GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

FCSB – FC U Craiova | Nicolo Napoli, cu gândul la trecut și ochii la prezent

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 februarie 2022 12:13 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 12:49

FCSB - FC U Craiova e meciul confirmărilor pentru vicecampioana României! Aflată într-un moment bun după victoria clară din derby, 3-0 cu Dinamo, echipa lui Toni Petrea întâlnește un adversar pentru care punctele sunt mai mult decât o necesitate. Va fi primul duel tactic dintre Petrea și Nicolo Napoli, dar și a 14-a oară când antrenorul italian întâlnește clubul roș-albastru în fața căruia are cel mai slab bilanț al carierei de tehnician! FCSB - FC U Craiova se joacă duminică, de la 19:55, live pe Superbet alături de sute de opțiuni, SuperCote, SuperPariuri și Pariuri Speciale!

Nicolo Napoli și "demonii" trecutului

Rechemat de Adrian Mititelu pe banca tehnică a celor de la FC U Craiova pentru a încerca să salveze echipa de la retrogradare, antrenorul italian în vârstă de 55 de ani înfruntă din nou FCSB, la nu mai puțin de 15 ani distanță de la momentul în care stătea pentru prima dată față în față cu clubul patronat de Gigi Becali. Se întâmpla în 2007, când pretențiile Craiovei erau altele, iar FCSB câștiga cu 1-0, pe teren propriu. De atunci au mai urmat 12 meciuri, fie ca antrenor la Craiova, fie la Astra sau Politehnica Iași, iar bilanțul peninsularului nu e unul care să le sperie pe gazdele de duminică: o victorie în 13 partide, patru egaluri și opt înfrângeri. Șapte goluri marcate, 16 primite și o medie de doar 0.54 puncte pe meci, cea mai mică din cariera lui Napoli contra echipelor din fotbalul românesc. De altfel, singurul succes a venit în sezonul 2009/2010, când fostul fundaș se afla pe banca celor de la Astra Ploiești. Ca antrenor al Craiovei lui Adrian Mititelu, Napoli are trei înfrângeri și un rezultat de egalitate, un 0-0 în stagiunea 2008/2009.

Toți ochii pe Octavian Popescu!

Dacă oltenii propun un joc orientat mai degrabă defensiv, cu plecări pe contraatacuri, FCSB e echipa exuberantă a campionatului românesc, iar Toni Petrea face totul pentru a imprima un stil de joc cât mai ofensiv, preponderent pe atac și foarte spectaculos. Dintre oamenii ofensivi ai vicecampioanei României, tânărul Octavian Popescu (19 ani) s-a transformat în lider și om de gol, iar cele două reușite superbe în meciurile cu CFR Cluj (3-3) și Dinamo (3-0) i-au dat doza de încredere necesară pentru a-și asuma o responsabilitate și mai mare. Aflat în cel mai bun moment al carierei, Popescu s-a transformat rapid în unul dintre favoriții Cotelor Superbet la un gol marcat în meciul cu FC U Craiova (cotă 2.80 pentru o reușită, cotă 5.50 pentru primul gol al meciului, cotă 23.00 pentru o dublă și cotă 150.00 pentru un hat-trick). E secondat de Dumiter (cotă 3.50) și Coman (cotă 3.70), în timp ce speranțele oaspeților vin de la Bălan (cotă 3.70) și Sidibe (cotă 4.20).

Cine decide FCSB - FC U Craiova? Vezi Cotele Speciale Superbet și alege-le pe cele mai bune!

Ai un SuperPariu? Hai în SuperSocial și arată-l tuturor! 

Te consideri inspirat sau ai un pont în care crezi? Atunci vino alături de ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea, Mihai Leu și Benny Adegbuyi în singura rețea de socializare a pariorilor. Vezi ce joacă ei, descoperă și alți pariori supervaloroși, inspiră-te de la ei și afirmă-te.

Fă-ți profilul în SuperSocial și bucură-te de ceva ce ne dorim cu toții: socializare cu folos pentru pariori!

Top 5 sloturi EGT la care să câștigi acum SuperJackpotul de Inimă Neagră în valoare de peste 7,5 milioane de lei!

Află cum e să câștigi peste 7,3 milioane de lei la Sloturi. Citește interviul cu câștigătorul!

Top 5 Jackpoturi în 2021 sunt 100% Superbet! Acum, Jackpot de +6 milioane lei de câștigat!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează