mai importante costuri de întreținere se adaugă și economiile în ceea ce privește contabilitatea, deoarece leasingul operațional nu necesită operațiuni de gestiune a bunurilor, mașinile nefiind incluse în bilanțuri sau în alte documente contabile.

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează