Articol de GSP - Publicat sambata, 25 septembrie 2010 00:00
Delicatesa descrie un gol de excepţie al atacantului Barcelonei
Golul incredibil al lui Lionel Messi în partida de Cupă cu Getafe din 2007, cînd a marcat după o cursă de 60 de metri, a devenit sursă de inspiraţie gastronomică. Un renumit restaurant din Barcelona a creat o prăjitură numită chiar Messi.
Delicatesa se serveşte dintr-un bol ce imită o jumătate de minge, umplut cu iarbă sintetică. Pe aceasta-i plasat un traseu din plastic transparent, ce redă traseul de 12 secunde făcut atunci de Lionel. Pe "drum" sînt plasate 6 bezele (cîţi adversari a driblat argentinianul) albastre, după culoarea celor de la Getafe, plus două jeleuri roşii, pentru aspect.
La început stă scris "i+", care în catalană se citeşte "i mes", o reproducere a exaltării comentatorului la gol: "i MessiMessiMessi..." (Şi Messi..."). La celălalt capăt se găseşte mingea, plină cu cremă de zahăr ars. Alături e alt bol, în care, sub o "plasă" de zahăr, se află veritabilul desert. Creatorii acestuia au indicat: "Fructele pasiunii, arome balsamice, lămîi reconfortante formează o combinaţie dulce, acidă, euforică şi revigorantă".
Delicatesa descrie un gol de excepţie al atacantului Barcelonei
Golul incredibil al lui Lionel Messi în partida de Cupă cu Getafe din 2007, cînd a marcat după o cursă de 60 de metri, a devenit sursă de inspiraţie gastronomică. Un renumit restaurant din Barcelona a creat o prăjitură numită chiar Messi.
Delicatesa se serveşte dintr-un bol ce imită o jumătate de minge, umplut cu iarbă sintetică. Pe aceasta-i plasat un traseu din plastic transparent, ce redă traseul de 12 secunde făcut atunci de Lionel. Pe "drum" sînt plasate 6 bezele (cîţi adversari a driblat argentinianul) albastre, după culoarea celor de la Getafe, plus două jeleuri roşii, pentru aspect.
La început stă scris "i+", care în catalană se citeşte "i mes", o reproducere a exaltării comentatorului la gol: "i MessiMessiMessi..." (Şi Messi..."). La celălalt capăt se găseşte mingea, plină cu cremă de zahăr ars. Alături e alt bol, în care, sub o "plasă" de zahăr, se află veritabilul desert. Creatorii acestuia au indicat: "Fructele pasiunii, arome balsamice, lămîi reconfortante formează o combinaţie dulce, acidă, euforică şi revigorantă".
FCSB, „BOMBĂ” financiară, după calificarea în optimile Europa League