GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  MARATONUL BUCUREȘTI

Maraton virtual pentru iubitorii de alergare

foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 12:01 / Actualizat sambata, 10 octombrie 2020 12:11

Sportivii amatori au ocazia să bifeze Maratonul de la București și în acest an bulversat de pandemie, organizatorii oferindu-le o săptămână în care să adune kilometri.

Participanții la competiția "#RunRomania Virtual Run Week" au posibilitatea de a lua startul de oriunde din lume, la una dintre cursele de 42 km, 21km, 15km, 10km și 5km sau "Aleargă cât poți", pe traseele alese de ei înșiși, chiar și pe bandă, având la dispoziție 7 zile pentru a finaliza cursa, în perioada 11-18 octombrie. Premiile vor fi acordate prin tragere la sorți celor care vor transmite imagini din competiție.

Alergătorii optează încă de la înregistrare pentru una dintre cauzele sociale sau de mediu pe care doresc să le susțină, păstrându-se tradiția și latura civică a acestei competiții. "Încercăm să ajutăm ONG-urile care au cea mai mare nevoie de noi acum pentru că au avut foarte mult de suferit în această perioadă", a subliniat Valeria Răcilă van Groningen.

ONG-urile asociate Maratonului București sunt: Asociația Ajungem Mari, Asociația MagiCamp, HHC Romania, Hospice Casa Speranței, Light into Europe, Asociația N-avem Sange, Special Olympics, Viitor Plus, Motivation, Salvați Copiii, Teach for Romania, Pachamama, United Way, UI Path Foundation, Pădurea Copiilor, Asociația Little People.

3.000 de alergătorisunt așteptați să ia startul, în perioada 11-18 octombrie, în cadrul celei de-a XIII-a ediţii a Raiffeisen Bank Bucharest Marathon

Cursa profesioniștilor a fost anulată

Sportivii de elită urmau să alerge astăzi în București, cu mai multe precauții sanitare, însă evenimentul a fost anulat. Bucharest RUNNING CLUB anunță că, la solicitarea autorităților, cursa de maraton a alergătorilor profesioniști din cadrul Raiffeisen Bank Bucharest Marathon nu se va mai putea desfășura în acest weekend, având în vedere evoluția situației actuale, în care numărul de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 din București a atins nivelul de 2,28 la mia de locuitori. Această decizie nu va afecta alergătorii înscriși la cursele virtuale, care vor participa individual, în condițiile anunțate inițial, în perioada 11 – 18 octombrie, pe traseul și în intervalul orar pe care îl aleg.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează