INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

VIDEO Eriksen revine în fotbal după stopul cardiac suferit la Euro! Oficial, în Premier League!

Christian Eriksen// Foto- Imago
Christian Eriksen// Foto- Imago

Articol de - Publicat luni, 31 ianuarie 2022 10:31 / Actualizat luni, 31 ianuarie 2022 11:28

Christian Eriksen, 30 de ani pe 14 februarie, a semnat pe 5 luni cu Brentford. Se despărțise de Inter, unde nu putea juca având stabilizator cardiac, implantat după ce a suferit un stop cardiac la Euro 2020.

După șapte luni de pauză, Christian Eriksen se întoarce în fotbal. Pe 12 iunie, chiar în primul meci la Euro al naționalei daneze, contra Finlandei (0-1), decarul a suferit un stop cardiac, fiind resuscitat pe teren.

Coleg român pentru Ianis Hagi! Semnează pe doi ani cu Rangers
RANGERS
Coleg român pentru Ianis Hagi! Semnează pe doi ani cu Rangers

109 selecțiiare mijlocașul în vârstă de 30 de ani la naționala daneză, pentru care a marcat 36 de goluri

Christian Eriksen s-a pregătit la Chiasso și Ajax

Operat în acea noapte, i s-a implantat un stimulator cardiac, dar în Italia nu e admis pacemaker-ul pentru fotbaliștii profesioniști. Și mijlocașul a fost nevoit să rezilieze contractul cu Inter Milano.

De atunci, s-a pregătit în Elveția, la Chiasso, și cu primul său club de seniori, Ajax. Se zvonea de câteva săptămână că va semna cu Brentford și transferul a fost confirmat astăzi de clubul londonez, locul 14 în Premier League, revenit în elita insulară după 74 de ani.

Profităm de o șansă rară, de a transfera un jucător de clasă mondială. S-a antrenat singur, este fit, dar nu e gata încă de meciuri. 

- Thomas Frank, manager Brentford

Christian Eriksen, al 8-lea danez la „albine”

109 goluria marcat Christian Eriksen în 527 de meciuri jucate în întreaga carieră la echipele de club

„Bine ai venit la Brentford, Christian Eriksen”, a fost mesajul „albinelor”. „Vikingul”, 30 de ani pe 14 februarie, a semnat un contract pe cinci luni, care ar putea fi prelungit în vară. I se alătură compatriotului Thomas Frank, managerul roș-albilor. Și va fi al 8-lea jucător danez din lot.

L-am antrenat pe Christian la selecționata de juniori, avea 16 atunci. De atunci, s-a transformat în starul naționalei Danemarcei. 

- Thomas Frank, manager Brentford

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Adil Rami, despre relația cu Pamela Anderson și revenirea în Ligue 1: „Oameni influenți au făcut tot posibilul să nu mă întorc. Au încercat să mă «înece»”

Greenwood, adus la audieri și suspendat de Manchester United! E acuzat de violență și viol

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează