INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Bodyguard-ul lui Mohamed Salah: „Verific fiecare cadou pe care-l primește ca să mă asigur că nu e ceva care-l poate omorî”

Mohamed Salah
Foto: Imago
Mohamed Salah Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2023 14:24 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 18:01

Mohamed Salah (31 de ani) este unul dintre cei mai populari fotbaliști din lume, în special în Orientul Mijlociu. Mulți fani vor să-și arate susținerea prin cadouri oferite acestuia.

Karim Abdou, bodyguard-ul personal al lui Mohamed Salah, a declarat că verifică fiecare cadou primit de jucătorul lui Liverpool ca nu cumva conținutul să-i pună viața în pericol.

Politicienii îi cer lui Bayern să-l dea afară pe Noussair Mazraoui și solicită ca marocanul să fie expulzat din Germania!
GERMANIA
Politicienii îi cer lui Bayern să-l dea afară pe Noussair Mazraoui și solicită ca marocanul să fie expulzat din Germania!

Karim Abdou: „Toate cadourile trebuie verificate, nu poți să știi ce conțin”

Karim Abdou a vorbit recent în podcastul 5ASide despre ce implică meseria de a păzi pretutindeni starurile mondiale din fotbal: „Toate cadourile pe care le primește trebuie verificate, nu poți să știi ce conțin. L-ar putea îmbolnăvi sau chiar omorî”.

Abdou a fost bodyguard-ul personal al mai multor fotbaliști celebri, printre care Alessandro Del Piero (48 de ani), Roberto Carlos (50 de ani) și Angel Di Maria (35 de ani). De asemenea, a fost și șeful securității naționalei Egiptului, iar acum lucrează pentru conaționalul său, Mohamed Salah.

Cei doi se cunosc de aproape 10 ani, iar Abdou l-a păzit pe Salah încă de pe vremea când acesta evolua pentru AS Roma.

Karim Abdou, despre Mohamed Salah: „Trebuie să fie ca o fantomă, nu poate fi văzut”

Karim Abdou a povestit mai multe episoade cu Mohamed Salah în prim-plan: „Odată a fost să se roage într-o moschee. Nimeni nu știa unde locuiește, dar cineva l-a urmărit și a împrăștiat zvonul despre locația lui. După doar 5 minute, 20.000 de oameni erau în fața casei sale.

După ce a câștigat Champions League în 2019 cu Liverpool, voia să meargă în stradă și să se roage alături de lume, dar toți voiau să facă poze cu el. 

Toate canalele de televiziune egiptene, toate ziarele, toată lumea s-a aliniat în fața casei sale, parcă era finala Campionatului Mondial. Se afla în casă și nu putea deschide ușa. Am încercat să-l scoatem prin spate, dar fără succes”.

Karim Abdou: „Oamenii îi scriu des când au probleme, știu că e foarte generos”

Karim Abdou a vorbit despre ce mesaje primește Salah și despre gesturile de caritate pe care acesta le face: „Oamenii scriu pe o foaie ce probleme au și eu i-o dau lui deoarece ei cred că el le va rezolva toate problemele.

A donat multe milioane pentru oamenii bolnavi, a cumpărat multe ambulanțe. A ajutat oamenii care nu dispuneau de bani să se căsătorească, multora le-a plătit facturile sau operațiile”.

62,5 milioane de urmăritoriare Mohamed Salah pe Instagram

Vezi și alte știri:

În ce urnă pentru tragerea la sorți am putea ajunge, dacă ne calificăm la Euro 2024 de pe locul 1 în grupă
PRELIMINARII EURO 2024
În ce urnă pentru tragerea la sorți am putea ajunge, dacă ne calificăm la Euro 2024 de pe locul 1 în grupă
Mario Balotelli i-a râs în față lui Zlatan Ibrahimovic, după „indirecta” suedezului » Imaginea postată de italian, acuzat că „a irosit toate șansele primite în carieră”
ITALIA
Mario Balotelli i-a râs în față lui Zlatan Ibrahimovic, după „indirecta” suedezului » Imaginea postată de italian, acuzat că „a irosit toate șansele primite în carieră”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
scandautor
scandautor  •  16 Octombrie 2023, 17:51

Alexandru Stanciu, „fotbaliști celebrii”? De ce? Adjectivul la singular e, mai nou, „celebriu”? Sau, în necunoștință de limba română, ți-e frică să nu pară c-ai pus mai puțini „i” decât s-ar cuveni, așa că bagi de la tine, să fie acolo? (Dacă dai să te repezi la scuza aia cu „din grabă”, lasă, nu te mai zbate, știi și tu că nu-i adevărată. Sau „ști”, dacă e să te bulversez și mai tare.)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează