INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

A bătut România și cam atât :) » Fostul selecționer al Olandei a ajuns la o echipă care a uitat să câștige

Articol de GSP - Publicat marti, 26 decembrie 2017 10:19

Fostul selecționer al Olandei, Dick Advocaat, tocmai a preluat-o pe Sparta Rotterdam, formație care se află pe penultimul loc în campionat. Antrenorul a semnat un contract valabil până la finalul sezonului și are ca obiectiv salvarea de la retrogradare a echipei pentru care a și jucat.

Sparta Rotterdam are doar 11 puncte în 17 meciuri, pierzând categoric ultimele 5 dispute, una dintre ele chiar cu 0-7. Este la egalitate cu Roda, care are tot 11 puncte.

Cinci puncte o despart pe Sparta praga de Willem II și NAC Breda, formații care au 16 puncte și se află pe locurile 14 și 15, aflate în zona sigură a clasamentului.

Advocaat a fost selecționerul Olandei până după meciul cu România, câștigat la București, scor 3-0. A adunat 37 de victorii la națională, doborând un record vechi de 77 de ani.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
haideusicfr
haideusicfr  •  26 Decembrie 2017, 14:32
Postat de haideusicfr pe 26 Decembrie 2017, 14:14

Uitasem de acel meci.Ne-a readus ( pe cine mai era cazul) cu picioarele pe pamant. Pentru ratarea calificarii Daum e vinovat. Corect .Ca in rest aveam de toate .Si de toti.

Au jucat toate vedetele Romaniei: Alibec ,Budescu ,Grozav, Stanciu .De pe partea stanga a noastra au plecat toate golurile . Benzar a fost paralel cu fotbalul.Nici ceilalti n-au fost mai buni ,corect ar fi fost sa se fi scris: FCSB-Olanda 0-3.

haideusicfr
haideusicfr  •  26 Decembrie 2017, 14:14

Uitasem de acel meci.Ne-a readus ( pe cine mai era cazul) cu picioarele pe pamant. Pentru ratarea calificarii Daum e vinovat. Corect .Ca in rest aveam de toate .Si de toti.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează