INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA - DANEMARCA

Christian Eriksen a înscris pentru Danemarca la primul meci pentru naţională după momentul delicat de la Euro » A marcat la doar 2 minute după ce a fost introdus pe teren!

foto: Imago
foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 martie 2022 23:21 / Actualizat sambata, 26 martie 2022 23:56

Christian Eriksen (30 ani) a jucat primul său meci pentru naționala Danemarcei de la nefericitul incident petrecut la Euro 2020. Mijlocașul a reușit chiar să înscrie în amicalul dintre Ţările de Jos și Danemarca, câștigat de batavi, scor 4-2.

Eriksen a trecut printr-un moment extrem de dificil la Campionatul European desfășurat anul trecut. Într-un meci din faza grupelor dintre Danemarca și Finlanda, fotbalistul s-a prăbușit brusc pe teren din cauza unor probleme cardiace. Din fericire, medicii au intervenit rapid și danezul a trecut cu brio peste acea cumpănă.

Christian Eriksen, gol la revenirea sa la naționala Danemarcei

Deși a fost rezervă în prima repriză a meciului amical cu Ţările de Jos, mijlocașul a fost introdus la începutul reprizei secunde și și-a făcut imediat simțită prezența. 

Eriksen a înscris la doar două minute distanță și a fost aplaudat de întreg stadionul. Danezul a primit o minge în interiorul careului și a finalizat superb, cu un șut în vinclul porții.

Meciul a fost însă câștigat fără prea mari probleme de către Ţările de Jos, scor 4-2. Bergwijn, jucătorul lui Tottenham, a reușit o „dublă” pentru batavi, în timp ce Ake și Depay au înscris și ei câte un gol. La danezi, alături de Eriksen, s-a trecut pe lista marcatorilor și Vestergaard, fundașul lui Leicester.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional: 

Leipzig vrea să renunțe la un fotbalist pretențios: „A cerut struguri în timpul masajelor de refacere”

Harry Kane, de neoprit la naționala Angliei » A înscris din nou și a devenit al doilea cel mai bun marcator din istoria țării

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează