INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA - PORTUGALIA 0-0

VIDEO Cristiano Ronaldo, întrebare directă pentru Kylian Mbappe în timpul meciului: „Vii la Juventus?” » Răspunsul francezului

În timpul meciului Franța - Portugalia 0-0 din Liga Națiunilor, Cristiano Ronaldo l-a întrebat pe Kylian Mbappe dacă vine la Juventus.
În timpul meciului Franța - Portugalia 0-0 din Liga Națiunilor, Cristiano Ronaldo l-a întrebat pe Kylian Mbappe dacă vine la Juventus.

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2020 14:41 / Actualizat marti, 13 octombrie 2020 14:44

În timpul meciului Franța - Portugalia 0-0 din Liga Națiunilor, Cristiano Ronaldo l-a întrebat pe Kylian Mbappe dacă vine la Juventus.

Fotbalistul lui Paris Saint-Germain a răspuns direct: „Nu!”, moment în care cele două superstaruri au început să râdă.

Kylian Mbappe vrea la Real Madrid

Mbappe (21 de ani) a informat conducerea celor de la PSG că vrea să plece la finalul acestui sezon. 

Lista posibilelor viitoare echipe este scurtă. Marea favorită este Real Madrid. Mbappe a declarat în mai multe rânduri că ar fi o onoare să joace în Spania, sub comanda fotbalistului său favorit, Zinedine Zidane. Conform The Times, celelalte două formații care îl doresc și își permit să îl aducă sunt Liverpool și Manchester United.

180.000.000 de euroeste cota lui Mbappe, conform Transfermarkt, fiind cel mai valoros fotbalist al planetei

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Andrea Pirlo, elogiu pentru Mircea Lucescu: „Un maestru!”

Un fotbalist celebru, șantajat într-un mod incredibil de o femeie pe care a lăsat-o însărcinată: „Plătește-mi silicoanele!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
robby73
robby73  •  13 Octombrie 2020, 17:01
Postat de Christian Ciuca pe 13 Octombrie 2020, 15:10

Mbappe e motoreta, trece ca vîntu pe linga tine, si pe Halland il face la viteza, nu vad cine e mai rapid ca el, si la driblinguri ce sa mai spun... ii innoada pe adversari, nu-i iei mingea din picior.

Alphonso Davies 36,51 km/h; Achraf Hakimi 36,48 km/h; Adama Traore 36,21 km/h si pe locul 4 Haaland si Mbappe cu 36.04 km/h. Asta in anul 2020 !

bazinga
bazinga  •  13 Octombrie 2020, 15:51

Oare in ce limba l-a intrebat ?

parpalache
parpalache  •  13 Octombrie 2020, 15:32

Culmea este ca acum vreo cativa ani Mbape-pe atunci la Monaco-iar si-a declarat preferinta pentru Real Madrid!dar l-a ignorat...Zidanne!Ca sa-i creasca pretul?Daca pe o petarda ca Hazard, a dat Zidanne o suta trejde milioane,cat credeti ca va da acum pe Mbape?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează