GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

O nouă carte despre fotbal lansată de Marian Nazat » „Rusia 2018, de la Petru cel Mare la … Deschamps”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 decembrie 2019 18:42

Azi a avut loc lansarea a două volume ale autorului Marian Nazat, „Rusia 2018, de la Petru cel Mare la… Deschamps” și „Prizonier în «câmpul tactic»”, la Editura RAO.

La evenimentul găzduit de Hotel Athene Palace Hilton au participat circa 150 de invitați, printre care și fostul președinte LPF, Dumitru Dragomir, și președintele echipei FCSB, Valeriu Argăseală.

Autorul a dedicat această lansare foștilor săi profesori de la Facultatea de Drept din cadrul Universității din Bucuresti, care au ținut o cuvântare.

Cartea „Rusia 2018, de la Petru cel Mare la… Deschamps” a fost comparată de către invitați cu volumele lui Ioan Chirilă. 

În carte nu se regăsesc doar analize ale meciurilor de la Campionatul Mondial de Fotbal din 2018, ci și date despre organizarea tuturor meciurilor din cadrul Turneului Final.

Marian Nazat s-a folosit de pasiunea pentru fotbal pentru a atinge și altfel de subiecte, precum istorie și cultură specifică rusească.

Volumul „Prizonier în «câmpul tactic»” s-a concentrat pe problemele sociale și economice ale României în ultimii 30 de ani, făcând o întreagă analiză a societații contemporane românești.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (2)
847153178690789
Ticu Troya  •  17 Decembrie 2019, 14:03

Mare suporter al Rapidului !

vlad_teapa
vlad_teapa  •  14 Decembrie 2019, 18:41

a??/?????

Vezi toate comentariile (2)
Comentează