INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Ansu Fati pleacă de la FC Barcelona! Unde a ales să joace spaniolul în acest sezon

Ansu Fati va evolua pentru Brighton. Foto: Imago Images
Ansu Fati va evolua pentru Brighton. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 31 august 2023 11:59 / Actualizat joi, 31 august 2023 11:59

Ansu Fati (20 de ani), extrema stânga de la Barcelona, va evolua în sezonul 2023/2024 pentru Brighton. El a fost cedat de catalani sub formă de împrumut.

Unul dintre cele mai promițătoarea produse ale Academiei lui FC Barcelona, Ansu Fati, ia drumul Angliei. Deși a fost ofertat de Chelsea, de Tottenham și de Borussia Dortmund, jucătorul în vârstă de 20 de ani va semna astăzi Brighton & Hove Albion. Acordul dintre cluburi prevede un împrumut pe un sezon, fără a include vreo opțiune sau obligație de cumpărare.

Marian Iancu și Pițurcă s-au reîntâlnit după scandalul violent de la TV: „Când m-a văzut în birou, a dat să iasă. Atunci i-am spus: «Vino încoace!»”
GSP LIVE
Marian Iancu și Pițurcă s-au reîntâlnit după scandalul violent de la TV: „Când m-a văzut în birou, a dat să iasă. Atunci i-am spus: «Vino încoace!»”

Ansu Fati, impresionat de stilul lui Brighton și de managerul Roberto de Zerbi

„Copilul minune al Barcelonei a fost cucerit de stilul de joc al lui Brighton și de managerul Roberto de Zerbi”, dezvăluie Daily Mail motivul pentru care Fati a făut această alegere-surpriză. 

Atacantul cu 9 selecții și 2 goluri în reprezentativa Spaniei era văzut dreptul „noul Messi”, după plecare lui Leo la PSG, în 2021. Însă accidentările dese l-au costat locul în primul unsprezece al Barcelonei. Iar tatăl său, Bori, a insistat să meargă la un club unde să evolueze constant.

Robert Lewandowski îl voia pe Ansu Fati titular la FC Barcelona

Nu toți văd cu ochi buni la Barcelona plecarea lui Ansu Fati. Golgheterul Robert Lewandowski tocmai îl ceruse în echipă, titular, supărat că n-are sprijin în atac: „Când el și Ferran Torres sunt în teren avem mai multe ocazii, înscriem mai mult. Așa, eu trebuie să-mi creez singur oportunități”.

Sezonul trecut, când Barcelona a luat titlul, Ansu Fati a contribuit cu 7 goluri în 36 de apariții în La Liga. În 2023/2024 a bifat 3 meciuri, fără a înscrie vreun gol. 

Citește și:

Istvan Kovacs îi răspunde lui Becali, într-o luare de poziție rară

Vali Gheorghe, prezentat la noua echipă din Superliga

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (1)
mishu_74
mishu_74  •  31 August 2023, 22:20

in sfarsit...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează