GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Două competiții revin puternic în oferta Superbet. Cehii și polonezii au ieșit din carantină și sunt gata pentru fotbal

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2020 16:07

Fotbalul se reia peste tot în lume, iar asta e deja o certitudine. În fiecare săptămână constatăm că noi țări lasă în spate pandemia și deblochează sportul, unul dintre cele mai importante lucruri dintr-o societate. Astfel, bifăm bucuroși două noi restarturi, în Cehia și în Polonia, ambele populate cu fotbaliști români cunoscuți. 

Teplice – Liberec, scor 2-0, a fost restanța jucată sâmbătă, care a consemnat oficial reluarea ostilităților în Cehia, urmând ca marți și miercuri să se joace întreaga etapă cu numărul 25. După 24 de runde, Slavia Praga conduce în clasament, 8 puncte avans față de Viktoria Plzen, dar la cehi se joacă play-offs și totul se poate schimba. Mai sunt 6 etape până la împărțirea ligii în 3 rute (campionat, Liga Europa și retrogradare) și multe se mai pot încă întâmpla.

Deschide cont online la Superbet și urmărește în format Live Stream partidele din prima ligă cehă, acolo unde activează 3 români!

Nicolae Stanciu și Slavia Praga trag la campionat

Sezonul trecut am avut campioni români în Cehia, iar acum poate fi la fel. La Slavia nu mai e Alexandru Băluță, dar joacă Nicușor Stanciu, iar acesta speră că va bifa al doilea titlu în străinătate, după cel cucerit cu Anderlecht. Slavia va începe cu un meci accesibil, pe terenul Mladei Boleslav, marți, de la ora 21:00. Un prilej foarte bun pentru campioana în exercițiu să ia avans față de urmăritoarea sa, Viktoria Plzen, care revine cu o partidă extrem de dificilă, în deplasare, la Sparta Praga. Poarta Spartei este apărată de Florin Niță, iar acesta poate să-i netezeazscă drumul spre titlu fostului său coleg de la Steaua și de la echipa națională. 

Exceptând cele două derby-uri cu români implicați, merită punctat și meciul celui de-al treilea conațional care activează în Cehia, Alexandru Băluță. Slovan Liberec, echipa la care este legitimat olteanul, merge pe terenul celor de la Dynamo Ceské Budejovice cu gândul să repare gafa cu Teplice, care îi ține în afara play-off-ului pentru titlu.

Opava – Karvina, Pribram – Ostrava sau Jablonec – Zlina sunt alte meciuri cu cote excelente la Superbet!

Polonezii vor să joace cu 999 de spectatori în tribune

Polonezii ard pentru fotbal, iar acest lucru este știut deja. Confruntările dintre Legia, Lech Poznan, Gdansk sau echipele din Cracovia fac înconjurul lumii datorită și din cauza a ceea ce fac fanii pe stadioane și în afara lor, de fiecare dată când se joacă un derby. Astfel, este posibil ca Guvernul Poloniei să le facă o indulgență la reluarea meciurilor, care s-ar putea disputa cu o mână de spectatori răsfirați prin tribune. Mai exact, liga și cluburile au cerut oficialităților să permită accesul pe stadioane a 999 de fani, aceștia urmând să respecte toate normele de distanțare socială. E vorba doar despre ceva symbolic, un suport moral pentru jucători și pentru publicul de la TV, care nu pot lua parte prea mult timp la un fotbal închis. Rămâne de văzut ce se va întâmpla, dar e posibil ca măsura să se adopte, urmând ca după câteva etape de test să se joace cu spectatori în limita a 20% din capacitatea stadioanelor. 

 

Altfel, marți și miercuri, 26 și 27 mai, “leșii” intră din nou, în calitate oficială, pe dreptunghiul verde. O vor face pentru a stabili semifinalele Cupei Poloniei. Lechia Gdansk și MKS Cracovia, echipa românilor Cornel Râpă și Sergiu Hanca, sunt deja acolo, iar celelalte două semifinaliste se vor alege după confruntările într-o singură manșă: Miedz Legnica – Legia Varșovia și Stal Mielez – Lech Poznan.

După încălzirea de la mijloc de săptămână, polonezii reiau în weekend și Ekstraklasa. Mai sunt 4 etape până la intrarea în play-off și în play-out, iar lucrurile sunt departe de a fi tranșate. Legia Varșovia conduce clasamentul, dar Piast Gilwice, campioana surpriză de anul trecut, este pe 2 și speră ca în play-off, după reducerea ecartului față de lider, să provoace o nouă tragedie colosului din Capitală. Legia o poate gafa încă de la început, pentru că joacă la Poznan, un teren unde se câștigă greu. Piast începe cu Wisla, pe teren propriu, și se poate apropia de locul 1. 

Pariuri Speciale te așteaptă deja pe site și pe aplicația de mobil Superbet la cele două partide din sferturile Cupei Poloniei.

O totală necunoscută rămâne MKS Cracovia, echipa lui Râpă și Hanca. Aceasta a pierdut ultimele 4 partide din campionat, dar tot este pe locul 3, cu șanse încă reale la titlu. Pentru MKS, întreruperea a picat ca un gong salvator pentru un boxer aflat în corzi, la un pas de KO. Rămâne de văzut dacă pauza de hidratare a servit la ceva și putem să dăm campioni români și în Polonia, în 2020. MKS începe cu Jagiellonia, pe teren propriu. 

Încasează bonusurile de bun venit!

Ca să guști la maximum magia fotbalului deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Adaugă-l și pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei, și pregătește-te pentru SuperCâștiguri. Iar ca totul să fie super, am eliberat încasările tale! Din 14 mai, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. SuperDistracția continuă la Superbet. Vino online!

de Gigi Stancu, Superbet

Citește și:

Der Klassiker, derby-ul fotbalului total

Prinde SuperMeciurile acestei săptămâni! Costa Rica și Estonia revin în forță cu cele mai tari Derby-uri!

Stuttgart - Hamburg: derby istoric al fotbalului german disputat în liga a doua

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Ziua și plecarea la Rapid! A fost dat afară de la echipă: „Contractul a fost încheiat”
Superliga
Ziua și plecarea la Rapid! A fost dat afară de la echipă: „Contractul a fost încheiat”
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează