GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  MARATONUL BUCUREȘTI

O colaborare cu istorie » Raiffeisen Bank este alături de Maratonul Internațional București încă de la prima ediție

Pandemia de COVID-19 a schimbat lumea, iar acum cel mai important este ca vechii asociați să rămână împreună. Este și cazul parteneriatului dintre Raiffeisen Bank și Bucharest Running Club.
Pandemia de COVID-19 a schimbat lumea, iar acum cel mai important este ca vechii asociați să rămână împreună. Este și cazul parteneriatului dintre Raiffeisen Bank și Bucharest Running Club.

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 octombrie 2020 16:24 / Actualizat vineri, 16 octombrie 2020 16:25

Pandemia de COVID-19 a schimbat lumea, iar acum cel mai important este ca vechii asociați să rămână împreună. Este și cazul parteneriatului dintre Raiffeisen Bank și Bucharest Running Club. 

"Suntem alături de organizatori încă de la începuturile organizării Maratonului București si iată-ne la a XIII-a ediție, una care se desfășoară în condiții excepționale, dar cu aceeași dăruire și același entuziasm dintotdeauna. Susținători ai sportului și ai unui stil de viață sănătos, mulți dintre angajații Raiffeisen Bank fac parte din participanți", a transmis Raiffeisen Bank.

Comunitatea de alergători din bancă s-a mărit de la an la an, de la competiție la competiție, fiind azi o mare familie de sportivi amatori. Este vorba de Raiffeisen Runners care a pornit de la 6 angajați, iar acum a ajuns la aproximativ 30 de fani ai maratoanelor, care îi inspiră zi de zi și pe cei din jurul lor să se mobilizeze și să participe la competițiile sportive unde banca este partener.

Sprijin pentru cauze sociale

Mai mult, angajații Raiffeisen Bank sunt implicați în numeroase activități de voluntariat și în cauze sociale. Unii dintre ei aleargă la ediția din acest an a Maratonului București atât pentru cauze pe care banca le sprijină, cum ar fi United Way, un partener cu tradiție Raiffeisen Bank, dar și pentru propriile cauze pe care au ales să le sprijine: donarea de sânge sau servicii de îngrijire paliativă. 

250 de angajațiai Raiffeisen Bank s-au înscris deocamdată la ediția din acest an a Maratonului București pe diverse distanțe, înscrierea este posibilă până pe 17 octombrie

E un lucru bun să continuăm exercițiul fizic, să ne ținem corpul sănătos și mintea limpede pentru a trece peste această situație.
Corina Vasile, director comunicare Raiffeisen Bank România

"Abia aștept să ne reîntâlnim în Piața Constituției!"

Anca Sandu, 43 de ani, angajată a OMV Petrom, vede alergarea ca pe momentul său de relaxare și o face de cel puțin trei ori pe săptămână. "Îmi dă o stare de bine și un echilibru, mai ales după multe ore de lucru în fața calculatorului", a spus ea. A alergat la Maratonul Bucureștiului prima oară în 2017, în cursa de 21 de kilometri. "Cel mai emoționant moment a fost atunci când, aproape de finalul cursei din mai 2019, copiii mei m-au întâmpinat și au alergat cu mine, pe lângă pistă! Eu mă bucur că există aceste evenimente, chiar și virtual, și încurajez participarea tuturor celor care iubesc sportul". Și-a propus să alerge 21 de km, pe 18 octombrie, dar are o dorință pentru viitor: "Abia aștept să ne reîntâlnim în Piața Constituției!". 

Reîncărcare cu optimism

Mihai Bănică, 31 ani, angajat al OMV Petrom, vrea ca anul acesta să-și depășească limitele și să alerge 42,194 kilometri pe 16 octombrie. "Mi-am menținut stilul de viață activ, 2 alergări pe săptămână a câte 2 ture de Herăstrău, de 2 ori câte 2 ore de fotbal și 4 antrenamente de sală", a spus el. Ce este alergarea pentru el? "Un moment de reîncărcare cu optimism, timpul în care îmi aliniez gândurile și mă provoc pe mine însumi spre mai bine. De 3 ani am început cu o cursă de ștafetă de 7 km, acum 2 ani am bifat-o pe cea de 10 km, iar anul trecut pe cea de 21 km". Cel mai frumos moment l-a trăit în 2011: "La km. 16 am întâlnit o bătrânică de 82 ani care în fiecare zi își făcea plimbarea de 5 km. A fost un boost de energie, mi-a deschis rezerve interne de ambiție și motivație".

Momentele care dau energie

Decebal "Dec" Tudor, 51 ani, angajat al OMV Petrom, e încercat de o părere de rău că evenimentul de anul acesta este virtual, mai ales că în total a pierdut 15 curse de alergare în acest an. Cu toate acestea, a continut să se antreneze, pregătirea sa pentru un maraton însumând 4 luni în care care adună 700 de km. "Alergarea înseamnă pentru mine o armonie a corpului cu mintea. Este o oportunitate de a afla ce se află dincolo de limitele noastre fizice și mentale și un prilej de redescoperire", a spus cel care a participat prima oară la competiția din București în 2018. "Cele mai frumoase momente când alerg în competiții sunt atunci când încurajez, de fiecare dată, din tot sufletul meu, persoanele cu dizabilități fizice sau persoanele în vârstă care aleargă. Respect pentru ei! Aceste gesturi de încurajare mă încarcă extraordinar din punct de vedere emoțional și îmi dau putere să trag și mai tare de mine".

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează