GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Maximizează-ți Sănătatea Orală: De Ce să Alegi o Pastă de Dinți Cât Mai Naturală!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 martie 2024 16:17 / Actualizat miercuri, 27 martie 2024 16:17

Majoritatea oamenilor consideră importantă sănătatea orală și caută produse care le protejează dinții împotriva cariilor. Unii dintre ei văd igiena dentară ca o prioritate înaltă și aleg să utilizeze o pastă de dinți naturală.

Pentru mulți oameni însă, rutina zilnică se învârte în jurul confortului. Ei evită lucrurile dificile și caută produse de calitate înaltă în magazinele online, care le maximizează sănătatea orală, ce includ o apă de gură eficientă (care menține sănătatea dentară și care este recomandată de medicii stomatologi) și o pastă de dinți cât mai naturală. În acest mod ei au grijă mai bine de sănătatea dinților, a gingiilor, se simt mai bine, pentru că au o respirație mai proaspătă în scurt timp.

Există și oameni care nu se gândesc cu atenție la cumpărăturile de acest gen pentru pasta de dinți. Ei pur și simplu merg la supermarket și aleg o pastă de dinți pe care o utilizează de obicei. Asta înseamnă că nu citesc cu atenție ingredientele ei, dar iau în considerare prețul. În mod normal, ar trebui să analizeze ingredientele, să țină cont de opțiunile pe care le oferă acel produs, precum: albirea, controlul tartrului, proprietățile antimicrobiene, etc.

Albirea dinților este una dintre cele mai populare opțiuni de cosmetică dentară în ziua de azi, pentru că oamenii își doresc un zâmbet mai strălucitor. Cu toate acestea, nu toată lumea apelează la procedurile de albire dentară, ei aleg varianta cea mai simplă, folosirea unei paste de dinți cu efect de albire.

Multe paste de dinți ieftine, din magazinele din oraș, au ingrediente dăunătoare sau chiar toxice. Dintre acestea fac parte:

·        Ingredientele prea abrazive care pot deteriora smalțul dinților, care îi pot face mai sensibili, mai predispuși la apariția cariilor

·        Coloranți artificiali ce fac o pastă de dinți să fie albastră și care pot crește riscul de hiperactivitate la copii

·        Tricosan care este un perturbator hormonal

·        Laurilsulfat de sodiu care crește riscul de afte la oameni.

Există studii științifice care sugerează că fluorul din pasta de dinți are un impact negativ și nu ajută în prevenirea cariilor.

Maximizează-ți Sănătatea Orală: De Ce să Alegi o Pastă de Dinți Cât Mai Naturală!

În opinia medicilor stomatologi, neglijarea periajului regulat al dinților poate contribui la dezvoltarea cariilor dentare, a unor boli ale gingiilor, sau a altor probleme dentare. Pentru a preveni astfel de neplăceri, oamenii trebuie să aibă motivația de a se spăla pe dinți cel puțin de două ori pe zi, dimineața și seara.

În magazinele online, ei pot găsi tot ceea ce au nevoie pentru igiena dentară, respectiv produse de calitate superioară, cum ar fi:2

·        Pasta de dinți pentru dinți sensibili care facilitează apoi savurarea băuturilor reci sau calde fără niciun disconfort; aceasta protejează împotriva cariilor și a plăcii dentobacteriene, menține respirația proaspătă, întărește smalțul dentar, este indicată în caz de dinți sensibili

·        Pasta de dinți naturală pentru albirea delicată a dinților, care reduce pigmentarea urâtă a dinților, asigură un zâmbet mai alb și mai strălucitor; aceasta îngrijește adecvat gingiile, albește dinții, ajută la împrospătarea respirației și la remineralizarea smalțului dentar.

Studiile cercetătorilor arată că pasta de dinți din plante are caracteristici foarte bune și este sigură de utilizat. Pentru a avea dinții sănătoși, oamenii trebuie să prevină formarea plăcii dentare. Cu o pastă de dinți de calitate, cu ingrediente naturale li se poate îndeplini această dorință.

O pastă de dinți naturală conține ingrediente precum: ulei de cocos, ulei de cuișoare, extracte de plante cu proprietăți medicinale. Unele paste de dinți au mentă care pot ajuta la împrospătarea respirației.

În opinia medicilor, prin îmbunătățirea sănătății dentare se pot preveni și alte probleme de sănătate. De pildă, periajul frecvent folosind o pastă de dinți de calitate înaltă poate reduce ulcerul gastric. De asemenea, oamenii care merg la dentist și fac curățări dentare regulate pot scăpa de această boală. Medicii consideră că menținerea igienei dentare oferă beneficii pentru sănătatea întregului corp.

Uleiul de cocos din pasta de dinți naturală ajută la reducerea bacteriilor ce cauzează carii, stimulează microbiomul din intestin și poate preveni candida în gură. Bicarbonatul de sodiu are un pH alcalin, de 9-11, neutralizează acizii și nu este prea abraziv pentru dinți. Acesta însă nu trebuie folosit zilnic, este indicat să fie utilizat ocazional.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează