GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RĂZBOI

UPDATE Valentin Cojocaru a reușit să părăsească zona de conflict din Ucraina » Ajunge la Iași cu 11 străini

Valentin Cojocaru / Sursă foto: Imago Images
Valentin Cojocaru / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 25 februarie 2022 12:38 / Actualizat vineri, 25 februarie 2022 15:11

Valentin Cojocaru (26 de ani), portarul celor de la Dnipro Dniepropetrovsk, captiv în Ucraina în urma invaziei rusești, a izbutit, în cele din urmă, să părăsească zona de conflict. Goalkeeper-ul se află acum în drum spre vama Siret.

UPDATE, ora 15:10 - Cojocaru revine în țară

Din informațiile GSP.ro, Cojocaru va merge la Iași, alături de 5 croați, 3 brazilieni, un portughez și doi spanioli.

Joi, Valentin Cojocaru era blocat în Ucraina

Joi, Gazeta Sporturilor dezvăluia că AFAN a contactat FIFPro, sindicatul mondial al fotbaliștilor, sa intervină în cazul lui Cojocaru pentru a-l ajuta să iasă din Ucraina. Lucru care s-a și întâmplat, cei de la OSCE (n.r. -Organizația pentru Securitate şi Cooperare în Europa) ajutând-l pe Cojocaru să iasă din zona de conflict din Ucraina.

În urmă cu 24 de ore, Valentin Cojocaru oferea detalii îngrijorătoare despre conflictul din Ucraina: „Situația este dificilă și complicată, în momentul de față suntem blocați în Ucraina și nu putem părăsi țara. E regim de război. Totul se înrăutățește la fiecare oră. Aș vrea să fac un apel către Ambasada României în scopul de a ne ajuta să ieșim din țară în siguranță.”, spunea portarul pentru GSP.ro.

Dnipro, orașul în care era Cojocaru, se află aproape de granița cu Rusia, iar începând de joi a fost ținta rachetelor rusești. Localitatea este la aproximativ 400 de km de Lugansk, zonă controlată de separatiștii pro-ruși.

Mihai Leca ajunge azi în România

În ceea ce-l privește pe Mihai Leca, fundașul lui FK Lviv se află în prezent în Polonia, după ce a părăsit Ucraina prin vest. Românul e deja în aeroport și va decola la ora 18:00 spre România.

Garry Kasparov îi cere lui Joe Biden să ia o măsură incredibilă împotriva lui Vladimir Putin: „Altfel, doar pare că dă din gură”
Război în Ucraina
Garry Kasparov îi cere lui Joe Biden să ia o măsură incredibilă împotriva lui Vladimir Putin: „Altfel, doar pare că dă din gură”

Mircea Lucescu a ieșit din Kiev: „Venim direct spre România!”

Florin Cernat, fost jucător la Dinamo Kiev, a dezvăluit vineri dimineață că Mircea Lucescu, antrenorul ucrainenilor, a plecat în această dimineață spre România. Informația a fost confirmată ulterior.

Contactat de GSP.ro, impresarul moldovean Arcadie Zaporojanu a confirmat că se află în mașină cu Mircea Lucescu, în drum spre România.

„Am ieșit din Kiev și mergem, e totul bine. Nea Mircea e cu noi, normal. Nu o luăm spre Polonia, venim direct spre România, e tot țară NATO și e țara noastră, aceasta e cea mai bună variantă. O să ocolim acea fâșie din Transnistria”, a declarat Zaporojanu pentru Gazetă.

VIDEO Eric se teme de cel mai sumbru scenariu în conflictul Rusia - Ucraina: „Suntem la câteva zile de sfârșitul lumii dacă se bagă cineva”

Citește și alte știri de actualitate:

Mircea Lucescu a ieșit din Kiev: „Venim direct spre România!”

UEFA a decis! Finala Ligii Campionilor s-a mutat de la Sankt Petersburg la Paris!

Război în Ucraina » AFP: Trupele rusești ar fi intrat în nordul Kievului! Ucraina cere populației să pregătească cocktailuri Molotov!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
192486884818821
Mihnea Ilie  •  25 Februarie 2022, 14:49

Ziariștii... ***, *** ***... ***!!! ***!!! ***!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  25 Februarie 2022, 14:34

Îl vrei la FC fcsb?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează