GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Tricolorii U21 dau din coate pentru un loc la EURO! Vezi SuperMeciul România U21-Malta U21!

România U 21 - Malta U 21
România U 21 - Malta U 21

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2020 12:08 / Actualizat marti, 13 octombrie 2020 12:16

Suntem un popor de luptători, motiv pentru care jucătorii români de la naționala U21 vor lupta până în ultimul minut, pentru calificare la Euro 2021. Drumul n-a fost niciodată ușor, însă acum, suntem mai capabili ca niciodată și foarte aproape de o nouă reușită. La EURO 2019, conaționalii noștri au avut o SuperPerformanță, însă obstacolul german s-a pus în calea fericirii noastre, iar ghinionul ne-a lovit cu cele 4 goluri marcate de Nadiem Amiri și Luca Waldschmidt. Deocamdată, semifinalele sunt departe de noi, însă până atunci, trebuie să trecem cu brio de meciul de mâine, jucat împotriva maltezilor. Află istoria naționalei U21 și vezi ce șanse avem în meciul cu Malta U21! Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și susține naționala U21 cu un bilet!

Trecutul ne recomandă victorioși!

Să câștigi o singură dată, poate fi o pură întâmplare, însă naționala U21 a spulberat-o pe Malta la fiecare întâlnire. În preliminariile pentru EURO U21 din 2007 i-am învins pe maltezi în ambele meciuri (1-0 și 4-0), însă calificarea n-a fost de partea noastră, iar rezultatele favorabile, din tur-retur, n-au fost suficiente pentru a ne bucura de un parcurs longeviv. Anul acesta, situația e alta, iar meciul cu Malta de azi poate fi decisiv pentru soarta calificării. În meciul tur am fost niște oaspeți ofensivi, motiv pentru care i-am executat pe maltezi cu 3-0, obținând punctele necesare pentru a ne asigura, momentan, poziția secundă. Nici postura de gazde bune n-ar trebui să ne recomande, mai ales acum, când victoria e ca o gură de aer pentru poziționarea în clasament. În ciuda formei și a ultimului rezultat cu Ucraina (0-1), plecăm cu prima șansă în acest meci și în câștigarea poziției secunde. Evenimentele importante merită sărbătorite! De aceea, îți oferim cele mai bune cote și cele mai dorite opțiuni de pariere pentru SuperMeciul de azi! Ce zici? Te simți pregătit să suporți emoția unui asemenea meci? Vezi aici oferta de pariuri pentru România U21-Malta U21 !

A 3-a poate fi cu noroc!

În cele 22 de ediții EURO pentru naționalele U21, România s-a calificat doar de două ori în 42 de ani. Nu e tocmai un bilanț onorant, însă viitorul poate fi mult mai strălucitor pentru tinerii de la U21, mai ales după calificarea uluitoare de la EURO 2019. Prima reușită am avut-o în anul 1998, an în care am primit chiar organizarea turneului final. Din păcate, am ieșit din primul tur, fiind eliminați în sferturi de Olanda cu scorul de 2-1.  

A fost nevoie de 21 de ani să avem o a doua reușită, de această dată, tricolorii de la U21 au ajuns până în semifinală, fiind eliminați dramatic de reprezentanta Germaniei (4-2). 

Anul acesta ne dorim mai mult, iar meciul cu Malta ne poate asigura poziția secundă în grupă, una care ne poate califica la turneul final, dacă ne vom clasa între cele mai bune 5 echipe de pe locul 2 în grupe. Momentan suntem între acele 5 echipe, dar avem nevoie să batem Malta și să nu pierdem acasă cu Danemarca în ultima etapă. Le ținem pumnii jucătorilor noștri și așteptăm o nouă calificare a tinerei generații de jucători. Descarcă aici aplicația Superbet și pariază pe meciul naționalei U21, direct de pe telefonul tău!

Pușcaș, golgheterul all time U21 pentru Tricolorii „mici”!

Din nefericire, George Pușcaș nu mai intră în componența primului 11 de la U21, însă rămâne unul dintre cei mai mari marcatori pe care naționala mică i-a avut. Cu un total de 4 goluri înscrise la ultimul EURO, George Pușcaș a ocupat poziția secundă în clasamentul golgheterilor, după neamțul Luca Waldschimdt, călăul care ne-a îngropat în semifinala de groază. La general, George Pușcaș, atacantul lui Reading, a înscris 18 goluri pentru echipa națională U21, fiind unul dintre cei mai apreciați marcatori din istoria acesteia. În prezent, naționala mare se bucură de talentul tânărului atacant și sperăm la o performanță, cel puțin la fel de mare, la echipa selecționată acum de Mirel Rădoi, greu încercat după rezultatele defavorabile din Islanda și Norvegia! Hai România! 
#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

CITEŞTE ŞI: 

Intră acum în prima rețea de socializare a pariorilor! Fă-ți un profil pe SuperSocial!

Race For The Cure: Echipa Superbet a reușit să strângă cea mai mare sumă pentru femeile defavorizate care nu-și permit anumite analize medicale

Superbet devine prima agenție de pariuri din România care sponsorizează o echipă de fotbal feminin

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1115907728536992
Gheorghe Bica  •  13 Octombrie 2020, 17:15

Sper sa obtina un egal. Cu Danemarca sanse mici .

belane
belane  •  13 Octombrie 2020, 13:18

Ce "Supermeci" mai amaratilor ! Cu Malta ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează