FOTBAL  »  Superliga  »  TIMIŞOARA

Încă un eşec pentru trupa lui Uhrin în amicale. Poli în marşarier

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 februarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 20 februarie 2011 16:07

Timişoara nu se regăseşte nici cu o săptămînă înainte de startul returului, bănăţenii pierzînd ieri cu Vojvodina Novi Sad (0-1)


Dusan Uhrin a încercat o formulă cît mai apropiată de cea pe care o va alinia în teren la partida cu Gaz Metan Mediaş şi l-a trimis în teren pe Scutaru în locul lui Helder, care este suspendat pentru prima etapă. Sîrbii i-au luat însă tare pe timişoreni şi în minutul 4 au deschis scorul prin Marebaşvili, după o greşeală în banda stîngă a apărării alb-violete. A urmat asediul la poarta oaspeţilor, dar atacanţii au clacat din nou, demonstrînd că nu pot depăşi impasul în care se află încă din cantonamentul din Spania. Decizii ciudate de a încheia faza, o pasă în plus în loc de şut din poziţie foarte bună, soluţii individuale de neînţeles, au pigmentat jocul ofensiv al bănăţenilor. Cisovsky şi Goga au înscris în primele 45 de minute, dar ambele reuşite au fost anulate pe motiv de ofsaid.
Alţi actori, aceleaşi ratări

Tehnicianul ceh a schimbat aşezarea în teren în repriza secundă, i-a retras pe Zicu şi pe Magera, iar în locul lor au intrat Ricketts şi Axente. Canadianul a ratat incredibil la ultima fază a meciului, cînd nu a nimerit plasa din 8 metri, deşi portarul se afla la pămînt. Uhrin nu-şi arată îngrijorarea, dar Poli pare o echipă fără încredere în compartimentul ofensiv.


Poli Timişoara - Vojvodina 0-1
A marcat: Marebaşvili (4)
Poli: Pantilimon - Scutaru, Luchin, Ghionea, Sepsi - Goga, Alexa, Cisovsky, Rocha - Zicu, Magera. Antrenor: Dusan Uhrin jr. Au mai jucat: Ignjatijevici, Axente, Tameş, Ricketts, Zăgrean.


Uhrin: "Nu mai putem rata"
Tehnicianul timişorenilor le atrage atenţia atacanţilor săi şi cere eficienţă în faţa porţii

- Domnule Uhrin, motive de îngrijorare?

- Eu sînt mulţumit de acest meci pentru că mi-a răspuns la mai multe întrebări. Am jucat bine în prima repriză, dar am făcut o greşeală copilărească şi am primit un gol stupid. Aşa am pierdut acest meci.

- Ce se întîmplă în atac? Lipsesc golurile...

- Construim foarte multe ocazii, dar deja trebuie să le valorificăm. Nu mai avem timp să căutam alte soluţii sau să improvizăm. Ne chinuie deja această situaţie. Nu marcăm deşi avem foarte multe şanse. Este posibil să mai apară nume noi în următoarea săptămînă, am auzit şi eu de varianta Marica, dar în privinţa lui sînt doar zvonuri.

- Ştiţi deja primul unsprezece?
- În mod sigur, am analizat tot ce am văzut în aceste meciuri şi ştiu cine va intra în teren încă din primul minut. Cunosc deja titularii din prima partidă, cu Gaz Metan Mediaş.

Ciso: "Jucăm cu Dinamo?" :)
Marian Cisovsky a glumit la pauza debutul meciului de ieri cînd a văzut echipamentul alb-roşu al celor de la Vojvodina Novi Sad: "Ce se întîmplă? Jucăm cu Dinamo?", a glumit fundaşul timişorenilor. La final, fanii bănăţeni au aruncat o torţă în teren, care a fost stinsă cu greu de unul dintre oamenii de ordine.

"Meritam un egal"
Căpitanul timişorenilor s-a arătat dezamăgit de rezultatul final înregistrat pe tabelă. "Am început meciul de la 1-0 şi terenul a devenit tot mai greu. Vojvodina a stat foarte bine în apărare, are fundaşi maturi şi cred că meritam măcar un egal", a explicat Alexa.

Meci închis cu Mediaş
Bănăţenii se gîndesc deja la prima etapă din noul sezon şi ştiu la ce să se aştepte de la confruntarea cu Gaz Metan Mediaş: "A fost un ultim test şi trebuie să vedem unde greşim pentru că nu ne putem permite asemenea erori în campionat! Mediaşul se va pune pe două linii şi este o echipă foarte agresivă", a concluzionat Dan Alexa.

A revenit Sepsi
Fundaşul stînga a jucat din nou în tricoul lui Poli după o lungă perioadă în care a absentat din cauza unei accidentări la tendonul lui Ahile. Sepsi a jucat vreme de 45 de minute şi a fost schimbat la pauză cu sîrbul Nikola Ignjatijevici.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează