GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Aventurile de necrezut ale lui „lord” Bendtner: „Acum, mi-e rușine” » Milioane la cazino, o femeie care l-a șantajat pentru silicoane și cum l-a lăsat iubita pentru Spider-Man

Philine Roepstorff a fost iubita lui Bendtner între 2017 și 2021 +29   FOTO
Philine Roepstorff a fost iubita lui Bendtner între 2017 și 2021

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 decembrie 2021 13:03 / Actualizat vineri, 31 decembrie 2021 13:55

Nicklas Bendtner (33 de ani), atacant trecut pe la Arsenal și Juventus, a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare în cartea sa „Both Sides” (Ambele părți), apărută anul trecut. 

Fostul atacant istorisește momente incredibile, când și-a aruncat banii prin cazinouri și s-a implicat în diferite relații amoroase pasagere. 

În trecut, jucam pe mize uriașe la cazino, peste 100.000 de euro la o masă. Într-o noapte, în Londra, lucrurile au scăpat de sub control și putea ieși urât! Din acel moment nu am mai jucat pe sume mari de bani. Mai găzduiesc, acasă, nopți de poker, alături de prietenii mei. Totuși, nu jucăm pe mai mult de 100 de coroane (n.r. 13 euro)”, a rememorat danezul ajuns la 16 ani la Arsenal.

„Fiecare organism e diferit, la fel și sexul!” » Unde a ajuns Valeria lui Milevski, fostul atacant al Chiajnei
DECLARAȚII
„Fiecare organism e diferit, la fel și sexul!” » Unde a ajuns Valeria lui Milevski, fostul atacant al Chiajnei

Nu am avut pe nimeni care să mă oprească. Uitându-mă acum în spate, mi-e rușine de ce am făcut. Dar am încercat nenumărate lucruri la care alții doar visează
Nicklas Bendtner

Am un episod interesant. Fostul meu antrenor de la Sunderland și Birmingham, Steve Bruce, m-a întrebat dacă e adevărat că merg de 4 ori pe săptămână la cluburi de striptease, așa cum se scrie. I-am zis că mă duc de 5, nu de 4. Am crezut că face infarct! Dar a izbucnit în râs apoi 
Nicklas Bendtner

Spider-Man i-a „furat” iubita 😀

Supranumit „Lordul”, Nicklas Bendtner s-a aflat pe prima pagină a tabloidelor de mai multe ori în carieră. Danezul este recunoscut pentru mai multe declarații îndrăznețe, precum cea că va ajunge să joace la Real Madrid sau Barcelona, sau cea că ar fi unul dintre cei mai buni atacanți ai lumii.

Acesta are un băiat, alături de baroneasa Caroline Iuel-Brockdorff, o apropiată a familiei regale daneze. Între 2017 și 2021 s-a iubit cu modelul Philine Roepstorff, de care s-a despărțit în mai 2021. Aceasta s-a cuplat apoi cu starul din filmul Spider-Man, Tom Holland, o idilă care nu a durat însă mai mult de câteva luni.

foto: Instagram @ philineroepstorff
foto: Instagram @ philineroepstorff
foto: Instagram @ philineroepstorff
foto: Instagram @ philineroepstorff
foto: Instagram @ philineroepstorff
+25 FOTO

Bendtner, șantajat de o femeie pe care a lăsat-o însărcinată: „Plătește-mi silicoanele!”

În 2009, când juca la Arsenal, danezul a fost șantajat să îi plătească silicoanele unei femei care i-a spus că a lăsat-o însărcinată. 

„Una dintre femeile cu care am fost vine la mine și îmi spune că am lăsat-o înscărcinată. Apoi îmi spune că există un preț, dacă vreau să fac ceva în sensul ăsta. «Ce înseamnă asta?», am întrebat eu. «Înseamnă că va trebui să plătești pentru o pereche nouă de sâni pentru mine», mi-a răspuns. Așa am ajuns să îi plătesc vizita la chirurgul estetician”, a spus Nicklas, citat de The Sun.

Aventurile de necrezut ale lui „lord” Bendtner: „Acum, mi-e rușine” » Milioane la cazino, o femeie care l-a șantajat pentru silicoane și cum l-a lăsat iubita pentru Spider-Man
47 de goluri a reușit Bendtner la Arsenal în 171 de meciuri. A ajuns în Londra în 2005

Aceasta nu este singura peripeție a lui Bendtner. Nicklas a povestit o altă întâmplare comică: „Într-o noapte, o femeie îmi verifică telefonul cât timp dormeam. Bănuiesc că a aflat că mai am câteva cu care umblu în afară de ea. Dimineața următoare a dispărut. La fel ca hainele mele. Au fost aruncat pe geam, erau pe jos, pe potecă”.

Bendtner: „Am pierdut peste 6 milioane de euro la poker!”

Atacantul danez a lăsat o avere la mesele de poker. A și avut de unde. De-a lungul carierei a jucat la cluburi mari, Arsenal, Juventus sau Wolfsburg, pe salarii substanțiale.

Am pierdut mulți bani, sume inimaginabile. Toată viața am jucat poker. Nu pot să spun exact cât am pierdut, dar este vorba de aproximativ 50 de milioane de coroane daneze, peste 6,5 milioane de euro. Nu aș putea spune că am avut probleme cu jocurile de noroc, am ținut mereu situația sub control. 

În trecut jucam pe mize uriașe. Într-o noapte, în Londra, lucrurile au luat-o razna și putea ieși urât. Din acel moment nu mai joc pe sume mari de bani. Mai găzduiesc, acasă, nopți de poker alături de prietenii mei, pe mize de câțiva euro
Nicklas Bendtner

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (1)
tipsy
tipsy  •  31 Decembrie 2021, 14:44

Nu am nimic cu el personal, dar Bendtner e un exemplu al capitalismului scapat de sub control. Daca la unii ca Ronaldo sau Lebron James poti sa spui ca, cel putin sub legile capitalismului (nu si sub cele ale bunului simt), merita banii pe care ii castiga, ca ii produc, mediocri ca Bendner sunt platiti cu milioane degeaba. Cu sau fara el, cluburile la fel o duceau, plus ca mai sunt mii de jucatori de valoarea lui care pur si simplu n-au avut aceeasi sansa. Sigur, per total a fost un fotbalist bunicel, insa asta ar fi trebuit sa-i aduca 2-300.000 mii euro pe an la el prin Danemarca sau Norvegia, nu salarii de zeci de milioane pentru mai nimic, ca sa aiba ce sa piarda la cazino. Ar trebui sa-i faca statuie lui Wenger.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează