INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Fotbalistul din Serie A dorit de Barcelona și Real Madrid » Suma pentru care este lăsat să plece

Fabian Ruiz
Foto: Imago
Fabian Ruiz Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2022 17:48 / Actualizat luni, 09 mai 2022 17:50

Fabian Ruiz (26 ani) este unul dintre cei mai importanți fotbaliști de la Napoli, motiv pentru care Barcelona și Real Madrid încearcă să obțină semnătura mijlocașului spaniol.

Lui Ruiz îi expiră contractul cu formația italiană în 2023 și nu dorește să-și prelungească contractul, motiv pentru care oficialii lui Napoli sunt dispuși să negocieze în această vară un eventual transfer.

Fabian Ruiz, dorit de Xavi la Barcelona

Potrivit presei spaniole, Xavi consideră că Ruiz s-ar potrivi de minune în echipa Barcelonei, mai ales că este un fotbalist polivalent. Catalanii au avut parte de un sezon dezamăgitor, atât în campionat, cât și în Liga Campionilor, iar reconstrucția este cuvântul de ordine.

Conform aceleiași surse, Napoli este deschisă negocierilor, însă Aurelio De Laurentiis, patronul formației, este dispus să-l vândă pe Fabian Ruiz doar în schimbul a 50 de milioane de euro.

Fabian Ruiz, o țintă și pentru Real Madrid

Campionii din La Liga caută să-și întinerească linia de mijloc, iar spaniolul de la Napoli este una dintre cele mai importante opțiuni. Un cuvânt important în eventualul transfer îl va juca și Carlo Ancelotti. Antrenorul Realului a lucrat cu Ruiz la Napoli în sezonul 2018/2019. Relația dintre cei doi a rămas una foarte bună, iar tehnicianul italian îl vrea acum pe fotbalistul lui Napoli pe „Bernabeu”.

În acest sezon, Ancelotti a favorizat în mod constant obișnuitul trio de la mijlocul terenului format din Casemiro, 30 de ani, Toni Kroos, 32, și Luka Modric, 36. Din acest motiv, oamenii din conducerea „galacticilor” conștientizează că o schimbare de generații va fi necesară la un moment dat, asta fiind și explicația pentru care tânărul Camavinga a fost adus vara trecută de la Rennes.

55 de milioane de euroeste cota de piață a lui Fabian Ruiz, conform Transfermarkt.com

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

EXCLUSIV // VIDEO Cum vede un antrenor italian situația internaționalilor români: „Îi face bine campionatul din Liga a 2-a lui Dennis Man. Mihăilă trebuie să aibă răbdare”

Moruțan și Cicâldău, neplătiți de două luni și cu antrenorul pe făraș la Galatasaray

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (1)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  10 Mai 2022, 09:13

Credeam ca-i vorba de marele ianis. M-am speriat dejaba. Fiul regelui tot fiul regelui ramaner! Nestematul insetimabil al fotbalului din romania!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează